Wednesday, 15 August 2012

Serius Kreatif - Perabot Dari Kereta Dikitar Semula (10 Gambar)


Bijak!

Ronen Wasserman ialah seorang pereka perabot yang berasal dari Israel. Beliau menggunakan bahagian kereta terpakai sebagai bahan mentah untuk menghasilkan perabot-perabot unik. Sekarang harapannya ada warga Malaysia yang akan menghasilkan meja Proton Saga dan lampu dari Modenas Kriss.







Laporan asal Ron Tinmen

17 comments:

  1. Brand dari Jepun saja ker yang ada ? Ferrari dan BMW xder ker ? Huh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..mungkin dia teringat BMX kot..kah3

      Delete
    2. bengaps!! aku rase ko xtaw logo kowt!! g la google.. ko tulis jerk logo bmw!!! waahahahahaha

      Delete
    3. Tunggu la teksi Ferrari n Porsche kat Indonesia tu jadi besi buruk dulu baru ada Ferrari kot...Jgn marah dia, dia tak kenal logo2 semua tu..dia ingat logo Proton je haha

      Delete
    4. si bodoh laman web nie ape yang dia tau.. ada facebook tak nak add ni..

      Delete
  2. Piring disc yamaha lagenda jadi tempat pijak.. Sport rim jadi tapak kerusi...

    ReplyDelete
  3. BMW tu brand Malaysia haha...(Bong Moktar Wife)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. probabaly when proton accident,dah takde pape yang boleh gune dah.semua kecai

      Delete
  5. Xergonamik kot. Dari tank minyak tu berat.

    ReplyDelete
  6. nak tgk bucket seat wira lancer jadi toilet seat pulak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails