Saturday, 18 August 2012

Serius Komik - Dato Seri Najib : Coolest Leader Ever


Your other argument is invalid!





46 comments:

  1. what the hell??ni serious ke sarcasm?kalau serius,aku tak setuju gila babi..coolest leader in the world is Rasuullah S.A.W

    ReplyDelete
    Replies
    1. come on man. dont take it seriously. my oh my.

      Delete
    2. bangga kan pm ni the coolest in the world?? org kafir je yg cakap cam tu, tp klu yg sebut tu adalah org islam, dan dia yakin dgn apa yg dia ckp tu, hukumnya jd kafir laknatullah, x layak di kebumikan dgn org2 yg beragama islam, walahualam. kpd yg beragama islam, pastinya pemimpin yg terbaik di dunia, bkn shj seluruh dunia, malah seluruh alam semesta adalah Rasulullah s.a.w., PM NI?? CAM AYAM BLAKE!!!

      Delete
  2. shiiiiiit

    I would like to buy that painting..

    ReplyDelete
  3. berbayar ke ni.. xsangka obe jadi camni.. sian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayar la. Kalau tak mana nak dapat duit maintain si mean

      Delete
    2. obefiend kiss ass najib sekarang , semua dah jd tangan2 illumikepop

      Delete
  4. Macam najib tengah cekik kucing.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. care dia pegang.....
      cam nak bunuh kucing tue pun ade gak...

      Delete
    2. ini gambar najib zalim nihhhh....
      kucing tuh tak rela diabadikan bersama dengan najib.

      Delete
    3. Aq igt aq sorg je yg pk cmtu. hahaha

      Delete
  5. Memang la dengan kucing dengan kak mah dia tak sanggup

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sok obe dpt cek 2juta najib bg....jilat lebih ni

      Delete
  7. bias la kau gemuk. betul lah org ckp, kerana perempuan, seorang lelaki boleh jatuh tersembam cium tanah. tahniah kepada miss mean. anda adalah pemenangnya. *clap clap

    ps/ hye Zaidi Cha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung jadi aku tahu. Handbag coach, setahun 3-4 kali pegi vacation, kasut & baju designer. Kau hado? Oh tak ada sebenarnya. Kesian. Belajar rajin2 k

      Delete
    2. Delete komen lagi. Kah kah kah kah

      Delete
  8. kucing tu comel....relaksla jgn serius sngt....post kelakar ni...nmpk sangat dia mempersendakan najib....huahuahuahua

    ReplyDelete
  9. hahahahahhaa....lawak2....i like!!

    ReplyDelete
  10. semua yg x paham 'maksud tersirat dan maksud tersurat' sila ke sekolah rendah sekarang ... jumpa cikgu nama Puan Poh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau je la yang pandai sorang lam dunia ni

      Delete
  11. Salam aidilfitri kepada semua umat muslimin dan muslimat.


    Blog lelaki kuat !!!

    ReplyDelete
  12. Samat rayaaaaaaaaaaaaaa...!!!! ok kena gi keje dulu.... adoiiiiii!!!

    ReplyDelete
  13. Penat tu nak pegang kucing sampai gambar siap...

    ReplyDelete
  14. gambar ni boley buat jadi karma machine dekat reddit nie

    ReplyDelete
  15. korang ni skema la..gambar pegang kucing pun nk politikkan,, cool apa gamabr tu

    ReplyDelete
  16. admin ni takut sgt kne 114A tu yg di bangga2kan sgt PM dia tu.. PUI wakakaka

    ReplyDelete
  17. kesian... baru puji obe bang jib sekali korang dah maki habis habis.

    memang ta'asub betui.

    lagipun obe memang suka neko, kalau korang baca balik post yang lepas. hahahahaha

    ReplyDelete
  18. pemimpin paling sejuk? kesian..

    ReplyDelete
  19. yg tak paham sarcasm..pegi main jauh2..thanks

    ReplyDelete
  20. harap2 aku la komen last... hahahaha...

    ReplyDelete
  21. tidak akn kubiarkan! hahahahah #trollface

    ReplyDelete
  22. coolest ke hotest? sehot bom c4 yang meletupkan atantuyia...

    ReplyDelete
  23. asal kucin je cool... asal kucin je cool... apa la yg cool sangat dengan kucin?

    ReplyDelete
  24. Ramai giler yang marah sebab terlampau serius. Apesal lak nak babitkan agama, siap ade jatuhkan hukum lagi. Rambut sama warna tapi tidak kasta bahasa..

    ReplyDelete
  25. biar la,, dh najib bayar dy suh pr0m0te,, xslah kan,,??
    hahahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails