Thursday, 16 August 2012

Serius Khidmat Masyarakat - Bantu Polis Cari Suspek Naharom Ini


Mengesan Saspek

Polis meminta kerjasama orang ramai untuk mengesan saspek berhubung kejadian remaja perempuan 16 tahun yang di bakar di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi semalam.

Nama: MOHD AMIR BIN MOHD ANUAR
Umur : 18 Tahun


Orang ramai yang mengenali saspek bolehlah menyalurkan maklumat ke Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ditalian 03- 21460522 samb. 597 atau mana-mana balai Polis yang berhampiran atau melalui Hotline Polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728.



51 comments:

  1. Replies
    1. nohorom ko taw ka mksud pengkid tu apa afik? wakakakaka

      Delete
    2. celah mane pengkid ny tah
      name pon mohd amir

      Delete
    3. agree dengan afik~ muka beliau (mohd amir) tak nampak macam lelaki gay tetapi macam perempuan yang pengkid~
      beliau mungkin ada masalah kecelaruan identiti~ :p

      Delete
    4. asal boleh je nak komen lelaju kan...sure x baca dulu

      Delete
  2. ingat cool la tuh dok jelir2 lidah?? -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahnye,ingat hensem la tu, tgok Waniey Khirzuan x yah wat cmtu pn da cantek,ayu,tenang je tgok..Slamat Hari RAYE!

      Delete
  3. Ni laki2 la.. Kes bakar gf die ni..

    ReplyDelete
  4. dapat dia..kita ikat je dia kat pokok..biar kerengga gigit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadah kena gigit kerengga. bakar dia balik la...

      Delete
    2. klu dpt potong dia ni kecik2 gune pisau cukur

      Delete
  5. geram ak tgk bdk ni! bako balas bako.ni sme bgst mcm bdk rompak CC

    ReplyDelete
  6. pengkid tang mana korang ni??? bodoh bertingkat-tingkat

    ReplyDelete
  7. pengkid?? kan bin tu..bukan binti

    ReplyDelete
  8. kalo lelaki,tak la membakar.sebab pengecut tahap pengkid,tu la tercetusnya panggilan hangit tu :) .

    memang ade rupe pengkid pun.tak de hobi lain kot!

    ReplyDelete
  9. gaya dah la cam bangang tapi bakar orang. nak tengok facebook mamat bangang ni? malas cakap banyak tengok je kat sini

    ReplyDelete
  10. dulu kampung saya pon macam ni.tapi bila kami buat rondaan.kami dapat tangkap depa.

    ReplyDelete
  11. apsal aku mcm kenal je noharom ni...mcm slalu nmpk je kt wangsa maju...tp apa masalah mamat ni smp nk bakar2 org? mental ke hape?

    ReplyDelete
  12. pompuan bleyla ko nak bakar...ni kalau dapat ni kicap ni

    ReplyDelete
  13. Mohon Prince Of Noob Bukak Segmen " Mencari Lelaki Naharom ".

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 2 segmen aku bukak nanti

      1. segmen mencari lelaki naharom cam bangang bakar awek
      2. segmen mencari budak nerd specky libas parang kat cc

      Delete
  14. naharommm, umor 18 dah jadi kejam.

    ReplyDelete
  15. kurang ajar budak setan ni..ni konfom makan dadah pastu heng pi bunuh org..skrg lari pulak.benci aku tengok muke budak ni.memang menyesal parent budak ni melahirkan die kat muka bumi ni

    ReplyDelete
  16. semenjak dua menjak ni...dh ramai bdk2 nerd mngganas.

    ReplyDelete
  17. aku taktau la dia bersalah ke tak.. tapi polis memang patut tangkap dan sumbat dia dalam jel sebab muka dalam pic nombor dua macam gampang

    ReplyDelete
  18. masak la beraya dalam kandang besi...

    ReplyDelete
  19. bila feedback mak bapak bdk ni nk kuar paper?
    x sabar nk baca dlm Utusan "kami tau anak kami, Amir bdk baik"

    ReplyDelete
  20. name kt facebook dani tiger. tiger tang mane pn aku x tau. bangun harimau bangun~

    ReplyDelete
  21. skang ni da byk kes bakar membakar kat malaysia..pe nak jadi da skang ni, umat akhir zaman, sama seperti yg terjadi pada umat islam di brohingya yg tlah dibakar..kesian kpd mangsa..

    ReplyDelete
  22. aik.. ingatkan bulan nie saitan2 semua kena kunci dalam neraka.. nampaknya ada yg terlepas dari kurungan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setan memang kane kunci tp die nih iblis cilake pui.. gile budak nih mane die nak lari umur 18 hahah leh buat pe jek paling lama sembunyi pun 2 minggu pastu balik ke rumah ler hahah..

      Delete
  23. kimek...org nak raya2 ni bakar mercun ker bakar lemang ker...ko pulak bakar org...

    ReplyDelete
  24. ucapan utk budak tu... selamat hari raya... samada ko beraya dalam lokap atau beraya dalam pelarian pelarian atau beraya dalam tahanan(kena tangkap and kena bantai berhari2 baru bagi kat polis)

    ReplyDelete
  25. Klik link ni
    http://www.facebook.com/dani.tiger.9
    pastu tgk cover photos kat album dia. Gambar profile dia dah buang.

    ReplyDelete
  26. baru 18 tahun dah padam lampu tuk masa depan sendiri...

    ReplyDelete
  27. akhirnya dah kena tangkap pun....
    siap ngan pompuan lain lak tu.
    harap dapat balasan setimpal.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails