Monday, 13 August 2012

Serius Hot - Ameri Ichinose : Teman Wanita Shinji Kagawa (10 Gambar NSFW)


Nose Bleed!

Shinji Kagawa
ialah pemain terbaru yang dibeli oleh ManGlazers United. Pemain berasal dari Jepun ini akan menggantikan Park Ji Sung di bahagian sayap ManU. Sebagai seorang pemain bolasepak adalah tidak lengkap sekiranya anda tidak mempunyai seorang WAG yang hot. Shinji Kagawa nampaknya tak nak kalah dan teman wanita beliau Ameri Ichinose bukah sahaja hot tetapi juga merupakan seorang pelakon JAV. Mohon Shinji menjaga betul-betul awek beliau ini. Jangan biarkan Ameri berjalan seorang diri di London. Takut nanti John Terry menerkam!







Laporan asal 7MSports

31 comments:

  1. satu............................................................................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape pulak Terry obe. Giggs laaa...ngan bini adik sendiri pon boleh rembat, apatah lagi teammate punya WAG.
      huhue

      Delete
    2. bukan giggs je, rooney skali jgn buat2 lupa kes layan pelacur dulu haha

      Delete
  2. Haih obe..dh la slowpoke..berita tak betul plak tuh...#dissapointed

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Mohon u ganti rajagobal.
      Apa beza back dengan defend? Goal keeper dengan last man? Striker dengan foward? Tau dak torres dulu main keeper?

      Delete
    2. back ngan defend takde beza, striker ngan forward pun takde beza, tapi last man biasanya ditujukan kepada pemain terakhir sebelum goal keeper...

      Delete
  4. Mak ai baru lepas sahur tngk gambar ni...keras lak yg bawah ni....ap pon x bley law camni...

    ReplyDelete
  5. Malam nanti baru tatap satu2 gambar di atas.

    ReplyDelete
  6. Rupa2 nya femes gak dia ni kat jepun,pelakon porno tu...

    ReplyDelete
  7. urgh... time bulan puase dh nk habis... ni kena smbung puase lbey2 lh gini...

    ReplyDelete
  8. perghhh.. pornstar terbaek niee..
    hahahha.. :D
    awek nie mmg cun n hot pon..

    ReplyDelete
  9. hot macam mana pun, shinji ni takde taste ke? dah berapa byk kote lelaki lain dok kuar masuk kat faraj ameri ichinose tu masih berselera lagi? stupid jap

    ReplyDelete
  10. Ko biar betik Obe..rasa-rasa ada kesilapan di sini. Awek shinji adalah Margeret Natsuki click here for the pics dan buat perbandingan sendiri. (Kalau Obe nak troll abis le kita ini hahaha)

    ReplyDelete
  11. kesian obe. tgh sangap tp bini red light. pastu mulalah meraban...

    ReplyDelete
  12. Babi la obe...kurang pahala posa aku.

    ReplyDelete
  13. mmg x sama pn awek kat gamba 1st dengan yg gamba lain2 tu..obe,mohon pencerahan semula k

    ReplyDelete
  14. err..

    1) beliau tidak bermain untuk sayap kiri
    2) beliau tidak menggantikan PJS (PJS keluar selepas deal Kagawa selesai, bukan sebelum)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bermain pada sayap. main midfield. A replacement for the lighweight united D

      he is the TOKEN asian to play in united. THUS,,,,,, he is replacing Park AZN quotient

      Delete
  15. awek dye bukan ameri ichinose la.. yg gambar first tu margaret natsuki...yg kedua dan bawah tu baru.. ameri ichinose . tak baik.. buat gosip2 cmnie dlm bulan puasa admin

    ReplyDelete
  16. Oh. Pompuan nie transgender la. Tak percaya ? Cuba google. :)

    ReplyDelete
  17. Pusat Obat Bius [dot] Net - Agen Pusat Penjualan Online Obat Bius, Obat Kuat, dan Pembesar Penis Original

    - Obat Bius
    - Obat Pembesar Penis Herbal
    - Obat Kuat Viagra USA
    - Vakum Pembesar Penis dan Lintah Oil Papua
    - Penyubur Sperma
    - Perangsang Wanita

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails