Monday, 20 August 2012

Serius WTF - Rancangan TV Paling Bodoh Di Hari Raya Tahun Ini


What the shit?


Ini...........sangat bangang. Semalam aku sakit otak pasa lagu raya yang klasik jadi edisi bangang kesemuanya.






41 comments:

  1. sudahlah lagu lagu raya klasik dirogol dek suara baby dengan chipmunk, ni kpop raya pulak? #facepalm

    ReplyDelete
  2. hahah.. semua nk k-pop..xleh blah..

    ReplyDelete
  3. Ak tengok terus sakit hati....diorng ni bangang ker ap nak buat hiburan pon agak2 r....hari raya ni ap kene mengena dgn k-pop...mcm budak sekolah rendah buat karangn lari tajuk...tolong penerbit rancangn tv ni berakal skit...jahanam raya kalau banyk rancangn raya macam ni...

    ReplyDelete
  4. serius bangang~ raya is agama + culture~ K-Pop is only a genre~ not a culture~ :p
    orang lain pon minat K-Pop juga, tapi takde la sampai terbawak2 macam ni~ :p

    TV producer memang dah takde idea nak teruskan tradisi raya ek ??
    tolong la~ klu dah muka melayu, jgn la nak terkinja2 macam monyet nak tiru K-Pop~ :p

    ReplyDelete
  5. aku x dapek nk byg ape kalo raya old skool di K-POPkan? yg pasti mmg merosakkan lagu asli...tlgla producer TV sekalian...jgn smp raya pon korang nk K-POPkan..

    ReplyDelete
  6. kpop same je ngan mayat idop....puih...

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah.. syukur aku xtgk cte2 bodoh di hari yg mulia ni..

    ReplyDelete
  8. Serius aku keje... Jadi aku x tengoklah rancangan kpop nie.. Baik aku makan epok2 yang dibekalkan oleh bos aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la mkn epok2. x tgk kt tv tp bleh download @ lyn kt youtube kan. kan. kan.

      Delete
  9. Sape la producer benda ni. Sila terjun KB Mall hari ni. Bodoh nye idea. pasang masa aku beraya kat rumah pakcik aku lak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha sebaek kau tak tekanan tahap terjun kbmall

      Delete
  10. Aku yg suka kpop ni pun meyampah bila tgk rancangan ni. Tengok 2 minit terus tukar channel lain

    ReplyDelete
  11. Ni program Kpop, ke program raya? Kalau program raya seeloknya biarlah masuk unsur tradisi kita. Ini pakaian macam nak pergi clubbing, menari terkinja2 inikah budaya kita berhari raya? Sape ar producer nyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol.... najis sungguh budaya k-fcuk!

      Delete
  12. Ini... ini adalah binatang.. tapir to be precise

    ReplyDelete
  13. jangan kata bahasa Korea, kimchi pun belum tentu pernah makan, ada hati nak ikut budaya kpop..

    ReplyDelete
  14. oooo kpop = keropok

    keropok = maruku

    maruku dimakan di waktu raya

    ReplyDelete
  15. mmg rancangn paling mcm haram J pnh ujud selama betahun2 aku sambut raye!!!

    ReplyDelete
  16. K-POP RAYA?? nauzubillah minzalik

    ni rancangan laknatullah..

    bodoh sokmo.

    ReplyDelete
  17. haram jaddah he punya siaran tv!!!!..macam BABI..pala butoh lancau la penerbit siaran ni.. dajei btui!!PUIIIIIIIII

    ReplyDelete
  18. amen.. asal gambar ko yg obe snap?? hahah kesian ko men.. wkakaka..

    ReplyDelete
  19. boo.. fans kpop pon boo rancangan ni ni kan lak org lain...

    ReplyDelete
  20. baik layan sarkas laa. tp skrg da xde sarkas kt tv. suma nyanyi2 - drama - filem2 me'layu'

    ReplyDelete
  21. tak paham artist malaysia nak sgt jadi KPOP..muka out of service..ada ke korean nak jadi MPOP hahaha of course not!! buuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  22. dah kepupusan idea... asyik dok bawak budaya luar pastu modified sket2...tp jadik bangang.. mengong..

    ReplyDelete
  23. ini semua salah Siti Nurhaliza. kalau tak dah tentu ada program Dubstepnya Raya.

    ReplyDelete
  24. Esh kpop raya adalah paling geli dalam sejarah. Btw serius tak cool kena enter captcha.

    ReplyDelete
  25. budak2 kpop wannabe dalam rancangan kpop raya tu nampak bangang semacam je

    ReplyDelete
  26. rancangan muzikal menampilkan seleb menari dan menyanyi kpd lagu raya yg diberi nafas baru? ke nafas busuk? semangat raya pn lendut ini mcm. eh?

    ReplyDelete
  27. bahalul hari raya buat rancangan mcm nih.. pui...

    ReplyDelete
  28. Slow poke but, FUCKING DEFUQ K-popnya Raya??!

    ReplyDelete
  29. fark laaa ....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails