Wednesday, 22 August 2012

Serius Kreatif - Seni Kreatif Art Tech (12 Gambar)


Made in Malaysia!

Art Tech ialah seorang illustrator yang hasil seninya dah lama kami follow sejak beliau mula berjinak dengan kolektif seni EightFourCube. Hasil kerja beliau sangat teliti dan mengingatkan kami kepada hasil kerja arwah Jean "Moebius" Giraud.

By the way hampir kesemua artwork yang anda lihat di bawah kini boleh di beli dalam bentuk casing telefon Iphone 4S, 3GS, Samsung Galaxy S2 , SGS3, iPad dan Blackberry 9700. Sila support hasil kerja encik Najib Art Tech di PopMyBery ok!








Laporan asal Facebook dan PopMyBerry

14 comments:

  1. ade unsur illuminati...lol

    ReplyDelete
  2. untung la ko tek 96 juta orang tengok

    ReplyDelete
  3. kenapa tak cakap nasi lemak pun ada unsur illuminati?..teruk betul mindset orang zaman sekarang..semua nak kaitkan dengan illuminati..just shut up and enjoy the artwork.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar la org nak pikir apa pun pasal art ni yg ko nak suruh org dengar cakap ko apsal?ko sape sampai bule suruh org diam...puiiii

      Delete
    2. bek ko xyah nak post2 art cam ni klu ko x nak org komen pe2, suke ati org la nak ckp pape pn, ntah! nak suh org shut up lak, bodoh tul. HAAAARRRKKKTTTUUUIIII

      Delete
    3. iluminati disengajakan untuk orang2 yg macam kamu di atas.

      tolong cungkil mata kamu kerana ia mengingatkan aku pada iluminati.

      Delete
    4. bodoh half moon, nampak sangat malas cari ilmu... akal x da

      Delete
  4. illuminati??jgn sdap2 kater org cmtu...art atek tiada unusr pon..jgn nak buat pemahaman sendir..ko nak buku freemason aku leh bg korg baca la puas dan faham..ko tau ker mana asalnyer freemason??xtau kan???so jgn sedap2 kater artwork ini illuminati just art ty!!fuck up for people stupid minded!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails