Tuesday, 14 August 2012

Serius Shit - Bila Saka Cuba Dibuang


Serius Shiat!

Kalah cerita Exorcist......... tetapi pada awal video aku terLULZ pasal kelakar lak di menari-nari macam orang mabuk. Btw........ nice hat bros!



21 comments:

  1. if you believe in saka's then you're a... sucka!

    ReplyDelete
  2. klakar ke? mohon rasuk ko dalam masa terdekat..padan muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. OBE belum kena lagi. dia kna baru dia tau.

      Delete
  3. 4:30 - 4:45 Fuckin OoooOO Yeah 3GP Melayu!!!!!

    ReplyDelete
  4. satu lagi usaha si gemuk nak pancing trafik. gud luck obepig.

    ReplyDelete
  5. hershey kisses ftw....mcm pelik je tok imam tka2 kopiah

    ReplyDelete
  6. apepon, gua nak tengok depan2 mata jin saka ni~ jin memang pukimak~ alam jin pun tahyul tahap tak masuk akal~ kejap2 dia bawak aku terbang macam peluru~ kejap2 dia bawak aku masuk laut warna purple hitam~ kejap lagi bawak masuk dalam gua kecik warna oren terang~ celaka punya jin~ celaka ke atas mereka, celaka ke atas mereka selama2nya~

    apa yang patut di'pandang' bukan kopiah majinbuu mereka, tapi amalan mereka~ pelik la rasanya setakat zikir 3-4 kali boleh goyang jin tu~ aku jenuh juga nak baca Kursi 7 kali, baca surah An-nas 3 kali, surah Al-Kafirun 3 kali, baru jalan jin tu~ sekali jalan la, esok lusa datang balik~

    tapi bodohnya pompuan tu benarkan jin masuk dalam badan dia~ badan aku kirim salam la jin nak dapat masuk, berapa banyak kali try~ :p

    ReplyDelete
  7. Time kita org Melayu Islam dok asyik sgt dgn saka lah, jin lah, hantu, santau dan segala macam benda khurafat yg lain, tokoh2 zaman kegemilangan Islam dulu dok facepalm dalam kubur.

    Saintis Islam zaman tu dah bedah otak tengok simptom penyakit barah, mental, psychology and pada masa yg sama org Kristian masih percaya ada 'hantu' rasuk orang, witchcraft, exorcist etc

    Saintis Islam zaman dulu bole bagi rawatan perubatan kt pesakit, orang jahil zaman dulu panggil tok bomoh nak 'buang' la konon

    Malu weih... kita dah patah balik jadi org jahil ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree, if thess bomoh thing really works, why would the government spend so much money on hospital bahagia every year?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails