Thursday, 23 August 2012

Serius WTF - Video Raya KPOP Paling Nakharomz


Kpopnya raya edisi don't let it lay eggs!

Ini.........ini......... ini membuatkan aku rasa nak terjuan #PyongyangMall . Kalau dapat tengok sampai hujung anda WINZIP

Thanks @Karrotgold for this cancer



66 comments:

  1. Replies
    1. apa nak jadi anak2 melayu ni,ingat lah allah sentiasa menerima taubat hamba2nya kembali lah ke pangkal jalan......sebesar besar pintu dalam agama islam adalah pintu taubat...sedih aku melihat anak melayu terkinja2..

      Delete
  2. Kau penah tengok cerita species? Jangan biarkan sesiapa mendekati dia. Dia bakal mempengaruhi manusia dan mengembangkan zuriatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe sila letak button like jika boleh. aku nk like komen si khairul ni.

      Delete
    2. alto also like diz post...epic comment is epic...

      Delete
    3. kalo kawin pon anak haram jugak kluar..

      Delete
    4. Ellen Ripley diperlukan di sini...

      Delete
  3. sori obe..aku gagal menghabiskannya..malah, hanya mampu bertahan 15 saat sahaja..sighh...

    ReplyDelete
  4. big bang x bodo..ini bodo sgt bodo..mcm sial

    ReplyDelete
  5. Teringat dengan exgf aku dr johor. Ingat org JB, rupanya Singapore. Ni geng Jewel Albeya ni. Dah x cantek, nk bukak baju pulak (wpn gimik)

    ReplyDelete
  6. Saudari saudara, mari semua.
    We gon' party like lilililalala~
    Luahkan hati anda, luaskan minda.
    Bulan Syawal telah terbibitlalalah~

    Jangan ada banyak tanya, ikut sahaja, masa, telah pun tiba alright~
    Setelah sebulan kita berjaya, menahan lapar dan juga dahaga so

    Nananana Nananana Wow Aidilfitri
    Dance I Wanna Dan Dan Dan Dan Dance Fantastic Baby
    Dance I Wanna Dan Dan Dan Dan Dance Wow Aidilfitri

    Ini rumahku HEY Istana ratu HEY
    Tengah hias nak siap has, buat untuk Eidul but wait
    Lampu laplip dah nyala HUH Tak dapat duit raya~ HUH
    Tapi tak apa-apa nananana

    Menikmati semua hidangan kuih-muih
    Ada tat ada makmur ada cornflakes dan ada SeungJi [Suji].
    Nak air gas ke air putih, ke teh ke kopi
    Boleh makan-makan minum-minum sampai gemuk sekali!

    Pinjam sorry maaf k halalkan sahaja makan minum semua ye
    I can't baby don't stop this malam ni kita semua
    Mengucapkan selamat hari raya ah ah ah ah

    Wow~ Aidilfitri
    Dance! I wanna dan- dan- dan- dan- dance Fantastic Baby
    Dance! I wanna dan- dan- dan- dan- dance Wow~ Aidilfitri
    BOOMSHAKALAKA (3x) DAN DAN DAN DAN DANCE (2x)

    Jalan raya sampai ke Indonesia balik ke Malaysia
    Dah macam world tour dari Singapore
    Abang just let me be your sayang~ ;)
    Inilah saya punya numbor ohohoh hahahahah

    Dari kepala ke hujung kaki, visual shock
    Tiba2 semua lelaki macam nampak sachok~
    Swag dalam traditional costume
    Keluar pakai perfume
    Harum harum harum sedap nananana

    Pinjam sorry maaf k halalkan sahaje makan minum semua ye
    I can't baby don't stop this malam ni kita semua
    Melafazkan selamat hari raya ah ah ah ah

    Wow~ Aidilfitri
    Dance! I wanna dan- dan- dan- dan- dance Fantastic Baby
    Dance! I wanna dan- dan- dan- dan- dance Wow~ Aidilfitri
    BOOMSHAKALAKA (3x) DAN DAN DAN DAN DANCE (2x)

    Dah habis puasa YEYEYE Dah boleh raya YEYEYE
    Mari berpesta YE YE YE Dan bergembira
    Wow~ Fantastic MALAYLAYLAYLADY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko penulis lirik lagu ni ke?

      Delete
    2. nokharoooommmmmmmmm....siap bg lirik lagi..

      Delete
    3. noharommmmmm~!!!! DAH ADA ORANG HAFAL! ni bukan GANGNAM versi MELAYU WOI!

      Delete
    4. apa la..dia copy paste je dr komen uploader kt youtube..
      saje nk nganjing korang..

      Delete
    5. tepuk tepuk tepuk ala semangatlah sikit kat girl ni serius ada bakat pe?? haa.. terhibur kan? kan???

      Delete
  7. puihhhhh, geli la siakkkkkk...........

    ReplyDelete
  8. Bapak: Aiman, kenapa aiman sedih?
    Anak:Dulu atuk adde...
    Bapak: aiman rindu atuk ye..
    Anak: ayyah! Cepatla buka petti tu!

    ReplyDelete
  9. berdarah mata n gegendang aku dowh..report la kt youtube..kasi rosak je youtube..

    ReplyDelete
  10. babi ah...hilang deria penglihatan aku sebentar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn pakai kanta rm25 boleh buta sekejap

      Delete
  11. ni ahli laknatullah menghina hari raya...

    benda ni klu kecoh kat mak bapak dia, konfem la dia tanam anak dia ni hidup2 wakakaka

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Ni mesti budak sekolah lagi ni..nape sensored part last tu!!!..bom shakalakalakalakalakakakakal

    ReplyDelete
  14. perosak bangsa.. idung kembang mangkuk nokharomm..

    ReplyDelete
  15. aku berjaya menghabiskan klip ini. kini aku bersedia menjadi komando.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis la ko underBear..tuboh badan ko tlh bjaya ditakluki oleh makhluk species tu mcm yg si khairul bgtau kt atas nuu..haha

      Delete
    2. aku pon berjaya
      maka sekarang aku ialah seorang optimus prime

      Delete
  16. aku yang WINZIP,
    aku x faham ape yg cube die dibuktikan,
    aku berfikir seketike mengapa semua ini terjadi,
    aku berasa mungkin makanan yang dimakan berbeza atau pon ini dakyah iluminati yang cuba menyesatkan bangsaku,
    aku juga berasa mungkin die merasa sungguh HOT hingga baju kurung yg dipakai dibukanya,
    aku menjadi gelisah dah perkataan Nakharomz bermain2 berulang kali diminda ku
    aku termenung seketika,
    aku sedih dengan bangsa ku sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe..letak button like kt sini jgk taw..aku nk like komen bidak nie..

      Delete
    2. shalom alaichem~ sekarang baru anta tahu penangan Illuminati~ ho ho ho~

      Delete
  17. APA BANGANG ABABIKAH INI!!!

    ReplyDelete
  18. Normal ke klu aku fap at this?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko fap sudah kh? jgn lh ko fap tengok muka semut.itu yg tak normal tu..

      Delete
  19. meleis...meleis di mana-mana sahaja!

    ReplyDelete
  20. my eyess....my earssss....they're BLEEDING..omfg

    ReplyDelete
  21. Rahim perempuan ini perlu diikat, otak beliau perlu dibedah

    ReplyDelete
  22. ko wat vdeo lawak nokhorom ni mesti time mak bapak ko pegi beraya umah jiran ko kan.....

    ReplyDelete
  23. ni melayu singapore ke ape ni ?
    kalau melayu singapore, memang semua otak terencat ...
    memalukan bangsa je...

    ReplyDelete
  24. wtf bitch,,,bagi malu melayu..lady gaga murtad..ish..muka tak lah lawa sangat..kalo blakon porno boleh lah.mcm muka org thai or vietnam jer..geli aku tengok.

    ReplyDelete
  25. bodohnya budak2 zaman sekarang yg jadi hamba kpop... kesian... cam bangang

    ReplyDelete
  26. 'Kalau dapat tengok sampai hujung anda WINZIP' had to stay and watch it till d end..now m a winzip! yeay! trolololololol...

    ReplyDelete
  27. mcm cilaka!kau nyanyi gune mulot ke idong ni?!!!

    ReplyDelete
  28. my eyes + ears are BURNINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG..........! T_T *rage*

    ReplyDelete
  29. Dafuq did i just watched? Tak sanggup nak tgk smpai habis. Stupid! Huhuhu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails