Sunday, 26 August 2012

Serius Kreatif - Seni Surrealistik Jacek Yerka (11 Gambar)


Nice!
Lama kami tak tampilkan lukisan yang surrealistik serta menyenggama minda. Hari ini mari lihat karya surrealistik Jacek Yerka, artis yang berasal dari Poland.






Laporan asal WebReel

39 comments:

  1. Replies
    1. obe takde cuti raya. mari kita bermaharajalela. HAHAHAHA.

      Delete
    2. mari membuat onar...
      onar...
      onar...

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. obe.. bila mau update blog lagi? i pon dah update..

      Delete
  2. cantik gile lukisan2 nihh, nak beliiii

    ReplyDelete
  3. suka yang makan bawah pokok strawberry...romantik sunggguh..

    ReplyDelete
  4. Terkisima bilamana melihat yang mengujakan minda. Terkesima dengan cetusan ilham kreatif. Gambar menarik

    ReplyDelete
  5. owh,ok.. rupenye cover album owl city beliau ni yg buat. style~

    ReplyDelete
  6. somehow it reminds me of howl's moving castle

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya!
    :)
    Do visit me for pre-loved and new items for sale!
    http://imperfectness.blogspot.com/2012/08/early-bird-catches-worm.html

    ReplyDelete
  8. power gile , jelesnye , nak potong tgn pelukis tu and attach kt tgn aku tehee

    ReplyDelete
  9. saya berharap Obe dapat call saya di no 01269875644
    apabila kau nak update entry baru. Barulah saya boleh tulis first.
    Saya anak yatim
    Bini pun tak lawa
    Gaji sikit pulak tu
    Bagilah saya tulis first. Tunaikanlah permintaan terakir saya.

    ReplyDelete
  10. bohsan ngn post lama!!asl da lame x updated blog nie??

    ReplyDelete
  11. GEMPAR : Berita yg baru aku dapat obe dah meninggal.. marilah kita sama2 sedekahkan Al-Fatihah pada beliau dan mudah2an beliau dtmpatkan dgolongan orang2 yg beriman.. Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah troll yang melampau cuba anda sampaikan???
      obe berkata sebelum ini dia nak bercuti,mungkin dia menepati janjinya dengan bercuti 3,4 hari.

      Delete
    2. obesiti oh obesiti.. ni mesti sebab obesiti dah menjadi bertambah obesiti lagi...

      Delete
    3. monyet gemuk nk wat propa huh!! kalu btol dia meniggal da kuar news da ..bligserius top blog kot kat malysia!!
      :P

      Delete
  12. lama sangat tak update ni... mohon update

    blog oh cibai

    ReplyDelete

  13. Assalamualaikum

    Satu Peluang Perniagaan Yang Luar Biasa...Anda Dijemput Untuk Menyertai Kami..Sambutan Hangat, AURA Sophie Paris

    tidak dapat dinafikan lagi! Jangan lepaskan PELUANG!

    * Yuran keahlian hanya RM15.00 seumur hidup

    * Harga berpatutan dan berkualiti, Perancis Design

    * Design terkini setiap 45 hari dengan pilihan 400-500 produk
    => Pelbagai produk pakaian, aksesori lelaki dan wanita, beg, jam tangan serta bermacam-macam lagi design yg terkini

    * Sebagai ahli Sophie Paris, anda boleh membeli produk tersebut dengan harga diskaun sebanyak 20% daripada harga di

    dalam katalog. Bermakna jika anda menjual semula produk tersebut kepada pelanggan berdasarkan harga di dalam

    katalog, anda telah memperoleh keuntungan sebanyak 20%.

    Join segera..
    Klik http://sophieparisclub.com/sru_roz

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  14. Lagu Janji DiCapati Official http://youtu.be/U2LvMvhmeq8

    ReplyDelete
  15. kunjungi blog saya juga yah :D http://rangkupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. kalau korang bosan sangat nak tunggu blog ni update, boleh la layan website awek melayu 3gp ni dulu

    ReplyDelete
  17. Very Artistic macam fashion baju korea saya juga. Jom like http://www.facebook.com/kfos333

    ReplyDelete
  18. dh seminggu ak tgk feed nie...adoi....

    ReplyDelete
  19. Obe,! Leh bg date ble ko nk update... Xde la buang msa org lain...since blog ko pn da glamor and ade org2 luar byr ko utk iklan kan?...

    ReplyDelete
  20. Meninggal aper? meninggalkan dunia cyber setelah bertaubat dek janji ditepati... hahahah

    ReplyDelete
  21. please visit my blog.
    blog tentang kesihatan seperti pengurusan berat badan, tambah berat badan dan lain2 masalah kesihatan.

    http://goo.gl/aYu7J

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails