Friday, 17 August 2012

Serius Shit - Kesesakan Jalan Raya Tahap Dewa Di PLUS Highway Akibat Raya


NAHAROMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!

Holy shit nasib baik tak balik Parit Buntar tahun ni. Dayyum!

Foto asal @nazrulez





Laporan asal Twitter Nazrulez

34 comments:

  1. sesak gile babeng cam haram cibaiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAHKAHKAHKAH Obegemok BODOH

      Tu gambar excident tahun 2010 la bodoh.
      http://www.anastasyea.com/2010/10/gambar-kemalangan-ngeri-lebuh-raya-plus.html

      Blog Serius is a SHITTTTTTT now!!!!!!

      Delete
  2. i mean the vehicles' speed, not the author :D

    ReplyDelete
  3. hey slowpoke, read this --> http://www.anastasyea.com/2010/10/gambar-kemalangan-ngeri-lebuh-raya-plus.html

    ReplyDelete
  4. Kat ner nih? Ooo gmbr lama ke? 2010?

    ReplyDelete
  5. admin...org prt buntar ke??? sama la kita...

    ReplyDelete
  6. ni gambar time eksiden tahun lepas...

    ReplyDelete
  7. IBRAHIMOVIC ....................... ................__„-~"¯¯:::,-~~-,_::::"-
    .................................................. ..........„~"¯::::::::::::::"::::::::::::::::::::::\
    .................................................. .__„„„-"::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,
    ..........................................__-~"::,-':::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::~-,
    ..........................._______~"___-~"::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: :: :::::::::::"-,
    ......................,~"::::::::::::::¯¯::::::::: ::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::,: |
    ....................:/:::::::::::::::::__-~":::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::_,-~":'\'-,:\:|:\|::\|\::\:|
    ...................,'::::::::,-~~"~"_::',::|::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::,~ ':\'-,::',"-\::'':"::::::::\|:|/
    ..............._,-'"~----":::/,~"¯"-:|::|::|:::::::::::::::::::::::::::::::::::,~"::\'-,:\;;'-';;;;;;;;;;;,-'::\::|/
    ............,-'::::::::::::::::'-\~"O¯_/::,'::|:::::::::::::::::::::::::::::::::,-',::\'-,:|::";;;;;;;;;;;;,-':\:'-,::\
    ............|:::::::::::::::::-,_'~'::::,-'::,':::::::::::::::::::::::::::::,-':\'-,:\'-,';;';;;;;;;;;;;;;,-':\:::'\-,|''
    ............|::,-~"::::::::::::::"~~":::,-'::::::::::::::::::::::::_,-~':\'-,|:"'";;;;;;;;;;;;;;,-'¯::'-,:',\|
    .........../::/::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::_,„-~"¯\:\'-,|;''-';;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'--,::\-:\:\|
    ........./::::|:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::,-';;'-';;;;',/;\/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-,|:::\-,:|\|..\|
    ......./:::::::\:::::::::::::::::::::::::::::::::::::,-';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-~'''("-,\:::|\:|::''
    ......,':::::::,'::::::::::::::::::::::::::::::::: :,-'/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,--'::::::/"~'
    .....,'::::::::|:::::::::::::::::::::::::::::,„-~"::|;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,-'::::::::,'::::/
    ..../:::::::::|:::::::::::::„---~~""¯¯¯::',:::::,';;;;;;;;;;;;;;;;;;;,'::::::::: :: |_,-'
    ..,'::::::::::::",:,-~"¯::::::::"-,::::::::::|:::/;;;;;;;;;;;;;;;;;;;,':::::::|::::,'
    ./:::::::::::::::|:::::::::::::::::::"-,:::::::\:::|¯¯¯"""~-,~,_/::::::::,':::/
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,_::|::\: : : : : : |: : \::::::::/:/
    ::::::::::::::::::::::::::::::",:::::::::::::"-':::\: : : : : : |: : :\::::::\ LIGUE 1
    ::::::::::::::::::::::::::::::::",:::::::::::::: ::::\: : : : : : \: : : |:::::;;\
    ::::::::::::::::::"-,:::::::::::::::",:::::::::::::::/|\ ,: : : : : : : |::::,'/|::::|
    :::::::::::::::::::::"-,:::::::::::::::"-,_::::::::::\|:/|,: : : : : : : |::: |'-,/|:::|
    ::::::::::::::::::::::::"~-,_::::::::::::::"~-,_:::"-,/|/\::::::::::: \::: \"-/|::|
    :::::::::::::::::::::::::::::::"~-,__:::::::::::',"-,:::"_|/\:|\: : : : \::\":/|\|
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"~-,_:::::\:::\:::"~/_:|:|\: : : '-,\::"::,'\
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"-,_:'-,::\:::::::"-,|:||\,-, : '-,\:::|-'-„
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::,-,'"-:"~,:::::"/_/::|-/\--';;\:::/: ||\-,
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :/...'-,::::::"~„::::"-,/_:|:/\:/|/|/|_/:|
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: |......"-,::::::::"~-:::::""~~~"¯:::|
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: |........."-,_::::::::::::::::::::::::::::/
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\ .............."~--„_____„„-~~"

    ReplyDelete
  8. apa obe buat ni... apa ni...

    ReplyDelete
  9. ini kan gambar eksiden maut kat pedas linggi tahun lepas...

    ReplyDelete
  10. peh obe kene troll.... ni gambo eksiden la hahaha

    ReplyDelete
  11. Tapak sulaiman tu xde lagi. Hahahaa. Gile promote blog sendiri. Forever alone lah putera noob tu!!!! Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku esok baru balik raya kakakakakakaka... btw dgn mudahnya nazrul nasaruddin mentroll semua org termasuk obe...

      Delete
  12. kantoi. jadi post ini adalah sampah. obe kena trol termasuk aku. obe tangkap muat ja nak wat entry baru sama macam logo merdeka. ini menunjukkan blogserius akan jatuh ranking. anda jangan cakap yang entry seperti ini akan bertukar setiap minggu.
    mohon obe letak jawatan.

    ReplyDelete
  13. bangang betol van persie..mintak2 ko macam barbetov kt situ..puihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. woiiii...ko ludah kt page lagi satu bleh x?? puiiii

      Delete
  14. itula. lain kali amik cuti awal. ekeke

    ReplyDelete
  15. dah mcm surat khabar mainstream main angkat muat je posting tanpa selidik dan kaji. suka sgt sindir org last2 sendiri pun kena haha

    ReplyDelete
  16. lol......i see what u did there

    ReplyDelete
  17. gile teruknnya jem...biasala raya ni mcm tu la

    ReplyDelete
  18. ada sesape nak rekemen mn2 blog?? mmg serius shit la blog ni, hahahaha

    ReplyDelete
  19. mana quality gambar Instagram camtu dah sekarang. kena ada effect nashville, lord kevin. ni kualiti cap video 3gp ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails