Thursday, 16 August 2012

Serius - Shisha Termahal Dunia (11 Gambar)


Untuk penggila Shisha sebenar

Shisha .. once upon a time semua orang gila hispa shisha. Kami di Blogserius masih prefer Marlboro dari shisha. Shisha tak stim. Kalau nak hisap bong baik letak Mary Jane didalamnya. Why smoke fruity shit bro?

Anyways jika anda seorang penggila Shisha dan mempunyai wang did dalam bank yang boleh menyebabkan Sultan Brunei memangis silalah membeli shisha edisi khas yang dihasilkan oleh Desvall. Desvall ialah sebuah syarikat yang berpengkalan di Sweden. Shisha siri terhad mereka ini dijual pada harga permulaan USD 60 000 (RM 1 88 000) sebuah. Ia dibuat dari kaca berkualiti tinggi, kulit lembu premium, tatahan kristal Swarovski serta saduran emas. Ini memastikan anda boleh hisap shisha dalam keadaan bongkak dan bawse. Tak perlu lagi berkongsi shisha dengan orang ramai di RASTA. Hisap dirumah sendiri lebih awesome.







Lapooran asal BornRich

10 comments:

  1. Replies
    1. byk typo entry kali ni hehehe

      Delete
  2. nice,..kalo da kna sakit paru- paru tahap kritikal, bolehlah digadaikan emas berlian tersebut utk menampung kos perubatan,..

    ReplyDelete
  3. cara yg mahal tuk rosakkan badan

    ReplyDelete
  4. Sape ada gambar shisha yang firaun hisap?..heheeehw

    ReplyDelete
  5. apa yg best hisap rokok, shisa, ganja, segala jenis asap? cam bodoh ja aku tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lagi macam bodoh dengan link merah tu lagi

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails