Monday, 13 August 2012

Serius Fail - Oh My Englengggggggg! #2


HAHAHHA!

Kerana kesalahan mengeja amaran penggunaan tandas ini menjadi iklan menggalakkan penggunanya melakukan aksi lucah selepas menggunakan tandas. Oh my engleng!

Thanks @Iesatiptra for the LULZ





Laporan asal Twitter @Iesatiptra

23 comments:

  1. maknanya nak masuk jamban kena bawak flash kamera, bersilau tahi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes!..xda flash harap guna laser..bru tahik trbakaar n ilang..

      Delete
    2. hadoiiiii...bkn flash yg itu le derrrr...hadoiiiii

      Delete
  2. Flash dlm toilet?
    Nak flash kat sape? Hahaha
    Ni mesti toilet stesen monorel yg byk kes flashing.
    Bahaha berterima kasihlah kpd flashers.

    ReplyDelete
  3. guna bahasa melayu kn mudah...
    "sila pam jamban lepas guna"

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi cantik tukar jamban tu dengan nama ruby.
      "sila pam ruby lepas guna"

      Delete
  4. Siap sediakan flash...Ni toilet alone forever.

    ReplyDelete
  5. agaknya masa dia tulis ni, dia tengah dengar lagu Queen - "Flash Gordon".

    ReplyDelete
  6. kalau bontot anda tak support flash, sila download shockwave atau quicktime

    ReplyDelete
  7. Flash that authr mean is kindda = sextoy for men. Just goole to see how it look.

    ReplyDelete
  8. betol la tu..sebut je la baku..samela bunyinyeee..

    ReplyDelete
  9. flush~..flush..cebok~..ish3~..

    ReplyDelete
  10. This toilet is not an iFag compliant. This is techno-racist.

    ReplyDelete
  11. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails