Tuesday, 18 October 2011

Sewrius WTF - Arca Huduh Kate Moss Dilelong RM 2.8 Juta Ringgit


DEFUQ?


Ini ialah Microcosmos ,arca Kate Moss dalam posisi aneh seberat 10 kg ini dieprbuat dari emas. Arca ini ialah hasil kerja artis dari England Marc Quinn. Microcosmos ialah versi mini arca Siren yang juga dihasilkan beliau pada tahun 2008. Beza antara dua arca ini ialah Siren seberat 50 kg! Microcosmos dijual didalam sebuah lelongan seni dan seorang pembida misteri dari Asia membida sebanyak GBP 573 000 untuk memilikinya. Mark Quinn menghabiskan GBP 200 000 hanya untuk membeli emas bagi menghasilkan Microcosmos dan boleh dikatakan hasil seni aneh beliau ini menguntungkan. To be honest this sculpture is bloody WTF....Then again seni itu bullshit!



Laporan asal IB

25 comments:

  1. dafuck hahahaha

    ReplyDelete
  2. aper kah!!!!!!!!!!!! perghh.....

    ReplyDelete
  3. pembida asian tu pervert sbb nampak lurah p#p#t kate moss

    ReplyDelete
  4. Stark the direwolf18 October 2011 at 13:48

    blog saper lagi best? blog itsmesaiful atau blog serius?

    ReplyDelete
  5. aku beli kalau ada rubber glory hole kat patung tu....

    ReplyDelete
  6. wahahaha! rubber glory hole tuh klaka..

    ReplyDelete
  7. with lubricant...

    ReplyDelete
  8. hahaha..rubber glory hole?/hahaha..
    siyes patung ni sgt2 tak patut di pose cam nie..hahah

    ReplyDelete
  9. apakh seni ini?? acra siput lg best..

    ReplyDelete
  10. cam bongok jer position dier tu...

    ReplyDelete
  11. wahhh.. ini serius... aku nk wat Arca Deja Moss gune timah posisi begini lah...lurah pepet guaranteed also. siape la pembida Asia misteri yg sanggup bid.. aku letak RM70 harga mula...

    anyone?

    ReplyDelete
  12. ni haram la..patung patung nanti malaikat tak masuk.

    ReplyDelete
  13. malaikat bukan tak masuk lagi dah,,,lari lintang pukang....

    ReplyDelete
  14. kalau nak buat arca deja moss jangan lupakan letak rubber glory hole...one is good but two is better three is the best...

    ReplyDelete
  15. blog itmesaiful sucks..byk iklan...entri kadang tak ada description (gambar jer) tp tajuk mcm gampang..

    ReplyDelete
  16. itmesaiful bukhari...da macam website apa ntah....

    ReplyDelete
  17. atlease itsmesaiful tak slowpoke mcm obe gemuk babi ni... ape pun tak bole sejak tunang...... ptuiihhh

    ReplyDelete
  18. haha...butthurt plak Anna Meen

    ReplyDelete
  19. hak alah saiful bau kari ni. promot blog sendiri kat sini plak. siap ajak followers mai promot. kah kah kah. fakiu lah.

    ReplyDelete
  20. cara penulisan blog itmesaiful mcm gampang, mcm main2..tak serius mcm blog ni. HAHA.

    ReplyDelete
  21. kalo arca emas pak ajib ade tak org nak bida?huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails