Saturday, 29 October 2011

Serius Shit - Parkour? Di India ada TRAINCOUR : Lebih Cool


GYEAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Tak main la Parkour. Tak cool. India ada permainan baru namanya TRAINCOUR. Lu tengok la sendiri

Thanks @mujibarbain for the tip



39 comments:

  1. gila babi act from mumbai

    ReplyDelete
  2. babi pn xgila cmni...

    ReplyDelete
  3. syg btol kat m'sia xde passanger overspill.. klu x msti ramai wat bende sume nie.. mmg giler siot..

    ReplyDelete
  4. O__O" amazing tapi merbahaya la~

    ReplyDelete
  5. pale hotak die...
    elakkan salah step je....
    maunye bekecai bdan klo teplosok bwh train...
    serius ngeri...

    ReplyDelete
  6. biasa jer. korang jangan jadi beruk sangat tengok benda ni.

    ReplyDelete
  7. obe babi perlahan!!!

    ReplyDelete
  8. even the stunt guy need safety

    the songkok is all he need




    damn it indian..you put the french parkour as a laughing matter

    ReplyDelete
  9. -Serigala Jadian-

    Bila monyet naik keretapi.. Inilah hasilnya.. -.-"

    ReplyDelete
  10. jenis kat area rumah tak ada taman permainan. tapi act mereka sangat kool bukan....

    ReplyDelete
  11. gila ang nak main trenkor ni kat KTM mesia....tak sempat nak wat dah kena rembat ngan geng2 KTM..wkakakakaka

    ReplyDelete
  12. nampak budak jahat tu..hahhah

    ReplyDelete
  13. demnnnn... tgk je da berdesup darah aku... blm tgk yg eksiden kne lenyek tren lg..huh!!!

    ReplyDelete
  14. Ini serious bangang...puuihh!!!

    ReplyDelete
  15. poyo gile muka mamat tu..

    ReplyDelete
  16. Damn..i hate to admit it but macha is really cool man!
    Teringat aku video yg obe post, macha yg keje kat kedai kain tu..salute!

    ReplyDelete
  17. bagus ni, hand eye coordination kena tepat. yg best game ni korang ade satu nyawa je. kalau salah takleh restart. dan efek main game ni tgn panjang sblh

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. when cool pan asia malay guys do this, all woman like "woooahh woaahh so fucking cool!!!" when ugly macha guys do this... ..."fucking bastard monkey!! stupid motherfuckers!!"....... --Damn right~hahahhahaa

    ReplyDelete
  20. ada tak video dorang ni mati?

    aku teringin nak tengok!

    ReplyDelete
  21. Hipster Mumbai: Sitting inside/at top of train is too mainstream.

    ReplyDelete
  22. eleh cube kalo mat salleh yang buat camni. konfem 'fucking awesome!' 'fucking crazy!' dan segala macam fucking lagi yang kluar. fucking bullshit!

    ReplyDelete
  23. aku tingin nak tengok dieorang buat camtu kat train TGV france

    ReplyDelete
  24. Semua komen anon dalam ni ditulis oleh seorang saja iaitu aku. Cuba la bagi attention kat aku ni. Penat bapok aku type.

    ReplyDelete
  25. @anon last, i always consider all anon as one~

    word verification : oblog ??

    ReplyDelete
  26. pasal muka yg buat stunt 2 x hensem...suma pakat kutuk...sian dia....

    ReplyDelete
  27. babi nye muka bangga sial.. mmg muka mintak penumbuk

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. Power! Tapi Malaysia punya Remkour pun boleh tahan gak.

    ReplyDelete
  30. tlg la jgn wat cmni kat TGV France...uhuhuhuuu

    ReplyDelete
  31. apa tu ????INI BUKAN PARKOUR,INI DAH JADI PUNGKOQ HANG!...LOLLL...tp yg 3meter running tu mmg husin bol mesti kalah hahahahahahaha

    ReplyDelete
  32. WTFISHMENG? HAHAHAHAHAHA. dude. THIS GUY'S KOT SKILLZzZzZzZ.. hahaha. he must be really proud of how great he is at doing this. Even french people would feel offended just by seeing this guy's swag. damn! One wrong move, and the boy's run over in two.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails