Thursday, 20 October 2011

Serius WTF - Porn King of Pakistan : Arca Ben Laden Yang LOLWUT (6 Gambar)


DEFUQ

Dibawah ialah lukisan 3D arca yang bakal diberia nama The Porn King of Pakistan oleh pengukir ternama Daniel Edwards. Di Blogserius sebelum ini kami paparkan konsep 3D patung bogel Justin Bieber dan Selena Gomez beliau. Arca ini menunjukkan bagaimana agaknya jasad Ben Laden didalam laut selepas dibuang oleh pihak tentera USA.







Laporan asal Mirror

43 comments:

  1. camna dier wat rantai berdiri tu... smart giler

    ReplyDelete
  2. tapi bongok... wat osama camni... serius fuuuuu...

    ReplyDelete
  3. who lives in a pineapple under the sea??

    ReplyDelete
  4. i'm feel so buthurttttttttttttt!!!

    ReplyDelete
  5. gua yakin, mesti ramai yang RAGEEEE lepas tgk post ni. 1800%!!
    kah kah kah~ #sacrasm

    ReplyDelete
  6. suppose mayat benladen hncur due to pressure. ini fail.

    ReplyDelete
  7. Rage itu.... my assssss!!!
    perlu ke tanye gua?

    ReplyDelete
  8. apa ke bendalah diaorang nie..haiyaaa....

    ReplyDelete
  9. OMG..osama got crabs..

    ReplyDelete
  10. rage tu ape..kne tny anas mosh sbb die pandai.ak bdk uitm je

    ReplyDelete
  11. rage adalah diambil dari perkataan 'sepak raga' <---see 'raga'? ertinya rasa nak sepak. bila org kata "ni yg buat aku rage ni" bermaksud " ni yg buat aku rasa nk sepak ni". ada paham?
    -BETUL TAK KAWAN2?

    in b4 dupe
    :trol:

    ReplyDelete
  12. entah entah anas mosh pun bongok tak tau apa makna ragee..tau main ikut sebut je ha ha ha.miss mean komen sket.dah lama tak baca miss mean komen something.

    ReplyDelete
  13. Rage - aggressive behaviour associated with a specified environment or activity.

    in b4, lazy ass fucking slowpoke.

    ReplyDelete
  14. korang bodoh. hidup dalam dunia serba moden ni tapi pengetahuan am cetek macam anal ajing. osama bin laden tu sebenarny dah lama mampus, sebab mampus kena bom, mayat tak jumpa sebab tu kot durang tak puas hati sampai nak buat cool story secret mission apa lancau ...babi yang US's buang ke dasar laut semata mata propaganda dan cover up story made by obama admin, yalah, dari awal 2000 sampai lh 2011, gila beb layan cerita yang sama, the best way is to kill this imaginary character.

    ReplyDelete
  15. Porn King of pakistan? Since when Osama came from pakistan?

    ReplyDelete
  16. anon 17.19

    sapa cakap osama dah mati? ada ni duk main teng teng belakang rumah aku!

    BOOOOO!

    ReplyDelete
  17. anon atas ni. kau tu bodoh. sama dgn bapak dgn mak kau

    ReplyDelete
  18. OBEyahudi! OBEyahudi! He's a prick and son of a whore! Hail OBEshittyPIG. He's full of shit as he's not HUMAN, His mother is a bitch, his father is an ANIMAL

    ReplyDelete
  19. kah kah kah. anas dah sakit jubo. memula nak troll muslims last2 dia yang ter'troll'.

    kasihan anas. meh sini aku bubuh lobak dalam jubo kau.

    meh meh.

    ReplyDelete
  20. Ko suka la obe kan buat post camnie...sah phsyco

    ReplyDelete
  21. aku suka baca blog ni. ape pon isi post die,totally up to us to define it. klu tak sukeeeeeeeeee,takpe. tade sape pakse pon. tak perlu pon nak maki2 caci2 sane sini. klu obe tak buat post update,korg terkial2 gak bukak blog ni ari2 kan sbb korg mmg suke mengular kan kan kan?? klupon post ni bercanggah dgn pendapat2 korg yang 'arif lg bijaksana sangat' tu, cakap la elok2.....KO INGAT OBE HERAN KE CACI MAKI KO TUH??????????????

    ReplyDelete
  22. Malu aku mengaku diri Melayu tengok komen anon 18:30.
    Kalau x ada benda nak komen x payah la nak maki2 kat sini.
    Still i wonder why is it that people like to provoke others so much. Especially when it comes to religion. :(

    ReplyDelete
  23. @Anon 20.554

    "Still i wonder why is it that people like to provoke others so much. Especially when it comes to religion. :("

    Four words for you.
    Welcome to the INTERNET!

    ReplyDelete
  24. @hanie

    Hahahahaha bajet Obe sayang gler kat lu sebab lu backing dia.....
    Tak payah nak poyo, lu diam jek lagi bagus.... BONGOK

    ReplyDelete
  25. @hanie

    Bajet obe nak lick ur pussie sbb backup dia? or give u ANAL pasal kau backup dia? hahaha OBE ni is one oh syaitan's children, kau nak pregnant kan cicit setan ke?

    ReplyDelete
  26. serbanista spotted

    ReplyDelete
  27. Wei Anas bapak kau RAGEEE dgn mak kau x?...hahaha....bodoh ...pastu nak terang kat orang pulak detail lagi tu....bodoh macam obepig la kau ni...mesti bapak kau x hantar kau pg sekolah sebab duk RAGEEE mak kau siang malam...

    ReplyDelete
  28. hanie...kau dah jilat kaki obe ke belum? minum air tangan obe? kalau camtu x layak lg kau komen macam ni..

    ReplyDelete
  29. Jap gi ada version Almarhum Col. Gadaffi lak. Bye bye Colonel G. Moral of the story, don't ask for payments in gold. Remember USD is the greatest!!

    ReplyDelete
  30. woiii haram jadah

    ReplyDelete
  31. keh keh keh~
    as i expected.

    Anon 21/10 03.46,
    r.a.g.e
    = -1700000++

    Gua
    = Infinite win.

    u mad gum2?
    u mad trollfag?
    problem, slowpoke fag?

    ReplyDelete
  32. lambang U.S Navy S.E.A.L kat pemberat.. bukan yang bunuh osama ni geng Delta Force ke? Salah lambang ni

    ReplyDelete
  33. lanjiao semua orang!...ni semua duniawi

    ReplyDelete
  34. arhhhhhh...persetankan ini semua..persetankan..persetankann..rage tu bakul 'rage' ke..

    ReplyDelete
  35. Obe post gambar jer, sebanista oi. Bukannya dia yang buat patung nih. Ko nak rage, hantar la surat ugut bunuh kat artist tuh.

    ReplyDelete
  36. Patut ada 3 lagi bullet hole kat dada. Kat kepala - 1, Dada - 3. Total = 4 Bullet Hole. Tak complete lagi arca nie. LoL

    ReplyDelete
  37. u r such a smurfbrain obe...penjilat yahudi ..shame on u

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails