Wednesday, 19 October 2011

Serius WTF - Video Magnet Dan Adikonduktor Yang Senggama Minda


Physics...... how does it work

Bila magnet dan adikonduktor (super conductor) bertemu jadilah fenomena quantum locking dibawah ....... mindblown! in b4 JEWS control the world! Ini sihir illuminatus the arrival!

Thanks @maskawaih dan @abbyshahrin for the tip semalam




Video bonus



31 comments:

  1. what the shit woman, kau sorang dah 3 komen.

    also obe asal kau ban aku dari fb page. aku takleh komen.

    ReplyDelete
  2. Yang berasap tuh Superconductor. dia kena sejukkan dahulu dgn liquid nitrogen baru dia boley levitation..

    teknologi sama yg digunakan dekat bullet train Japan.

    Blog Dah Hujan

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. orang yahudi ni pakai ilmu sihir ni. ni baru sikit ni, kalau tengok tok guru dorang lagi menangis korang. memang jelas la ilmu warisan kuno zaman Srivijaya dah dicurik oleh orang yahudi. so nanti siap la kedutaan yahudi, datang mamat2 jawa dengan buluh runcing melalak cakap yahudi curi ilmu sihir dorang, kah kah kah.

    btw dorang guna ape as coolant superkonduktor tu, lama gila melekat x cair2.

    kementerian pelajaran patutnya wajibkan budak2 sekolah baca buku stephen hawking, lagi bagus daripada baca buku komsas yang cam bodo tu. ini tak, kalau tanya budak sekolah kat malaysia ni, pernah tak baca brief history of time, rasanya mau hampir semua cakap x penah baca.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Kan da cakap dier sejuk pakai Liquid Nitrogen.. dalam video tuh ade ckp..

    teknologi ni da lame da.. da pakai kat Train Jepun. Bullet Train..

    Blog Dah Hujan

    ReplyDelete
  7. fizik is mind blowing, banyak lagi benda fizik yang korang xdapat tafsirkan dengan logik.

    ReplyDelete
  8. research in tel-aviv? israel -_-

    ReplyDelete
  9. maka benarlah apa yang ditafsirkan oleh pemimpin tertinggi kami iaitu Rabbi Nikholaus Sepultura di persidangan Majlis Illuminati, Luciferian dan Freemason, Tel Aviv, Israel

    "Maka pada suatu masa umat Yahudi akan menakluki negara-negara Goyim melalui perantaraan piring-piring berkuasa prisma yang terapung terawang-awang di angkasa memperlihatkan kekuasaan Flying Spaghetti Monster". Leviathan 15:9

    ReplyDelete
  10. Ini semua kerja Yahudi! Semua magik! Ngeh3x

    ReplyDelete
  11. aku pernah buat experiment ni..haha

    ReplyDelete
  12. aik? mcmane plak la name si @abbyshahrin ni boleh naik....

    ReplyDelete
  13. lol, wow. mindblown. it's finished.

    the jews won.

    ReplyDelete
  14. THANKS OBE KO DALAM TEKNOLOGY INFORMATION memang ada kelas tersendiri aku tengah syook fikir idea teknologi so Levitation here i come. THANKS AGAIN OBE

    ReplyDelete
  15. fuhhh.!
    inceptionism

    ReplyDelete
  16. meh...where's my hoverboard goddamnit!

    ReplyDelete
  17. Benda ni kalau buat MLM based on it, sure meleis semua terlopong dan berbondong² pi buat loan bank rakyat nak join...

    ReplyDelete
  18. @jalak, eh cantik benar tu~ produk baru ni kita nak bagi nama apa ek ??

    "piring zarah energi kosmos" OK x ??

    function : mengumpul energi2 dari alam semesta untuk menyembuhkan2 penyakit darah tinggi dan mati pucuk~

    hahaha~

    ReplyDelete
  19. nak kata xda asas agama dr kecik dh di pupuk. magik apa jadah he?? trg2 org ni guna fizik.. LOL. no such thing with magik. !! ;)

    ReplyDelete
  20. @jalak ngan @kurosagi lawak giler

    ReplyDelete
  21. aku ada tengok ni kat discovery, nasa nak guna teknologi ni untuk bina ISS, xyah pakai nat or bolt

    ReplyDelete
  22. OBEyahudi! OBEyahudi! He's a prick and son of a whore! Hail OBEshittyPIG. He's full of shit as he's not HUMAN, His mother is a bitch, his father is an ANIMAL

    ReplyDelete
  23. of course this ia before the Jews control the world, but they may/will use it to control the world

    HAHAHA

    ReplyDelete
  24. serius aku ternga-nga tgk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails