Tuesday, 18 October 2011

Serius Kreatif - Kad Kahwin Bertemakan Super Mario (12 Gambar)


1 Up! .............

Kad kahwin.. aku belum reka lagi kad kahwin aku kerana ketandusan masa. Susah woih nak cari freetime lately. Dibawah ialah kad kahwin bermotifkan Super Mario Bros yang comel dan kreatif. Rasa macam dapat idea dari kad rekaan Larry T Quach ini. Sungguh cool!







Laporan asal Larry Quach

24 comments:

  1. kreatif btol kepala hotak diorang nih.

    ReplyDelete
  2. Kad kahwin hang nanti tema apa plak Obe?

    ReplyDelete
  3. siap ada RAM lagi... kemain...

    ReplyDelete
  4. obe da siap kad kawen nnt..lempar2 la kt org sini... ;-)

    ReplyDelete
  5. bentuk cartridge xbrape best sgt.. better lg klu bentuk macam gameboy.. huhu, nostalgia 80an giler beb!

    ReplyDelete
  6. amboih azrijohan..sini pun kau nak datang.

    ReplyDelete
  7. aku kna sound dgn ayah aku,dia cakap nak wat tu wat la yg mak ayah xmalu nak bagi kat orang....
    tros jd limit utk kawan2 terdekat ja.

    ReplyDelete
  8. kadang-kadang benda yang kreatif nie subjektif untuk semua....ada yang kreatif merekabentuk apa saja yang kelihatan kreatif...tapi kalo kreatif merekabentuk penipuan dan mempergunakan orang lain sampai menyusahkan orang itu untuk kepentingan diri sendiri sama mcm anjing yang menagih simpati bila mana tersepit....biar la dia bodoh sorang sebelum lebih memperbodohkan orang lain....tq

    ReplyDelete
  9. masa kahwin nanti tak pasal paderi tu cakap
    "sorry but the princess is in another castle." TROLOLOL

    ReplyDelete
  10. alepridz hitam legam macam sagna

    ReplyDelete
  11. merah itu mati...merah itu haramjadah....tak memasal...:)

    ReplyDelete
  12. WTF??/ 12 October 2011. Kau memang slowpoke obe

    ReplyDelete
  13. this brings memories.

    kalau cartridge tak berfungsi, sila tiup contact area beberapa puluh kali.

    ulang sampai berjaya.

    ReplyDelete
  14. to Anna Buddha

    kalau ko 1st time baca benda ni kat blogserius, maknanya obe bukan slowpoke.

    enjoy your reading :peace:

    ReplyDelete
  15. Kau nak buat macamana? Design atas floppy disk 5"? Baru sesuai untuk budak (ya, budak) seusia kau. LOL

    ReplyDelete
  16. kad kawin upin ipin atau usop santorian x ada ka?

    ReplyDelete
  17. sangat kreatif! kalau kad kawin mcm ni baru la org lagi suka simpan or maybe boleh buat collection instead of buat kad kawin yang ada bau bedak cuticura tu

    ReplyDelete
  18. lepas ni ramai la tiru!kah3

    ReplyDelete
  19. Kad Kahwin Murah Terbaru Kreatif dan Unik boleh dapatkan di sini Kad Kahwin Murah dan Berkualiti

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails