Thursday, 20 October 2011

Serius Cool - Simulator Permainan Video Paling Epik


Realism!

Selepas ini anda gamer tak akan ada yang kurus lagi rasanya.



16 comments:

  1. What the heck??

    ReplyDelete
  2. ni kasi gamer thailand yg poyo tu main haha

    ReplyDelete
  3. dah maju dah cara nak main game. org melayu masih sibuk nak tangkap aziz bari.

    ReplyDelete
  4. kalo gamer thailand poyo main yg ni, at least kena la dgn gaya nye. ini dok main kat arcade, tp siap tergolek2.. tak logik. :))

    ReplyDelete
  5. lebe kepada latihan perang
    cool

    ReplyDelete
  6. so that insane thailand arcade gamer is not insane after all

    LoL

    ReplyDelete
  7. AHAHAH
    KALO ORG TELEND TU MESTI LAOK NYER

    ReplyDelete
  8. OBEyahudi! OBEyahudi! He's a prick and son of a whore! Hail OBEshittyPIG. He's full of shit as he's not HUMAN, His mother is a bitch, his father is an ANIMAL

    ReplyDelete
  9. Dem...menda ni la yg selalu aku berangan masa nak tido. Tak sangka dah jadi realiti.

    ReplyDelete
  10. i heard that that insane arcade gamer kat thailand tu memang proffesional gamer?..dia saje buat camtu..mcm iklan gituu

    ReplyDelete
  11. saya tak kaki game..tp mcm best je tgk video

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails