Monday, 24 October 2011

Serius Shit - Apa Terjadi Bila Kereta Melanggar Tembok Pada Kelajuan 120 BSJ

Annihilation!



18 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. macam mana pula dengan nasib de gea yg melepaskan bola di celah kangkang???...

    ReplyDelete
  3. oh mamat ni from fifth gear rupanya

    aku selalu nampak dalam industrial junkie discovery science

    ReplyDelete
  4. ini orang kata, nak mati sesaat je .. pasal 90 milisecond tu kiraan dia nak ranapkan kete tu .. ohsem

    ReplyDelete
  5. ini memang serius giler.. tq obe for the embedded video.

    ReplyDelete
  6. horror2........ less than a second.... wooooshhh....

    ReplyDelete
  7. Aik!!??? Asal tk ramai yg komen ni? Biasakan ramai yg komen...sure takut nk komen sbb diri sendiri rembat kete tak hengat punya. Nasib baek aku bwk kete buruk, takleh gi laju mana.

    ReplyDelete
  8. spotrim mahal tue..

    ReplyDelete
  9. This really does send chills down my spine...

    ReplyDelete
  10. 120bsj....= 193.1213kmj....jarang2 aku dengar org bawak laju tu dijalan raya....

    ReplyDelete
  11. A piece of modern art...scary shit.

    ReplyDelete
  12. berhati2 dijalan raya guys!thinks others too while driving.dont be selfish!

    ReplyDelete
  13. aku serius ni : seram..meremang..

    ReplyDelete
  14. blog ni makin lame makin bosan aku ngk.. dok cedok liveleak je kerjanya..

    ReplyDelete
  15. not very realistic test since the car just hitting unmovable wall.thats why the car seems dissolves. However,still freaking scary to watch,since this is a ford car. What will happen if you drive perodua or proton car?hmm...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails