Wednesday, 26 October 2011

Serius Cool - Rekaan Cover Page Facebook Yang Menarik (10 Gambar)


Cover page!

Anda sudah menggunakan cover page untuk profil Facebook? Dibawah ialah beberapa contoh rekaan menarik yang sudah dilakukan beberapa pengguna laman sosial ini. Sila ambil idea. Make your cover page look winrar.





Laporan asal Mashables

19 comments:

  1. bila nak sampai kat Malaysia eh?

    ReplyDelete
  2. LIKE A BOSS!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. cool! mesti lepas ni keluar lg banyak yg kreatif2

    ReplyDelete
  4. "Serius Cool - Rekaan Cover Page Facebook Yang Menarik (10 Gambar)"

    buka link penuh: 8 gambar. nice troll, i guess?

    ReplyDelete
  5. 4 gambar je?..kata 10~ troll?

    ReplyDelete
  6. Haha..gila tipu...4 gambar yang duplicate jadi 8..mana 10 nye...

    design yang last gila cool~

    ReplyDelete
  7. eh, pahal google plus sesat kat FB. GILA MENGANJING FB DOH! hahaha

    ReplyDelete
  8. Dah ade dah kat Malaysia! Aku pon dah pakai, cume cover picture tu bese2 je la.

    ReplyDelete
  9. FB menghampiri Myspace.. dan akhir nanti... jadi myspace junior..

    ReplyDelete
  10. ni namenye facebook timeline. Nk download korang blaja kat youtube:)

    ReplyDelete
  11. best gak..tp lama2 pening pulak! guna facebook mobile je sudeh, heheh :P

    ReplyDelete
  12. Aku takdak fesbuk!!

    ReplyDelete
  13. going to be like myspace la..sarat.xbest!

    ReplyDelete
  14. people.try facebook timeline,its the next big thing.cool :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails