Sunday, 30 October 2011

Serius LOL - Tahukah Anda Di India Graviti Tak Wujud?


Bukti Sahih!

Di India tiada graviti kerana India does not have physics!

Thanks @R3as0n1 for the find!



52 comments:

  1. ini memang $%^&*.bodoh punya pengarah

    ReplyDelete
  2. ini mmg WINZIP WINRAR WINAMP... hahahahah

    ReplyDelete
  3. Mahindra je boleh buat mcm ni...wingle 5..boleh x obie?

    ReplyDelete
  4. i pull a driver off a flying car. your argument is invalid!

    ReplyDelete
  5. 2nd badass selepas "slide bawah lori pakai kuda."

    Malas no letak link..korang carik sendiri.

    ReplyDelete
  6. obe, engkau ni bodo ke apa? kereta menjunam ke udara kemudian jatuh ke tanah tu pe bende? hukum yahudi?..graviti lh mangkuk.....

    ReplyDelete
  7. cemane ajay devgan bole terjebak dgn cite camni

    ReplyDelete
  8. Stallone, Van Damme, Schwarzenegger, Norris... watch and learn!!! lol

    ReplyDelete
  9. ini tiru Bruce Willis ni dalam cita RED...yg masa turun jeep je la...yg aksi lg satu tu asli hindu la...hahahah.

    ReplyDelete
  10. law of inertia, broken....check
    zero gravity for some 3-4 seconds...check

    director's a fail at physics

    ReplyDelete
  11. nohorom ini dimensi alternate ni.

    ReplyDelete
  12. ala korang ni..da name pon cter..tgk je la..best pe..bkn sng nk wat..haha

    ReplyDelete
  13. i beg to differ sir, kalau yahudi freemason bole buat superkonduktor, xkan la negara dgn penduduk 1 bilion, ekonomi antara terbesar kat dunia xbole buat something untuk bend law of physics? lol

    ReplyDelete
  14. jangan lupa - they got a man with ability to bend all physics factors,
    RAJNIKANTH!! ahahahahaha!!

    word verification: ancentot

    ReplyDelete
  15. please la Malaysia wat filem camni...kira komikal la....teringin gak nak tengok...fun kot...hihi...

    ReplyDelete
  16. i cant brain this! filem diorang selalu rosakkan otak aku! fully damaged! arghhhhhh!

    ReplyDelete
  17. serius mindfuck hahahahahaha

    ReplyDelete
  18. lololol, i love this but the fact that most yindians take this seriously and think they are really hot shit don't jive well with me.

    ReplyDelete
  19. filem no box office wooo...USD 33 Juta lebih wooo dgn bajet hye USD 4 juta lbh wooo....mmg bebetul mencanak wooo

    ReplyDelete
  20. Ni belum lagi video rajakani... lagi dasyat.....

    ReplyDelete
  21. nampaknya,india berjaya melahirkan rajnikanth junior.LOL!

    ReplyDelete
  22. untuk pengetahuan abang obe, di india memang takde graviti. dulu masa ima belajar di sana habis skirt ima terselak sebab takde graviti. nampaklah ima punya camel toe. lepas tu habis ima kena gang bang dekat universiti. penuh juga la air mani dekat body ima.

    ReplyDelete
  23. dey kici...punde...hehe

    ReplyDelete
  24. walaupun x masuk akai, tp filem mlaysia leh ka buat filem aksi mcm ni?? kl drift?? caaaiitt!!

    ReplyDelete
  25. di india semuanya tidak mustahil

    ReplyDelete
  26. this actor is amazingly sexy!

    ReplyDelete
  27. penjahat dia macam cat farish.

    ReplyDelete
  28. I think this is about inertia , not gravity

    ReplyDelete
  29. korang kena tengok part beliau belasah geng jahat sambil cabut tiang lampu...

    sangat fuuuuuuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  30. Cool apa.. atleast dia pakai kereta nasional..

    In Malaysia, pum pang pum pang filem drift sana, racing sini, gengster sana, ayahanda sini, kereta nak Jepang @ Conti je..

    Padahal realiti Wiralution, Wajalution, Kelisamaso, Kancilmaso.. tuiii..

    ReplyDelete
  31. aku tengok vid ni di mapley

    tanpa di sedari ada pekerja mapley di belakang aku seramai 3 orang

    dan mereka berkata

    "ini macam pun boleh ka macha?"

    aku terkejut





    mereka tidak sedar mereka di tipu



    dan aku berkata



    "ini adalah benar"


    = profit

    ReplyDelete
  32. cheat GTA San Andreas....

    ReplyDelete
  33. rajnikanth,sila tunjukkan laws or rajnikanth first law of motion.terima kasih.

    ReplyDelete
  34. HAHAHAHAHA. fuck man. the car flips a fucklot of times before the hero pulls out the fucker out of the car window. sangat hebat ni! hahah

    India! WHERE R UR GRAVITY OFF SWITCH BUTTON?! hnghhh

    ReplyDelete
  35. it is real and can be done..pls mix your study about deepmath, physics, geography and... absolute understanding of macha deii rottti satttowww!!!

    ReplyDelete
  36. this is real. the director just need to bend the space time and create a new dimension with a new physic law..

    obe, please study more

    ReplyDelete
  37. at least better effects than our poorly made FILEM MELAYU

    ReplyDelete
  38. Shot keluar kereta slow motion ciplak dari filem Bruce Willis 'Red'. Boleh tahan jugak anti-graviti slow-mo Bollywood, Hollywood pun takde.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails