Friday, 28 October 2011

Serius LOL - Baju Berpayung: Ada Berani Pakai?


Hmmmmm

Sekali tengok macam baju Milla Jovovich dalam filem super tinja 3 Musketeers. Dua kali tengok macam fesyen bebal.Tiga kali tengok you start to wonder adakah ini genius atau bebal? Me? I go for bebal pasal payung is cool enuff. Ianya rekaan Athanasia Leivaditou dari NL Design. How about you guys? Yay or Nay?



Lapooran asal Yanko

24 comments:

  1. aku nak satu. memandangkan musim hujan skang ni.

    ReplyDelete
  2. oh teringat kawan yang mak dia buat baju kurung bertudung.lebih kurang macam hipster tapi automatik siap tudung sekali.

    ReplyDelete
  3. ini sangat genisu, sesuai untuk naik basikal waktu hujan, sebab tu designer dia org belanda = hujan + basikal

    ReplyDelete
  4. baju ni leh guna kt banjir thailen x?

    ReplyDelete
  5. Neh baju beca name dia ! Bebal kot...

    ReplyDelete
  6. Aku suka baju pertama tu.. Tapi yang tanpa payung.. coll wehhh... Stailo giler... With out payung okey! nampak Winrar!

    ReplyDelete
  7. baju ni utk tukang petik daun teh

    ReplyDelete
  8. yay..ramalan cuaca negara diorang bagus..sekurang2nya bila dpt tau waktu hujan turun,dpt jgk keluar jln2 pakai bju hujan yg stailo..kalau negara kita,nay

    ReplyDelete
  9. kalau angin kuat, boleh tak awek tu terbang sekali dengan payung tu?

    "pronstra", captcha paling bes setakat ni.

    ReplyDelete
  10. Retard. What's wrong with carrying an umbrella?

    ReplyDelete
  11. berani pakai tpi mesti org pandang pelik. kan kan?

    ReplyDelete
  12. Kalau aku nampak macam ni tengah malam aku akan lari tak cukup tanah. kecuali kalau time tu aku tengah membonceng moto. aku cuma akan mampu tendang angin.

    ReplyDelete
  13. for starter skrng ni mgkin pelik kot.. future kita xtau lagi..

    ReplyDelete
  14. Ini illuminatus, pakaian menyerupai sister. haha

    ReplyDelete
  15. i'd say yay......... =)

    save the energy nak pegang2 payung bagai.

    ReplyDelete
  16. aku tak pasti ianya ok masa HUJAN lebat kawdu diselangi angin kuat?
    kalau direka baju ni jalan masa panas kira ok ! hahaha . . tp pelik pada permulaan lah,lama-lama biasa je kan . . .

    sebab bila angin kuat masa hujan?
    sedangkan payung pun melayang-layang masa angin tiup siap pakej terangkat lagi kalau payung murah tu, ha ha ha . .

    ini pula baju ni, kecuali ada lubang angin sikit kot kat bahagian belakang kepala, hehehe . . .

    ReplyDelete
  17. ''super tinja''??
    u r so super typo...

    ReplyDelete
  18. TINJA = shit

    supertinja = super shit

    not a typo.

    ReplyDelete
  19. YAY, bagus ntuk mngayuh beskal. x pyh pegang payung dan kayuh basikal at the same time~!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails