Thursday, 20 October 2011

Serius Cool - Telefon Vertu : Telefon Pintar Mewah (10 Gambar)


Mahal gila seh!

Vertu ialah jenama telefon bimbit mewah yang dulunya dipunyai Nokia. Vertu pernah mengeluarkan telefon bimbit paling mahal didunia iaitu Vertu Signature Cobra yang dijual pada harga GBP 213 000. Vertu kini mengeluarkan telefon bimbit Vertu Constellation yang merupakan telefon pitar berskrin sesentuh pertama mereka. Harga Vertu Contellation bergantung kepada jenis dibeli. Model paling asas dengan kulit lembu dijual pada harga saranan GBP 4000 (RM19 000) sementara model mewah bertatahkan permata, skrin dari nilam, kulit buaya dan butang kamera dari delima dijual pada harga GBP 16000 (RM79 000). Ianya diperkasakan oleh perisian Symbian yang diubah suai, kamera 8 megapixel dan memori dalaman 32 GB. Selain daripada itu beberapa aplikasi ekslusif seperti Vertu Concierge Live, Vertu Club Access, Vertu Select, Vertu City Brief dan Vertu Me yang memberikan anda ekses kepada kemudahan mewah di 200 bandar utama dunia.





Laporan asal MyNokiaBlog

18 comments:

  1. Baru orang kaya skit..tak tau nak watpe duit byk2..

    ReplyDelete
  2. not cool,,phone for obe

    ReplyDelete
  3. every phone is unique .
    there is one and only pattern for every croc skin. hahaha.

    ReplyDelete
  4. hp kebenda ni dohhh? merepek sialll design.

    ReplyDelete
  5. tetap ada risiko terFlush dalam jamban..

    ReplyDelete
  6. klu aku ada byk duit pn x kelapaq aku nak beli hahahah

    ReplyDelete
  7. geng-geng kerTU doralin boleh la pakai verTU ni.....

    ReplyDelete
  8. ....seroiusly fuckin agreed with matdarts....telior doralin seh....dah lama menabung tu...

    ReplyDelete
  9. Apa kata kalau rosak?

    Nak dibaiki memang susah nak percaya kat tuan kedai, akhirnya beli hpone biasa yang baru. Bullshit!

    ReplyDelete
  10. symbian.???
    gagagahahaha....!

    ReplyDelete
  11. look oky but cam old skool je....huhuh.. i don like...

    ReplyDelete
  12. bagi satu kat aku.. aku nak jual balik... hehehe.... biar papa asal bergaya..

    ReplyDelete
  13. OBEyahudi! OBEyahudi! He's a prick and son of a whore! Hail OBEshittyPIG. He's full of shit as he's not HUMAN, His mother is a bitch, his father is an ANIMAL

    ReplyDelete
  14. mcm gadget utk power rangers je

    ReplyDelete
  15. ko tggu jap. nnati ad la dlm mv nigger mna2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails