Saturday, 22 October 2011

Serius Shit - Haley Joel Osment Sudah Fakap


Defuq?





Laporan asal BuzzFeed

82 comments:

  1. haah, macam ko obe muaahaha

    ReplyDelete
  2. lol, dah "besar" dah. :D

    ReplyDelete
  3. berkat sixth sense beliau

    ReplyDelete
  4. The truth:

    -Obefiend or whatever his name is actually not a malay. He's a jew and son of a prostitute.

    -He's not 100% human as his father is actually an ANIMAL. he's the combination of a JEW prostitute and an ANIMAL.

    -Obefiend likes to troll and post stupid stuff as he's the descendant of DAJJAL. That's why he loves seeing people fight each other because of religion.

    -He's not a muslim. He doesn't have any religion, as he worship syaitan just like his father. That's why he loves to post muslim's stuff so that muslim will fight with each other everyday.

    -OBEfuck loves to see people become apostate, therefore he succeeds in his mission to become the highest rank in SYAITAN and DAJJAL worshipers.

    - HE LOVES ANAL and Love to fuck every girl he can find so that a new species which is similar to himself can be established in this world.

    Conclusion: OBEjew, IS A FUCKING BASTARD, therefore beware of his lies and trends as OBEfuckingJEW is A SYAITAN

    ReplyDelete
  5. anon 1152... ko butthurt ke x menang LOL digi WOW awards... pakai nama sendiri la BABI

    ReplyDelete
  6. nama aku anon yg hebat22 October 2011 at 12:17

    firstly,mmg gemok mcm obe.cuma obe lagi mcm sial muke huduh.

    secondly,anon atas ni mesti obe kan.
    ko xyah main psiko org la..
    mcm babi obe pndai komen guna anon jgk..WTFF!!!

    obefiend..you're a jew! your mother a prostitute and ur dad is a gay stripper at monday night fiesta!!

    ReplyDelete
  7. Aku teringin la tengok obefiend reveal IP address anon2 yang tak de telur ni kutuk2 tapi masih baca blog ni.

    Nak buat blog sendiri untuk sampaikan mesej2 dia.. tapi tak de orang nak visit. kat sini la dia menyemak.

    Come on la.. anon 11:52

    ReplyDelete
  8. OBE HENTI2 LA UPLOAD BND YG MEMALUKAN ORG NI.AGAMA ISLAM TAK AJAR KITA MENGHINA ORG LAIN WALAU TERUK MCMNA SEKALIPUN DIA.MAMAT ATAS NI CUMA BIGGER IN SIZE TP KAU PLK YG EMOSI LEBIH.EX GAY KAU KE?

    ReplyDelete
  9. bodo gile dak aisyah ni..
    kate org kutuk..dia kutuk xpe lak..
    kata ex gay.
    THE FUK WEHHH!!!!
    jgn nk main agama laa pmpuan woi!!!

    ReplyDelete
  10. haish..x phm la aku korng nih..lek sudah..haish..

    ReplyDelete
  11. it is namasayaialah, not aisyah la.

    mike zulu mike zulu. haishh.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. haha.. teruk gile org2 yg kutuk nie.. apesal emo sngt woi!!! atau yg kutuk2 ni org yg gemuk dan berbadan besarrrr, sbb tu terase gan post obe.. hahahahaha... relax la!

    ReplyDelete
  14. Evolution bebeh!!

    Kalau gemok ke kurus devolusi kah?

    ReplyDelete
  15. pergh ... takut pula jd mcm tu .. huhuhu

    ReplyDelete
  16. obe, troll tak jadi la. kah kah kah,

    ReplyDelete
  17. i tot he fakap doing MLM..

    ReplyDelete
  18. FUCK BLOG IKLAN!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. kenapa nak buat fitnah dan menghina orang ni? pelik aku melayu ni.

    ReplyDelete
  20. Inilah blog anjing kurap. Blog perasan. fuck your mak sendiri.

    ReplyDelete
  21. obe dah tak layak digelar obepig.... sebab sehina-hina babi, hina lagi obe cibai ni... tau nak kondem org je tapi tak sedar diri tu tahap babi... aku rase dah cukup 40 orang hina ko, tak lame lagi termakbul lah... jangan menyesal hidup ko tak bahagie

    ReplyDelete
  22. sokong diatas..obe fuck

    ReplyDelete
  23. haha...rilek sudah....psl gambar gni pon korang blh gaduh....haha

    ReplyDelete
  24. eh ni budak comel yang berlakon artificial intelligence tu kan

    ReplyDelete
  25. obe win...he just want a traffic and earn 4-5 figure monthly. he is genius. and I also not wonder if the anon 1152 is obe..hahah..traffic traffic traffic...lot of buttheart equalize to lot of traffic...

    ReplyDelete
  26. AKU RASE BETTER KORANG BERAMBOS DARI CNI LAU XSKEW BACE BLOG NEH. KORANG MESTI GEMOK2 AN BAB TU TERASE. ORG GEMOK Y XLEY TERIMA AKN DIRI SENDRY CMNEH LA JDK NYE. BHAHAHAHHAAHAH LAWAK2.. BODO2 JEH. BAHAHAHAHA -YANA

    ReplyDelete
  27. kecil2 dulu da blajar MLM (1st pic)....ni la efek MLM klu masuk lama2

    ReplyDelete
  28. i dont care...still cute what..
    emmm,,,beh pelok ni..awww~~~

    btw, dia boleh kurus gagagh perkasah 11 packs kalo dia nak..tapi mungkin dia gemar berbadan comel mcm ni supaya menjadi comel dan comel lagi awww... leb u!

    ReplyDelete
  29. obe troll blog sendiri..lu orang kena kencing jer dengan dia...kah kah kah

    ReplyDelete
  30. Hahahahaha...fuk up

    ReplyDelete
  31. obe fuck..miss mean is a prostitute..

    ReplyDelete
  32. Wah, still cute! bear cute!

    ReplyDelete
  33. Hai OBEsity, ur fat too.. I wanna told u that actually, I hate u too cause u're too fat. Lately, I've been fucking some other guys behind ur back because ur sooo fucking fat. Just like the guy in this pic. I also hate u because u're a jew. Babai OBEsity.

    P/s: I only want u because of ur blog traffic that gives 5 figures income. MMmwaaah3

    ReplyDelete
  34. obe asal makin lame makin sikit ko update obe.ko gi pusat kesihatan ke?

    ReplyDelete
  35. tak sangka obe sanggup jadi anon sebab kutuk tunang sendiri,, gile loser tahap anjing, low class fat loser.... meen jongang tak pandai blowjob pun jangan la ko kutuk die gune name anon hahahahaha

    ReplyDelete
  36. WTF????????????? What the hell is wrong with all the people?? you guys retarded, mentally ill or just plain stupid??? Jealous much maybe?? Go to hell you bloody sick bastard. nobody ask you to be here and nobody even want you to exist!! Such losers..get a life or better yet,GET LOST!!

    ReplyDelete
  37. who gives a shit to all haters....u dont like it....get yur fuckin arse n cunt the hell out of ere u fuckin fucker....OBEFIEND RULEZZZZ!!! YEEAAHH...take that u haters....hahahaha

    ReplyDelete
  38. menuduh sesorang muslim itu kafir, maka yg tuduh itulah yg jadi kafir. Berpada-padalah dalam memberi komen. Fikir guna otak, bukan guna kaki. Jangan lah korang sampai kata obe itu Jew, sebab ia berkaitan ngan akidah. Aku bukan serbanistan. Itulah maleis bangsa dijajah setan.

    ReplyDelete
  39. saya gemuk tapi saya ok. haha comel la apa.

    ReplyDelete
  40. nie boleh belakun citer twilight nie nie..muka sama siot haha..fuck twilight!

    ReplyDelete
  41. Nilah perangai Melayu, orang kita. Hasad dengki, serupa macam itu babi. Takpe Obe, bukannya mati pon kena kutuk.

    ReplyDelete
  42. wei Hafiz Kamil lancau bapak kau....ko ingat setakat buh gambar kartun dgn nama kau yang mcm babi tu...ko dah cool guys la...butuh satu keturunan kau...sedap kau ja nak poyo orang lain...by the way...obepig skali...hahahah

    ReplyDelete
  43. wei anon 02:51 bangang... kau tau mana babi ada hasad dengki? kau tau mana kutuk takleh bawak mati...? kau search kat internet ka? takpun tunang obe bagitau kat kau..

    ReplyDelete
  44. bila income da sedap ni, mmg automatik badan naik ye obe ??
    *burp* sendawa quarter pounder + cheese mcshaker (http://www.mcdonalds.com.my/highlights/quarterpounder2011.asp)

    last time i timbang berat, quite an increment i see~ hahah~

    ReplyDelete
  45. aku suka baca komen haters....
    hahaha...

    ReplyDelete
  46. obefiend dun give shyte dekat budak yg sama dok maki2 dia,, ni mesti budak2 yg kantoi plagiat dia punya karya lepas tu kena sound tepek dlaam blog.. #LOL

    ReplyDelete
  47. kesian, kurang kasih sayang anon poyo ni, lanciou bapak aku pun dia minat.
    bawak bertenang anon.. pi amik air semayang.. mandi wajib dulu ..
    jgn tengok gayporn banyak2.. mmg stress jadinya

    ReplyDelete
  48. tunang miss mean23 October 2011 at 11:15

    haha i love haters!!!
    fuck u obe,u'r a JEW!!
    fucking jewish..
    we're not hating u for nothing obe!
    u'r such a dumb..aku tau dlm
    ni byk anon yg buttlickers pon
    obe sndiri yg taip..untuk defend diri
    dia sbb he;s got no balls!! pussyy!!

    ps: lets fuck miss mean..threesome!! gangbang!! whatever!

    ReplyDelete
  49. Hafiz Kamil
    negro fuck ur mother
    bcoz he loves that
    and thats bcoz u'r daddy
    such a dumb leaving ur mother
    as a prostitute..
    haha

    ReplyDelete
  50. Pukimak smue org..

    ReplyDelete
  51. kesian aku tgk org yang try nak insult dlm english, bunyi skema habis..haha

    ReplyDelete
  52. Akan kusimpan kenangan cinta kita
    Yang tak akan terpadam selamanya
    Kehangatan cintamu masih aku terasa
    Seperti baru semalam kita berpisah...

    ReplyDelete
  53. LAgi ramai org bergaduh dari org yang memberi komen. haizzz

    Latest PostLU ORANG PERNAH RASA MEGI DENGAN AIR SEJUK? | gamep01nt

    ReplyDelete
  54. blogserius sudah fakap! admit it obe!

    ReplyDelete
  55. bodoh..ko tak perasan ke anon-anon tu adalah OBE sendiri yang provok supaya ko semua panas bontot..tgk ayat la..bengap..post komen ni kalau OBE ada thing to be fapped.

    ReplyDelete
  56. maybe his view is different, but personal attack is just coward and stupid

    ReplyDelete
  57. Pelik gak aku perangai orang melayu ni..bagi aku apa yg budak efi ni tulis satu pun tak pernah buat aku tersentap..adakala aku gelak..aku baca blog budak ni pun macam aku baca komik..sekadar hiburan dan adakala ada info sikit..common la..growth up la sikit...jangan macam budak tak habis darjah 3 jer tahap pemikiran..kalau tak suka blog ni toksah baca..ada berlambak2 lagi blog yg boleh di baca..aaaa.. jangan la pulak ko cakap aku pengampu penulis blog ni jugak...bukan blog ni jer kena hentam..blog lain pun ada kena juga..kalau nak tegur bebaik la..jgn 'melayu' sangat...

    ReplyDelete
  58. owh,budak nie rupanya

    mari melawat saya di blog saya
    blogtakserius.blogspot.com

    ReplyDelete
  59. at first, i tot this guy (klik link http://img1.tvloop.com/img/showpics/20/42/l3589ff9e0000_1_12107.jpg) was haley before i knew that he is fakap like in ur post..

    ReplyDelete
  60. Tak tau plak Haley Joel Osment baca blog Obe ni...

    And yg dia reti ckp BM nak mengutuk si Obe

    ReplyDelete
  61. suma kena troll. cuba google nama dia apa korang jumpa. tu gambar bad angle je.

    here. http://www.starpulse.com/news/Noelle_Talmon/2011/10/21/just_a_bad_angle_haley_joel_osment_loo

    ReplyDelete
  62. owhhh..tak belakon lagi ke budak ni?

    ReplyDelete
  63. blog ni best sbb org2 yg komen kat sini komen pelik2..lololol

    ReplyDelete
  64. hek eleh farid....lu macam gud je nk jack when the other try to write..obe speak kncang pon xpnah nk cndem..it is a way of learn rite..so xpayah nk blagak power english la lahanat...n lu english lu power pon g jahanam la...

    ReplyDelete
  65. Dah tak hensem daaa...
    Gemuk macam mu, Obe...!
    Dulu2 dia ni comel bukan main...

    ReplyDelete
  66. tapi, aku rasa, bukan obe yang tulis tu. walaupun pandangan aku senang je diabaikan, tapi, kebiasaannya obe tak tulis english kemas2 mesti ada typo.

    "ala, mesti die tulis elok2 sebelum komen"...maybe tu point untuk bangkang.

    tapi, dai segi ayat pun, bukan ayat obe yang biasa.

    ~hahaha...kalau betul obe yang berselimut di belakangnya, mesti die tengah ketawakan aku. wakakakak~

    ReplyDelete
  67. Kesian Haley joel osment tak tahu B. Melayu, kalu tidak tentu dia nangis2 hentak kaki baca kutukan2 Maleis2 ni.

    ReplyDelete
  68. guys, dalam 1st picture tu boleh tak siapa-siapa tolong bagitahu aku tajuk movie ni? ak dah lame carik nk download tp x ingat title..please2...super merayu.

    ReplyDelete
  69. boraksyamliayiem.blogspot.com

    ReplyDelete
  70. i googled haley joel osment and his body shape looks just fine. maybe its the photographer that took his pic the wrong side.

    ReplyDelete
  71. kerja apa mamat ni skng. belakon lagi tak?

    ReplyDelete
  72. badan dah berisi..dh banyak duit..huhu..xpe..muka comel gak lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails