Wednesday, 28 September 2011

Serius LOL - Bila Namawee Emosi Dengan Utusan


RAAAAAAAAAAAAAAAAGE!!!!!!!!!

Thanks @faiz_djamil for the tip



86 comments:

  1. aku xsuke dia ade kutuk azan dulu.....

    ReplyDelete
  2. you education mana? longkang arr?? wow nice..haha. *tgah ulang balik video ni.

    ReplyDelete
  3. hahahaha!!!
    the glasses!!

    ReplyDelete
  4. whahahhaha!!
    certificate longkang! :D

    ReplyDelete
  5. hahaha..mmg utusan itu sampah...hahaa..kutk azan?ye ke?really?or utusan yg wat cite?hehe..mnusie brubah..skali silap benci smpi mati ke bro?Islamic dat way?

    ReplyDelete
  6. bodoh punya namawee; yang lu hangin satu jubor pasal 1 artikel kat utusan pehal. ignore je lah.

    lu kutuk orang boleh.. bila lu kena kutuk lu hangin satu jubor. lu sama je macam UMNO la bro

    lagi satu... gua takkan lupa lu kutuk azan suboh.

    ReplyDelete
  7. filem tak laku nak salahkan orang. kejadahnya engkau ni namewee?

    ReplyDelete
  8. khaaaaaat tuih.......

    ReplyDelete
  9. Fuck Namwee.... Who he think he is??? His movie sucks too.. His songs suckk toooo

    ReplyDelete
  10. Ada lagi org baca utusan zaman skang ni? Kahkah!

    ReplyDelete
  11. ada lagi ke mangkuk baca utusan zaman skang ni? Kahkah!

    ReplyDelete
  12. Namwee.. lu punya movie pun serupa movie masuk longkang punya.. luu balik sekolah dulu lahh baru buat movie... ni bukan movie makan durian atau kacang hantu... manyak cakap punya olang.... lu sendiri la tengok itu movie.. dalam pawagam lu sendiri 1 orang tengok itu movie lu sendiri.... tak payah orang nak tengok.. buang masa ajaaaa hahaaaaa

    ReplyDelete
  13. at least he got balls, not like some Meleis.. belakang cite lebih, depan2 cuak.. pastu jd anon... ROFL!!

    ReplyDelete
  14. RE-KOMEN

    "bodoh punya namawee; yang lu hangin satu jubor pasal 1 artikel kat utusan pehal. ignore je lah.

    lu kutuk orang boleh.. bila lu kena kutuk lu hangin satu jubor. lu sama je macam UMNO la bro

    lagi satu... gua takkan lupa lu kutuk azan suboh. "

    ReplyDelete
  15. oh baidewei, dulu mcm ramai org kutuk utusan.. tp sekarang mcm tiba2 orng sokong utusan plak. wakakaka!!

    ReplyDelete
  16. perasan tak ape yg dia kutuk selame ni semua ke arah org melayu...

    ReplyDelete
  17. kahkahkahkah....sama muka lu mcm orang cacat pendengaran...kahkahkah...babiiiii!!!

    ReplyDelete
  18. akhbar nombor satu perosak akhlak rakyat malaysia.

    ReplyDelete
  19. aku pun suka komen ni

    "bodoh punya namawee; yang lu hangin satu jubor pasal 1 artikel kat utusan pehal. ignore je lah.

    lu kutuk orang boleh.. bila lu kena kutuk lu hangin satu jubor. lu sama je macam UMNO la bro

    lagi satu... gua takkan lupa lu kutuk azan suboh. "

    ReplyDelete
  20. namewee kata nk bg 2 tiket wyang sruh rporter tu tgk ngn awek dye
    bkn rporter tu pmpuan ke..?
    hahaha
    FAIL.COM

    ReplyDelete
  21. lu kutuk azan subuh gua tak dapat terima..gua tak pernah kutuk agama mana2 kot..(harap dia baca)..ok bye..

    ReplyDelete
  22. eh..orang Islam xtau maaf kemaafan? ni mesti xbljr semasa cikgu ajar kan?

    ReplyDelete
  23. kalau orang dh xsuke nk tengok filem kau ,terima jelah hakikat perluke hangin satu badan,kalau xterima ape yg artike tu ckp just ignore it okay !!!!

    ReplyDelete
  24. ini olang manyak punggung sakit.

    ReplyDelete
  25. i think he got a point there...
    utusan meleis....sigh

    ReplyDelete
  26. yang korang ni bingai sgt kutuk dia kt sini pasai pa? p la kutuk kt channel youtube dia tu.baru la dia dpt baca terus.aihhh hangpa ni.bodo piang!

    ReplyDelete
  27. Lu tau ka itu sulat kabar selupa ape???

    Selupe SAMPAH....

    keh..keh..keh...

    Longkan punye mali....

    ReplyDelete
  28. erk...aku..aku..bukan nk komen aperla.aku suka sound effect dia jer.eheh.

    ReplyDelete
  29. CerftificateLONGKANG28 September 2011 at 16:14

    start komen kerusipusing jerr.. smua MELEIS keluar...haahaa terus support utusan..

    aku rasa Namewee troll utusan ni... hahaha yg meleis2 butthurt

    ReplyDelete
  30. maaf boleh tp lupa jgn. dua-dua pun sampah. sampah marah sampah, yg menang majlis perbandaran.

    ReplyDelete
  31. @CerftificateLONGKANG

    Lu memang asal LONGKANG kan?

    ada ke tak gua sokong utusan dalam reply gua tu?

    sorry bro; si namaweee memang macam UMNO; dia kritik orang lain memang laju je; tapi bila dia kena kutuk terus hangin satu jubor.

    aku tak tau ler namawee troll utusan atau utusan troll namawee..

    haha

    ReplyDelete
  32. gua tak kira sapa yang cakap, namawee ka, setanwee ka, bullshittwee ka, gua tau, utusan memang layank kene maki. tak leh pakai tol. layak balut nasi lemak ja surat khabar ni

    ReplyDelete
  33. RE-KOMEN

    "bodoh punya namawee; yang lu hangin satu jubor pasal 1 artikel kat utusan pehal. ignore je lah.

    lu kutuk orang boleh.. bila lu kena kutuk lu hangin satu jubor. lu sama je macam UMNO la bro

    lagi satu... gua takkan lupa lu kutuk azan suboh. "



    @anon 15:16 - ada kah dia mintak maaf? bleh bagi url kat aku?

    ReplyDelete
  34. yeah, due2 same sampah! disini yg jd mangse majlis bandaran nk cuci najis2 2 tahi ini...

    ReplyDelete
  35. troller yang butthurt

    ReplyDelete
  36. Namewee is my HERO.Cari psl dgn Meleis yg sensitif mcm sial ni ketika study di Taiwan dan berani balik ke Malaysia walaupun x perlu.Blh je duduk trus di Taiwan tu mhn PR.Mmg BALLSY.

    Meleis pulak?Xde telo sebesar Namewee ni.Igt lg kes GaySec?Xde BALLS nk mintak maaf.Sekurang-kurangnya Namewee mintak maaf psl azan tu.

    Dan ada lg Meleis yg sensitif gila babi ni yg masih nk butthurt.Pergi terjun KB Mall plz kpd golongan ni

    ReplyDelete
  37. Baidewei, filem dia laku giler tau. Dah kutip RM4 juta, semua pawagam masih sold out. U mad bros?

    ReplyDelete
  38. Keca la lu mat. Over excited lak? LOL.

    ReplyDelete
  39. 4 million is still not ok dude. nowadays if your film get 10-14 million then barulah ok. with promotional products/merchandises now it is easy to get million walaupun film macam sampah. watch karak and other stupid film. you will see.

    ReplyDelete
  40. hek'eleh..
    yg MELEIS plak nk hangin pasal azan SUBUH..
    bgn smayang pon x tentu lg nk maki org..
    kamon la..
    open minded la siket..
    comment cara bijak la..
    kalo korg wara' sgt where goes ur muslim values??
    he got balls rather than u MELEIS hiding behind monitors with ur balls all sucked in..

    ReplyDelete
  41. aku benci utusan dan aku jugak x suka mamat ni!!!!!!

    ReplyDelete
  42. Namewee....booooo. Hahaha... lu bising tu psl utusan punya bahasa semua org paham.. akhbar cina kutuk melayu. x bising plak... bodoh la lu.

    ReplyDelete
  43. keh3 fitrix... antinasionalisme... Are you Malaysian or Australian "patriotic" immigrant?

    ReplyDelete
  44. hayyaaa... gua tatak paham laa.. tapi gua rasa itu utusan talak patut kata itu macam.. Namewee sulah minta maaf laaa.. forgive and forget laa... wahahaha.. hayyaa apa pasat gua cakap ini macam.. gua malayu laa..hahahaha

    ReplyDelete
  45. Hahaha troller Butthurt, Padan muka. Cari pasal lagi. Oiii So Chai lu troll satu olang, batu ka, kayu ka karan ka, lu mau ingat, itu satu boleh panggil geng dan lia punya geng bukan kecik punya geng, So Get leady laa.

    ReplyDelete
  46. utusan itu untuk org meloya...
    untuk makcik2 felda..
    untuk mat2 katak perkasa..
    untuk big mama..
    untuk yg berlndaskn tuhan umno~

    ReplyDelete
  47. aku layan jer movie nasi lemak 2.0
    tgk la dulu weh..

    ReplyDelete
  48. gua support namewee. gua nak fuck utusan dan meleis walaupun gua malay.

    utusan fuck you!

    meleis fuck you off!

    ReplyDelete
  49. @fitrix

    this is not bout meleis butthurt

    this time... it is namawee who's end butthurt..

    ReplyDelete
  50. maaf boleh tp lupa jgn. dua-dua pun sampah. sampah marah sampah, yg menang majlis perbandaran.


    i LIKE this comment.. terbaik!!!

    ReplyDelete
  51. @Peja - lu punya komen ah, manyak kelakar la, itu.. serupa sungai punya

    ReplyDelete
  52. Tanya dia si namawee cakap melayu and english pun tak berapa bagus ni, dia ada tak tgk movie Malaysia?

    Butthurt gilos mamat ni. haha. lek la.

    ReplyDelete
  53. Stupid Anon

    Nationalism and patriotism are 2 different things eventhough they are closely related.Google is your friend.

    Hohoho Meleis dh buat taktik kotor diaorg.Stealing someones identity to smear them.Obe dh kena dh,skrg giliran aku pulak?Hahahaha Im flattered

    ReplyDelete
  54. "artis melayu, artis cine, artis india pun, semua mengabung" wahahaha MENGABUNG? lol

    Namawee ni kdg2 aku confuse aku benci dia ke dak, n adekah dia betul2 xde sikap perkauman? dia ni mcm lawak pun ade, haha

    ReplyDelete
  55. GUA pun sokong!

    Memang cara dia masalah sikit...
    Tapi berani kerana benar...
    Dah berapa ramai Melayu yg kena main belakang ngan utusan shit ni..

    Main fitnah takpe takpe...budak sekolah punya utusan...

    Kita orang cari rezeki secara halal..ini utusan suap pakai duit haram fitnah dan buat malu bangsa jer...

    ReplyDelete
  56. realiti 1 malaysia..picture perfect..

    keh keh keh

    ReplyDelete
  57. Utusan ngan namawee same2 mmg x blh pakai.....

    ReplyDelete
  58. Ada lagi orang baca Utusan korang tanya? Banyak ooo... Alexa cakap nombor 23 di Malaysia.

    ReplyDelete
  59. mamat trevor ni bangang ke apa? lust be too much nasi lemak...

    ReplyDelete
  60. bodoh. fight over stupidity. aku xdela minat pun mamat ni. belaja mass com basic moderation pun xde. EMO. rasiskah aku tidak menyukai individu. ingt nak tengok filem dia haritu.xsempat. bile kua isu cmni.nampakla orang camni syok sendiri ja. korg layan la dia.

    ReplyDelete
  61. babi asal dah tak leh tengok shial!!

    ReplyDelete
  62. serius keparat .. gua baru nak tgk tetibe private plak.

    ReplyDelete
  63. cam lahanat x leh terima kritikan.. dia ckp org blh, org ckp dia x leh.. dasar cina bukit... Btw, yg dok kutuk2 utusan apahal?? gua baca utusan.. lu apa hal? kalau aku baca utusan aku bodoh? ketinggalan zaman..? yg korg baca harakah tu x ka lg terok fitnah org.. yg konon hebat sikit baca malaysia hari ini.. sama jugak kerja fitnah.. satu pro satu anti kerajaan.. lain pihak lain la cerita dia.. tp x semestinya keluar utusan ja mmg suma fitnah..

    ReplyDelete
  64. Big brother is watching you.


    First!!!!

    ReplyDelete
  65. SAYA SUKA NASI GORENG CINA! DENGAN TELOR DADAR, MILO AIS DAN AIS KOSONG! YUM OKAY! YUMMMMM!

    ReplyDelete
  66. ni la bila babi sial byk sgt makan babi...saluran2 veins dlm otak dh penuh ulat babi...kalau kene letak utusan sebelah babi ni... aku ttp pilih utusan... fak them all..

    ReplyDelete
  67. "kalau aku baca utusan aku bodoh? ketinggalan zaman..?"

    Ya.

    ReplyDelete
  68. tak kan nak biarkan haiwan ni...

    ReplyDelete
  69. Mamat namewee nih agak bodoh sikit, fail bahasa malaysia kut. Dalam artikel tu takde review movie dier pun. Bersungguh ha dier bising cakap

    "kalau nak cakap itu filem baik ka tak baik ka, lu tengok dulu"

    Duh.... artikel tu tak citer pasal filem bodo tu baik ker tak, cumer cakap penulis tak ske namewee jek


    tapi mamat ni dah tengok artikel pun tak boleh beza artikel kondemn dier ker movie dier, macam mana tu?

    Manusia macam ni laa di agung-agungkan

    ReplyDelete
  70. video private~ reupload anyone ??

    dia ni(namewee) dari dulu da nmpk da kebodohannya~ tak udah dilayan~

    ReplyDelete
  71. sekurang2nya bangsa diaorang bersatu.. kenapa payah sangat bangsa kita nak bersatu.. jika tidak suka pada melayu kita bersatu dibawah nama ISLAM

    ReplyDelete
  72. kopikat komen lagi...

    "bodoh punya namawee; yang lu hangin satu konek pasal 1 artikel kat utusan pehal. ignore je lah.

    lu kutuk orang boleh.. bila lu kena kutuk lu hangin satu konek. lu sama je macam UMNO la bro

    lagi satu... gua takkan lupa lu kutuk azan suboh. "

    ReplyDelete
  73. lion-o thundercats,

    buto! dengan tgk kebutoan kau aku dapat agak bapak kau pun sama buto!

    kau boleh pergi mampos layan thundercats sampai tua!

    ReplyDelete
  74. ape yang istimewa sangat dgn si lancau cine nih............

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails