Tuesday, 27 September 2011

Serius Indo - Cerita Keagamaan Indo Yang Sangat LOLWUT


BEST ENDING EVER!

I love indo religious shows coz they are ridiculous and full of LULZ



49 comments:

  1. LOLLLLL....but there's always something to learn right?

    ReplyDelete
  2. WOW WHAT A BOOBIESS!!

    captcah: uperel = huh?

    ReplyDelete
  3. tak cayer takpe tapi jangan kutuk kata ridiculous la lol la .... huhuhuhuhu.. dekat mati baru tau lol ke tak..kahkahkah

    ReplyDelete
  4. so, it is a reality show? a drama? a horror movie? an educational film?

    man, am confused.

    I can't wait for the 'corruption' edition. I wanna see how one loses his/her hand via explosion.

    ReplyDelete
  5. hahahahhaha..indo biasa la...kalau tak pelik bukan indo..bab bakar bendera pun ino gak

    jom melawat saya di Sini

    ReplyDelete
  6. LOL..firtama yo!

    ReplyDelete
  7. nanti tak lama lagi keluar la "azab seorang blogger mulut cibai" kah3 LOL

    ReplyDelete
  8. citer melayu pun banyak khurafat2 macam ni... ntah diorg ni banyak bace mastika kot...

    ReplyDelete
  9. laughed my ass off but then i realized for every person who's laughing at this there's a thousand who believe it's true. then i become sad.

    ReplyDelete
  10. This is not ridiculous.

    This was kejadian sebenar..aku memang saksi..nampak sebiji sama. dalam..
    Mastika.

    Tapi..kira OK la Indo buat cerita macam ni..kira gerun gak dalam2 kata ridikeles ke..tak mungkin dapat dibuktikan dengan sains or ilmu kimia ke..
    Jauh dalam hati terdetik gak..kalau betul camna? haha..ambik ni makan dia.

    Kat Malaysia..nak tunggu cerita keagamaan kat Oasis, bulan puasa dgn waktu maghrib je.. tu pun x gak sebab maghrib biasa kartun.haha.

    ReplyDelete
  11. asal anak dia x tuka baju?

    ReplyDelete
  12. Mcm citer Tanah Kubur kt Astro Oasis. Nasir Bilal Khan FTW!!

    ReplyDelete
  13. ko ni ap la.

    citer pengajaran ko wt bahan lawak lak

    ReplyDelete
  14. it's not ridiculous,
    it's reality...
    Allah maha berkuasa...ape pon leh jadi..

    ReplyDelete
  15. pengajaran yg dorang nak kasi tu ada, ambik yg elok jela..
    tapi dorang still terok bab2 agama, xtau pe nak cakap, sbb negara kita pun ada gak yg camni..

    ReplyDelete
  16. "siapa ini?"

    "ya ampun kamu mabuk ya? mau jadi apa kamu ini nanti!"

    lolololololol!!!1!! kecik-kecik dah mabuk siak!

    ReplyDelete
  17. Daripada Allah kita datang, kepada Allah kita kembali..

    ReplyDelete
  18. apa yg pelik nya. itu imaginasi sesorg dlm membuat filem. malaysia ni pon ada je cte ngarut dyorg. dah itu yg dy pk dlm masa hidup n mati sbg pelacur. kita plu jdkan iktibar bukan jadikan bhn gelak.. ! lame...

    ReplyDelete
  19. http://wtfrpg.files.wordpress.com/2009/08/picard.jpg

    ReplyDelete
  20. Best.CGI.ever.

    Even Weta digital have much to learn from graphic artist in Indonesia low budget TV film.

    BTW, please pause at 4:03

    ReplyDelete
  21. Funny gilerrr the humour is overshadowing the moral values yang diorang nak promote >.<

    ReplyDelete
  22. whoa keras kejung matinyaa~..perut meletop juga ada spark gituuu~ini bikin aku insaf ni..

    ReplyDelete
  23. ridiculous? nooo..
    bende2 ni prlu ambek iktibar.. mcamane pon ridiculousnye cite ni die mnunjukkan betape kejinye hamba allah kalo wat sumting yg mungkar. ade lg yg ridculous dp ni cume kite yg xpnah nmpak.. it's abosultely the best ending ever so that people will come to their senses on choosing the right path in life.. ok

    ReplyDelete
  24. bnda cmni pon buleh dibuat ktawa?? ni bkn mngarut,,klaw Allah mnhendakkan itu terjadi,maka jadilah ia.. =) fyi,aku bukan serbanistas,tp aku ttap fham apa yg patut,ape yg xpatut..peace! -,-V

    ReplyDelete
  25. Cliche sungguh. Hairan aku, bab2 azab time mati ni pelacur perempuan (gigolo xde plak), tak pun anak derhaka. Macam mane plak lelaki Meleis yg meratah anak dara kandung sendiri? xdengar pun kisah mati dlm keadaan aib.

    Mcm mane dgn Meleis yg simbah asid kt muka anak die sendiri yg masih kecik dab belum baligh kt negeri sblh utara semenanjung? xdengar pun mati/hidup dlm keadaan aib

    ReplyDelete
  26. mr.freethinker,hooker lover27 September 2011 at 23:36

    this is all bullshit,org melayu pun ada juga macam indon ni mmg bodo sbb percaya benda begini..orang bodo macam korang ni la yang buat agama aku dipandang rendah...aku dah berapa kali dah langgan pelacur,setiap bulan wa bagitau lu,awek gua wa buat stok bini tak sentuh wa sentuh pelacur je.jimat.serius cakap HIV pun aku takde pelacur yang aku langgan sampai 3 kali sbb keputihan dan kegebuan kulit dia pun sihat lagi..siap bagi discount lagi dekat aku..nak citer apa?

    ReplyDelete
  27. Drunken producer

    ReplyDelete
  28. err obe nanti kalau kau mati update blog tau aku nak asses pengebumian kau camne

    ReplyDelete
  29. citer ni dari kisah benar kalau tak silap aku

    ReplyDelete
  30. gila epik ending dia...jump to 4.04 terus!

    ReplyDelete
  31. ambiklah pengajarannya... Kalau cerita ni benar, kita doakan lag si Mati dapat pengampunan dari Allah, dia pun dah dihukum dari dunia lagi. insyaAllah, ringan beban di Akhirat nanti.

    Anti jugak cerita indon, tapi yang ini baik sekali pengisiannya. Tak mengarut pun cuma low budget je.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails