Sunday, 11 September 2011

Serius : Dokumentari 911 Yang Aku Paling Suka Oleh Noudet Brothers


Harus Tonton

Maaf video ini super panjang tapi memang bagus ditonton jika anda mahu lihat sendiri keadaan dalam WTC ketika diserang. I remember wathing this documentary 3 months after 911 and i was very shaken. The visuals are shocking. A must watch!



35 comments:

  1. OBE PERCAYA KE INI SUME INSIDE JOB..PROPAGANDA USA..

    ReplyDelete
  2. Tak sangka dah 10 tahun after that fateful day. RIP to all casualties. I still have goosebumps whenever I watch the videos. And the documentaries on the last calls made by the victims to their families.

    ReplyDelete
  3. kenapa orang suka first?

    ReplyDelete
  4. Tapi yang pelik
    macam mana bomba polis
    wartawan semua dah ada
    kat banggunan tu
    masa banggunan tu nak meletup

    ReplyDelete
  5. At Last.. Im FIRST !!

    ReplyDelete
  6. amatlah celaka kiranya ku mulai dengan first. Tapi respek la, orang boleh buat clip complete la pasal tragedi nih. Kalau buat time hi land tower tu best je.

    ReplyDelete
  7. tragedi nei sebenarnya permainan george bush pada masa tu. dia bukannya nak serang islam sebenarnya, tapi dia nak ambik negara islam sebab negara islam banyak minyak. so dengan buat perkara macam tu, satu-satu negara islam dia dapat serang ditambah pula dengan situasi negara2 islam yang mempunyai pemimpin kuku besi dan tidak bersatu di kalangan OIc

    ReplyDelete
  8. kah3..TAF dok hengat die 1st jek dr td aku bace komen..jadahan pe ngan 1st lembab nak mampos ko tuh..

    dah aku yang terakhir..kalo pasnih de lg komen pas aku hangpa mangse 10/11 lak... lolololol

    ReplyDelete
  9. nk tau asal di serang tower tu layan "the arrivals" kat you tube..50siri..semuga ditunjuk jalan yang lurus pada kira semua..aminn

    ReplyDelete
  10. Be sure to watch this too.
    http://www.youtube.com/watch?v=IZUDXjOuiSE&feature=related

    ReplyDelete
  11. As usual, we always choose to believe in conspiracies, agenda etc. It makes us feel better, at least.
    So funny...

    ReplyDelete
  12. Anon 23:27
    The arrivals?? lol

    ReplyDelete
  13. berjaya nengok ngan jayanye.. hehe.. sedih oplak nengok\

    ReplyDelete
  14. obe cilakak. aku ingat aku 1st sbb tgk no comment post. refresh 10x still xde org post so aku ingat aku bleh jadi 1st.

    moral: pegi fukin same 1st comment pasni. obe buthurt sama cam SPR

    ReplyDelete
  15. f..k to ideologies... benda tu yg buat manusia jadi gila.. ditambah lagi ideologi bertopengkan agama... pelik tapi benar.. mmg diakhir zaman.. lebih ramai maanusia percaya perkara karut berbanding fakta...

    ReplyDelete
  16. napa kaitkan dengan konspirasi when real people died there. pelis la...its about human life dat we're talking here. aku da hagak akan ada komen yang akan kaitkan dengan the arrival, konspirasi and so on.

    RIP.

    ReplyDelete
  17. if u can remember 9/11, i hope all of u can remember 17/11 when shatilla camp get slaughtered by zionis laknatullah..

    ReplyDelete
  18. Damn, I cried. Tony survived, i thought he's dead lol. T______T

    ReplyDelete
  19. before 9/11 ada plot dalam komik pendekar laut, pendekar laut bawak kapal terbang langgar wtc dekat pejabat blue dream nak selamatkan hitomi. masa keluar berita wtc kena langgar kapal terbang aku terus 'holy shit pendekar laut memang wujud sial..

    ReplyDelete
  20. pembaca tegar blogserius12 September 2011 at 09:27

    aku tak suka konspirasi. tapi ape yg membingungkan aku sampai hari ini, kenapa 2-2 towers tu collapse lurus ke bawah? even in building construction, kite tau building ni berayun ditiup angin apatah lagi dilanggar kapal terbang? lagipon tempat yg dilanggar tu lagi tinggi dari separuh building, patutnya structure yg bawah boleh tampung beratnya. dan kalau runtuh pon mesti runtuh ke tepi..? tapi ape yg kite tau, tower tu collapse same mcm building yg dirobohkan oleh peroboh bangunan profesional iaitu ke bawah dan tak menghempap bangunan lain disekitarnya..

    tapi.. aku tak menolak mungkin ini kuasa Allah untuk meminimakan jiwa yg terkorban.. apa2 pon, RIP kepada yg terkorban..

    ReplyDelete
  21. napa kaitkan dengan konspirasi when real people died there?!

    yala,conspiracy kills people la..disebabkan sifat tamak manusia..dowang rancang kaw kaw punya untuk kpentingn sndri,rancang org lain buat salah untuk kepentingn diri sndri,elok disembelih je bush ni..to them great victory come with great sacrifice...aku pun prcaya tragedi 9/11 ni ada konspirasi...dulu aku pnah tgk satu vid ni,dia tnjuk replay beberapa second b4 kapal trbang tu hentam wtc tu,tapi dlm vid tu tnjuk blum smpat plane tu langgar wtc tu,wtc tu dah meletup dulu..mknanya ada bahan letupan la dlm wtc tu,tu pasal wtc yg kukuh seteguh lengan bush tu boleh runtuh sbb ada letupan dlm wtc tu..n start dari situ la aku mula syak ada konspirasi...aku x hengat nama vid tu kat utube..korang try tgk..

    ReplyDelete
  22. tengok dulu baru komen...meleis meleis :apex82

    ReplyDelete
  23. kepada pengkomen bernama Haziq Kaysan;

    kau dah tengok ke tak dokumentari yang obe buboh tu? dokumentari ni adalah jawapan kepada soalan kau

    lain kali tengok dulu baru komen

    ReplyDelete
  24. @pembaca tegar bolgserius

    mesti ko fail fizik kan...muahaha...

    ReplyDelete
  25. ahmadinejad dan mahadey percaya 911 sudah dirancang...mereka juga ada spy untuk siasat dalang. plus mahadey dan ahmedinejad juga pakar buat 'kacau' di negara orang...mereka tahu sebab mereka pun pernah buat...tapi si obe cuma ada google

    ReplyDelete
  26. wehhh...ramai sungguh set2 pati PAS kat sini.......baler sunggoh ah....
    xdok bende lain hok nok dikomeng nye...kalu dok suke cete ni..doh wakpe yng gi tengok tu....!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails