Thursday, 15 September 2011

Serius Cool - Bekas Alat Tulis Berupa Ikan Kembung Dari Jepun


WIN!

Ini... ini awesome! Bekas alat tulis ini memang nampak macam ikan kembung betul tapi sebenarnya tidak. I need one tapi harganya mahal nak mampos iaitu USD 75 sebuah. Boleh dibeli disini



Laporan asal JapanTrend

25 comments:

  1. lagi cool kalau include bau sekali. pehh.

    ReplyDelete
  2. Lau time puasa tak bleh pakai ni, silap ari bulan ngap abis. Inside out real gilos!

    ReplyDelete
  3. ikan kembung pun jadi -_-

    ReplyDelete
  4. ikan kembung pun jadi -_-

    ReplyDelete
  5. kalau letak kat dapur2 ni silap2 bleh kena goreng. haha

    ReplyDelete
  6. mcm2 ciptaan owg jepun nie..pelik2 belaka

    ReplyDelete
  7. nampak dek kucing aku, konpem die bawak lari.

    ReplyDelete
  8. ada jugak org yg igt ikan betul ni nti..

    ReplyDelete
  9. kucing tengok selera habis nih... hahahaha... drool arrouse!!

    ReplyDelete
  10. Pergh,,, siap nmpk urat ikan tuh!!

    ReplyDelete
  11. Err.. Ade ke org nak pakai.. uuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  12. dalamnya real betul.. rasa macam ikan yang baru lepas disiang..

    ReplyDelete
  13. ade ke diorg dah buat pen bentuk tulang ikan mcm dlm school rumble tu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails