Tuesday, 20 September 2011

Serius LOL - Teknik Menampar Payu Dara Dan Muka Untuk Kelihatan Cantik Di Thailand


SLAP DA BITCH



47 comments:

  1. ahahahahah tak leh berhenti gelak klu tgk nih

    ReplyDelete
  2. ape punyer fahaman da.. lebam muka..

    ReplyDelete
  3. huh macam sakit je tgk men tampar2 nih

    ReplyDelete
  4. Ni bukan membesar.. ni lebam..
    -,-

    ReplyDelete
  5. lg selamat drp cucuk2 tang sana tang sini.

    ReplyDelete
  6. YouTube comment "Do they have penis slapping too?" ... aw aw awww!

    ReplyDelete
  7. bapak mahal..5 million baht?

    ReplyDelete
  8. lelaki takyah tampar pon bole besar

    ReplyDelete
  9. dah bengkak kena tmpar mane tak besar.. haha

    ReplyDelete
  10. sengal apa ukur breast camtu. tipu je lol

    ReplyDelete
  11. I want slap the breast only..LOL

    ReplyDelete
  12. tipu betul..masa mula2 ukur, kat atas skit, dapat 31, pas 2, ukur tengah2 memang la dapat 32 inci.. sengal betul..

    ReplyDelete
  13. mmg la brtambah besar coz darah smua pergi ke dada y kne tmpar 2..lpas 5 minit kecik la blik..org2 thai snang2 je kne tipu...sadis je..ahahaha

    ReplyDelete
  14. now you have a reason to slap people.

    right?

    ReplyDelete
  15. the song been used
    brown eyed girl - abracadabra

    ReplyDelete
  16. Baju pun dah macam Uncle Seekers. Tapi aku suka lagi makcik ni, of course :P

    ReplyDelete
  17. mmg la 30 jd 32 lpas treatment ni..sb ko sepak kuat gle..da tntu bgkak..bngok..

    ReplyDelete
  18. eh best nie.. nak trainning gak la..

    ReplyDelete
  19. last esok lusa bengkak semua...haha

    ReplyDelete
  20. Up to 10 million Baht = RM 1 million for the training course / treatment!
    Gilo..
    'Melabur' jadi usahawan MLM kat Malaysia lagi murah. haha.

    ReplyDelete
  21. damn fuck? hahaha. tak boleh blah..

    ReplyDelete
  22. if i can get this job, i quit form 6. btw, can i slap these girls with one hand, because my another will be busy(fapping).

    ReplyDelete
  23. Bayar 5juta baht untuk ditampar?
    Baik ludah kat muka orang je, kena tampar for free!

    ReplyDelete
  24. Now I understand why pornstars usually have huge boobies..

    ReplyDelete
  25. Somehow, the slapping seem really relaxing. Like a massage, only harder.

    ReplyDelete
  26. bila saya besar saya mahu menjadi penampar tetek yang agung.

    ReplyDelete
  27. teringat plk kat kl dlu ader kes pusat urut kne serbu... dey apeda urut kuku... lg ridikeles giler...

    ReplyDelete
  28. aku ingat nak cebur diri dalam karier macam ni lah...kat malaysia takde lagi...cerah masa depan..

    ReplyDelete
  29. wan aku pon pnh je ajar kitorg sepupu sepapat time sblom remaje kalo na breast besar tumbok plahan2.. ;p

    ReplyDelete
  30. aku x heran dengan penampar pompuan ni..aku lagi naik seram bile tgk die...what der..?

    ReplyDelete
  31. cnfirm jd besor sbb swollen...

    ReplyDelete
  32. patut aku tgk janda @ bekas awek org yang kena tampar dan sepak dengan bekas lelaki @ pakwe, kes cerai @ clash, makin comey lotey... i like jande...muahhh...

    Yang Ikhlas,
    catwar

    ReplyDelete
  33. boleh bengkak seminggu kalau macam tu.. (><")

    ReplyDelete
  34. si tukang tampar ni cantik sgt ke? bhahaha.

    ReplyDelete
  35. aku tepuk jugak kang dahi makcik ni!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails