Friday, 30 September 2011

Serius Shit - Kemusnahan Di Filipina Akibat Taufan Nesat (10 Gambar)


It's all gone

Taufan Nesat melanda Filipina rabu lalu mengakibatkan kemusnahan teruk. Sehingga kini 21 orang dilaporkan mati dan beratus lagi cedera dan beribu hilang tempat tinggal. Kemusnahan dijangka berlaku Sabtu ini apabila Taufan Nalgae pula akan melanda kepulauan Filipina. Terasa selamat di Malaysia. Ini semua adalah berkat doa Perdana Menteri kita Dato Seri Najib Tun Razak. Hanya doa pemimpin agung seperti beliau mampu menyelamatkan kita dari kebinasaan seperti ini. #LMAO
<





Laporan asal Reuters

30 comments:

  1. Kat malaysia kalu dpt camni...aduhai..

    first(!)(?)

    ReplyDelete
  2. whats with that big FAT pig???


    where are the comments?

    ReplyDelete
  3. There is no other ways to avoid hitting by typhoon unless
    u take prompt action to vacate in other safer places which not directly affected from destructive radius of gusty winds....

    My doploh sen....

    ReplyDelete
  4. fuishhhh.. xcukup tanah tu klu nak kene samak kena nyer tejatuh dalam air.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. insaf akuT__T aku ni duk sandakan

    ReplyDelete
  6. kk also kena tempias nesat tu on the same date early morning around 4.45am, really scary yo....angin kuat tahap dewa feel like the roof gonna flew. but nothing serious happen, but a lot of trees patah, and that morning most of us stucked in jam for almost 1 and a half hour (which is nothing compare to kl lol), even my self came 30 min late to work...

    ReplyDelete
  7. Gambar yang terakhir tu sangat menyentuh..the pain+panic+sense of loss..with painful realisation of the extent of the typhoon's damage..semoga kita mendapat iktibar dari kejadian ini...

    ReplyDelete
  8. Terasa selamat di Malaysia. Ini semua adalah berkat doa Perdana Menteri kita Dato Seri Najib Tun Razak. Hanya doa pemimpin agung seperti beliau mampu menyelamatkan kita dari kebinasaan seperti ini. #LMAO..
    wahh... ayat ko obe.. leh dapat title Dato' trus ni...

    ReplyDelete
  9. Elena is pinoy. Deal with it. My name is anonymous

    ReplyDelete
  10. The last pic tu kesian sangat.

    Anonymous 10:07.. emmnn nobody commented about Elena. What's the deal?

    ReplyDelete
  11. Pic obepig pun ada?

    ReplyDelete
  12. hahahaha najib diibaratkan seperti boboi boy oke~ wira malaysia

    ReplyDelete
  13. obe ko salah sebenarnya...hanya Allah yg dapt membantu..bukannya najib.ayat ko boleh membawa kepada syirik...

    ReplyDelete
  14. ko ni obe... kaki bodek betul...PM pun tak tau website ko ni....
    serius2 ko pun pandai bodek...kate mase berak pun ko serius...patutnye semua kene serius la....hampehhh...tueehhh...cam namawee

    ReplyDelete
  15. bukan sekadar syirik. Tetapi ini semua angkara Freemason.

    ReplyDelete
  16. @jemey n anon 21:04

    ko serius percaya cakap obe ke pasal doa najib tu?tak tau sarcasm ke?

    ReplyDelete
  17. 2nd pic - 2 guys tgh angkut BIG MOMMA @ R.M ??

    WTF !!!

    ReplyDelete
  18. rilek je babi tu senyum haha

    ReplyDelete
  19. Goodness, there is really much worthwhile information above!
    nyc nutritionist | 18k gold chains | moving companies

    ReplyDelete
  20. semua nya dok asyik mengutuk jerr dah2 la tu dah duduk malaysia ni aman damai sama2 lah kita menjaga bumi malaysia yg tercinta ni peacee... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails