Friday, 30 September 2011

Serius Fail - UiTM Menjual Daging Ular Di Kantin Kampus Mereka?


WHAHAHAHAAH

Cepat call JAKIM..... makanan di kantin UiTM ada DNA Ular! Ini haram tetapi haLOL!

Thanksr @maks_pain for the tip



Laporan asal UiTM

47 comments:

  1. hahahahhahahahahahahahahaha...............LMAO!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha.. fail2..
    wat malu je..

    ReplyDelete
  3. Marah Ibrahim Ali sebab universiti cap bumiputera tidak menggunakakn bhasa melayu. Gunalah 'snek' atau 'makanan ringan' atau 'jajan'...


    hahahha

    ReplyDelete
  4. PERTAMAAAAXXXXXXXXX

    ReplyDelete
  5. hahaha... daging ular pun jadi...

    **dear anon berkenaan...
    tak payah la nak komen f*cking2 kat blog gua.... macam kanak-kanak ribina jer... aku dah cakap kan taknak gaduh2... kalau ko nak 1st ambik ler... aku tak kesah pun...

    ReplyDelete
  6. PATOTLA IBRAHIM ALI SUKE UITM... HAHA KATAK MAKAN ULAR. AHHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. Senek? Snak? Snek? Senak? boleh ke?

    ReplyDelete
  8. RM 10.90, boleh tahan murah jugak la...

    ReplyDelete
  9. sape la yang post natang promotion tu..bukan nk tapis dulu..haha

    ReplyDelete
  10. i dont see any problem pun

    ReplyDelete
  11. UiTM webmaster spellcheck FAIL. OMNOMNOM Snake. Honey badger's favourite snack.

    ReplyDelete
  12. well at least whomever made that mistake have also made us laugh. hahaha. bukan semua uitm students taktau english. they should have asked tesl students to help them though =)

    ReplyDelete
  13. Korang apa tau? Ini demi memupuk Meleis lidah bercabang untuk negara!

    ReplyDelete
  14. Kah kah kah. Aku nak makan wei. Kang aku datang sana nak order.

    ReplyDelete
  15. @anon 15:39

    budak uitm ramai je superb english,
    ko jd pndai english pun sbb blaja tesl
    budak uitm x amik tesl pun english gempak gak
    tp bese la, dak hotel ni budak2 yg spm teruk, so mmg ssuai la diorg blaja tesl dgn org mcm ko.

    ReplyDelete
  16. ala... dorang da betulkan balik ejaan.. cis

    ReplyDelete
  17. kewl gua mau sebat sebatang

    ReplyDelete
  18. dah tukar.. haha

    ReplyDelete
  19. typo je tu... dah dibetulkan dah... Dalam media arus perdana typo pun terjadi. Benda macam ni normal, cuba adakalanya jadi bahan gurauan.

    Apa yang penting, pihak berkenaan dah ambil tindakan untuk betulkan perkataan yang tersilap tu.

    ReplyDelete
  20. LOL... takyah emo la Anon 19:41. Aku pun student uitm jugak. tapi aku selalu bahan uni aku sendiri suka sembang World Class University la apa la, siap print out 2 coloured pages lagi kat dalam newspaper apa aku tak ingat.

    Takde kaitan dengan students, just that ini satu contoh how uitm staff yang ada tendency buat kerja sambil Meleis.

    ReplyDelete
  21. when a typo king points out another person's typo, its damn hilarious! LOL

    ReplyDelete
  22. hahahahahahahaha....
    tlg aku wei..aku xleh bhenti gelak..
    hahahahahahaha...
    LOL..
    LMAO..
    LMFAO..
    hahahahahahhahaha...

    ReplyDelete
  23. anda kini boleh menjadi solid snake dalam metal gear solid 3:snake eater.makan ular untuk sembuhkan diir.WIN

    ReplyDelete
  24. @Paskal either u are noob or stupiak..

    Tu bukan typo la bebal. Tu bebal. Belajar bahasa ketuanan sgt. Lps tu bebal x reti eja engrish.

    Sekian.

    ReplyDelete
  25. ular sembelih secara halal kot.. bersangka baik..haha..

    ReplyDelete
  26. sedangkan George W. Bush pun bace buku terbalik..inikan pulak pembuat poster yang bukan professionnya..

    ReplyDelete
  27. serius aku x nak makan snake...kalu snack bule la...haha

    ReplyDelete
  28. Kesilapan ejaan yang amat memalukan UiTM....Tak sepatut berlaku nie..

    Budak2 UiTM banyak yang tak tahu English ke?

    ReplyDelete
  29. FUHH RAMAI MELAYU KUTUK DIRI SENDIRI DALAM NI! PERASAN HEBAT PUN RAMAI.. DAH CUKUP BAGUS SANGAT KE?

    ReplyDelete
  30. hahaha biase la..melayu..bangang! haha

    ReplyDelete
  31. da tukar Snacks...

    ReplyDelete
  32. dah name pun manusia. yg tukang post ni pun manusia jugak. die pun penah salah taip jugak. tak gitu? kalo keje saling membahan tak membantu beb,dapat dose free ade la. dan yg paling serius shit nye,tukang post ni dapat dose bergande la ye. how cool is that?

    ReplyDelete
  33. captain potato.. uitm bukan universiti kebangsaan. jadi tak salah penggunaan bahasa inggeris digunakan..

    ReplyDelete
  34. Snake? Snake?? SNAAAAAAAAAKEEEEEEE!!!!!

    ReplyDelete
  35. obe kutuk org jek..dia sendiri selalu salah eja..2 kali 5..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails