Wednesday, 28 September 2011

Serius LOL - Video Paling WTFBBQ Hari Ini #2


I Cannot Brain This



63 comments:

  1. aku first!
    kamu semua lembab! bodoh!

    ReplyDelete
  2. buat main2 al-Quran ye...aku harap budak2 ni mati eksiden.sooner is better.bodoh yang tak boleh diajar.

    ReplyDelete
  3. ni aku kate entry paling x interesting dlm blog ni.ape ni?

    ReplyDelete
  4. First to be second. Go fark yourself tote

    ReplyDelete
  5. main2 budak2 ni...

    ReplyDelete
  6. babi ah kau tote

    ReplyDelete
  7. kepala hotak dia!memain betol!

    ReplyDelete
  8. kreatif habis..mengadap mayat pasang lagu marhaban.

    ReplyDelete
  9. bodo ko 1st!!...

    ReplyDelete
  10. Itulah tahap iman anak muda kita,sanggup mempermainkan soal kematian,seolah-olah perkara kecil bagi mereka.

    ReplyDelete
  11. dah takde kije ape bdk2 ni.. singkat otak punye orang... mmpermainkan agama.. hopefully time diorang mati nnti mcm ni..nak melawak pun beragak la...

    ReplyDelete
  12. nak melawak pun agak2 la bro... nak ke mati nnti jadi mcm ni? otak letak kat lutut...

    ReplyDelete
  13. first fukkennnn!!

    ReplyDelete
  14. bro tote

    first ke last ke, bukan dapat reward pun, sekali aku rembat muka kau baru kau tau apa erti penyesalan, berjoget macam mayat tuh...

    cubalah komen berilmiah sket

    ReplyDelete
  15. de fug. amnde sial vid ni.

    ReplyDelete
  16. tote adalah seketul babi

    ReplyDelete
  17. kau je jd first yg bodoh~haha~

    ReplyDelete
  18. astagha....rendah akhlak...

    ReplyDelete
  19. lembab kepala hangguk ko.....memang hanjing ar!!!

    ReplyDelete
  20. bongok budak2 ni. pasni kang jadi isu la video nih

    ReplyDelete
  21. bende cam ni pon nak wat main...bangang!
    same bangang cam tote!

    ReplyDelete
  22. Ni kalao die mati btol2 pon owg da x caye nih.. hahahahha

    ReplyDelete
  23. @tote kamu pon bodoh jugaaa......

    ReplyDelete
  24. aku pun ada sorang kawan yang mempersendakan kematian dan mengaitkan dengan agama....aku harap dia pun akan dapat balasan nanti....celaka punya 'kaki kapur'

    ReplyDelete
  25. what the heck@hell.....mau bagi penampaq je budak2 yg macam ni.....

    ReplyDelete
  26. aku tak puas hati nak komen lg skali, stupid!, bodo piang...

    ReplyDelete
  27. GILA PUNYA ORANG....
    http://barlisuam-87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. wordless wedenesday:_ xterkata pasal video nie...*_*

    ReplyDelete
  29. tote sama bodoh ngan yang buat video ni

    ReplyDelete
  30. kurang kasih sayang.

    ReplyDelete
  31. ko detele jelah entry ni obe.... mmg terang2 yg dlm video tu berbuat dosa, tambah pulak dosa dgn komen2 yg ntah apa2... serius x bawa manfaat pd sapa2. takut2 ko pun turut terpalit sbb mengadakan punca utk org maki memaki sesama mereka

    ReplyDelete
  32. Confirm mat rempit ni.
    tengok bangle and rantai bagai.

    ReplyDelete
  33. stupid siot budak2 ni..mempersenda agama....

    ReplyDelete
  34. Pe lh bdk2 nie... Bnde cmni pn leh wat main... Ishh .... X terungkp dgn kata2...

    ReplyDelete
  35. atau mungkin tote dan budak dlm vids ni adalah sama? lu tote?? lu kote!

    ReplyDelete
  36. aku tahu kamu semua cemburu tidak beroleh komen pertama bukan? lembab! booooo

    ReplyDelete
  37. fukkurt ang la tote..p mmpuih ngn depa la weh!!!

    ReplyDelete
  38. tak kenal Allah,tak kenal alam ghaib, tak kenal azab kubur, azab masyar,azab hisab,azab neraka. jadilah mcm gitu. semoga Allah beri mereka hidayah.

    ReplyDelete
  39. abes lwk r tu kononye...

    ReplyDelete
  40. Astargfirullah. Dah sampai ajal besuk, nyawa dah nak kena tarik, tau lah langit tu tinggi ke rendah..

    ReplyDelete
  41. this isnt a serius LOL. its not funny at all. ni menghina islam namanya. u should label is something else maybe. depan AL-QURAN buat main2 mcm tu, and buat hand-sign syaitan. hmm...

    ReplyDelete
  42. nak mati saham cukup ke?28 September 2011 at 23:54

    hmm... tak rasa lawak pun. IMFO, tak layak pun obe letak video ni kat sini.....

    ReplyDelete
  43. pukimak nye tote

    ReplyDelete
  44. muka mcm indon je sekor2, bkn Islam ni...klu Islam x bt mcm ni..

    ReplyDelete
  45. hadoi.. nampak teruk sgt budak2 nie.. kampung abis la sial.. nie mest yg duduk kat ulu2 mane entah baru jumpe phone bole rakam than baru baru tawu youtube bole post vidoe.. kuno n sgt truk.. ~_~"

    ReplyDelete
  46. buat devil sign ingat rock sangat....nate berok mu!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails