Monday, 26 September 2011

Serius LOL - Peta Stereotaip-Stereotaip Dunia (10 Gambar)


Sila baca jgn butthurt

Peta-peta stereotaip dunia oleh AlphaDesign





34 comments:

  1. another fun way to learn geography.. hahaha nice one!

    ReplyDelete
  2. negara ape tu Uncle Allah ? hmm..

    Malaysia : Two Skycrappers an Stuff

    ROFLOL~!

    ReplyDelete
  3. Satan ? butthurt liao

    ReplyDelete
  4. well at least ours is not that lame..

    ReplyDelete
  5. nak buat macam mane. keje nak menghina je. mereka je lah yang mulia. nak semua negara tuju balik ke kan baru die tau haha

    ReplyDelete
  6. european according to gay men lagi la takleh blah

    ReplyDelete
  7. Uncle Allah? Perlu ke nak letak benda tu? Cuk3~ apa ni size2 ni? euwww

    ReplyDelete
  8. Brazil-Portuguese
    Mexico-Spanish

    ReplyDelete
  9. sfrefesfes-tan
    dfscfdescds-tan
    dfewrfreafes-tan
    SA-TAN! FTW!

    ReplyDelete
  10. Sarcastically funny. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  11. Pasal diaorang je yang paling civilised so mesti puji diri sendiri.

    At least diaorang tau pasal 2 skyscrappers kat negara kita sebab diaorang dah hilang 2.

    ReplyDelete
  12. xpyh la nk tnjuk tuh.menghina Allah yg Maha Esa kot.=,=

    ReplyDelete
  13. Anon 21:44 kat atas aku. Kejap lagi kau akan digelar ya akhi. Kalau kena basuh, baik kau pura2 trolling lepas tu. Kalau troll kat sini, somehow, nampak bijak dan kacak serta dipuja.

    ReplyDelete
  14. i challenge obe to get the map template and make the world according to malaysians.

    and i hope this challenge is accepted.

    ReplyDelete
  15. apsal banyak sangat orang bodoh kat sini, mengadu tak bertempat, tak faham sarcasm?

    ReplyDelete
  16. booooo! singapork takde. boooooo. singapore omputih tak pduli. kahkahkahakh! mati kau singapore!

    ReplyDelete
  17. uncle Allah???nk prsenda kn islam la ni.....bgitu rndh martabat Islam skunk...

    ReplyDelete
  18. mari mari tuan tuan mari mari puan puan adik adik kakak kakak.. mai sini saya nak demo ubat ni sikit.. ni omputih panggil vaselin.. saya mai sini nak jual ni nak cari rezeki yang halalan-toyyiban.. mari dekat mari rrrrrrapattttt..



    p/s: captcha = sloworpl

    LOL?

    ReplyDelete
  19. Israel= Pals
    Palestine= Mess
    that says it all about American

    ReplyDelete
  20. weh kt mane malaysia?aku x nmpk!

    ReplyDelete
  21. YOU AIN'T SHIT!!

    ReplyDelete
  22. most american dont even know anything beyond their border

    ReplyDelete
  23. "Two skyscrapers and stuffs"

    okay.jpg

    ReplyDelete
  24. gamba last skali x ley bla.16.01 !
    lol !

    ReplyDelete
  25. fuh..france 16.01 ek..huh..meraung den..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails