Tuesday, 27 September 2011

Serius Cool - Mari Melawat Pejabat Baru Adidas (10 Gambar)


Impossible is Nothing

Dibawah ialah pejabat baru Adidas yang terletak di Herzogenaurach, Jerman. Disinilah produk baru Adidas akan direka. Amacam? Ofis korang macam ini kah?






Laporan asal Yanko

52 comments:

  1. cool motherfucka

    ReplyDelete
  2. Hoho. Agak-agak nanti dekat China ada sebijik serupa macam ni

    ReplyDelete
  3. opis ak mcm nie kot.....hua hua hua

    ReplyDelete
  4. FIRSSSTAAAAAAAA!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. aku suka baca tulisan ko, terima kasih effi

    ReplyDelete
  6. the brand with the three stripes. aku suka tapi mahal.kapitalis btol

    ReplyDelete
  7. first? :D
    btw nice building but Apple, Google and Facebook has nicer building ;p

    ReplyDelete
  8. 1st...
    nice..tapi apsl cam empty?

    ReplyDelete
  9. kalo dpt keje ngan dorang ni bes gak.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. sangat kemas dan elegan....btw first?

    ReplyDelete
  11. Eleh Effi,

    Tahulah ofis kau macam ni. :-p

    ReplyDelete
  12. heheh..kemas giler

    ReplyDelete
  13. Pertama!!

    ReplyDelete
  14. opis aku camni gak..dalam mimpi..

    ReplyDelete
  15. mmg mesra kreativiti pekerja.

    ReplyDelete
  16. macam building aker solutions kat oslo norway je bro...try kau research building aker solutions pulak...lawa jugak building dia...tapi aker solutions kat mesia building dia burok je la..

    ReplyDelete
  17. untung kalo dpt keje kt sini...hahahah

    ReplyDelete
  18. Aku prefer building lama buat office. lubang kepala paip yang boleh masuk ibu jari kaki punya

    ReplyDelete
  19. memang cool abis arr opis neh!
    yang dok first2 tu sudah sudah la...cam bangang jer aku tgk..

    ReplyDelete
  20. 1st
    1st
    1st
    1st
    1st
    1st
    1st
    1st
    1st
    ade yg butthurt...ade aku kesah???????

    ReplyDelete
  21. x..opis aku x camni..opis aku sgt lame T_T

    *sekadar mnjawap soalan*

    ReplyDelete
  22. giler rrr..
    ase nak mpar je spe yg buat bngunan neh

    ReplyDelete
  23. kalau opis aku macam ni, aku sanggup keje sampai mati.

    eh tapi dengan syarat rakan sekerja mesti sekepala.

    kalau tak bosan gak.

    ReplyDelete
  24. pergi opis pakai sut adidas ke bro?

    ReplyDelete
  25. @kHaiRuLdiN

    tak ah. pakau sut gambar konek kau.

    ReplyDelete
  26. aku kerja kerajaan, xkan la kerajaan nak ofis mcm ni hahaha..lau aku dpt kerje sini, mmg aku stop kerja kerajaan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails