Monday, 19 September 2011

Serius Bodoh - Dumb Phone Paling Mahal Didunia Rekaan Yves Béhar (8 Gambar)


This is bullshit man!

Adakah anda kaya nak mampos tapi tak ada taste? I found a found just for you. Ini ialah phones Aesir AE+R rekaan Yves Béhar yang beharga €42,000 (RM118 000) sebuah. Ianya dibuat dari emas 18 karat, kritsal quartz tahan calar and blood of 10000 starving kids in Somalia. Yes yes I added the last bit tapi this phone is ridikeles gila. Ianya sebuah dumb phone tanpa OS telefon pintar Android, Symbian. BB atau IOS. Ianya tiada 3G atau kamera untuk ambil gambar.What is the fucking point again?





Laporan asal Aesir

44 comments:

  1. cull for damn rich fella

    ReplyDelete
  2. ade org beli ker hp cenggini?

    ReplyDelete
  3. orang kaya tak perlu hanphone canggih manggih kerana mereka boleh upah P.A dan gaji mereka untuk buat semua telefon pintar boleh buat.

    ReplyDelete
  4. letak emas,mmg la mhl!hahaha

    sampah!

    ReplyDelete
  5. adakah 1st...lalalaa

    ReplyDelete
  6. haruslah orang kaya beli.peduli ape ngan OS pe semua.. at the end phone tetap gune tuk call n mesej...yearghhhh!!!!!

    ReplyDelete
  7. sesuai la utk org tua2 kaya yg x reti nak guna application2 selain dr angkat/buat calls n sms je.. huhu~ x pun utk org2 BN (tgk keypad no 8).. hahahaha~ pemimpin BN kan pkai mende2 mahal jek

    ReplyDelete
  8. seferifiusfus bofodohfohh

    ReplyDelete
  9. berguna.... untuk miscall jika terlupa letak emas ni kat mana.

    ReplyDelete
  10. NO smart phone os and function ? Wadefak. Design cam tali jam pun ada. Wadehel. Madefaker mana la nak beli phone camnie ek ? Hahahahaha.

    Pertamax ?????

    ReplyDelete
  11. untuk buat eksen-eksen je boleh lah. emassssssssssss kannnnn. =p

    ReplyDelete
  12. setakat luar ada emas,tpi dlm x de pape. baik bina masjid kat kemboja dripda beli bnda bodoh nie. -.-'

    ReplyDelete
  13. I'll buy this shit if I could. Why? So I can make u butthurt because u can't afford to buy this shit

    ReplyDelete
  14. hohohoho i loike the comment above! should have added bold text to it to be very the bold & not less the beautiful... kihkihkih

    ReplyDelete
  15. kebodohan manusia telah menghasilkan henpon yg kurang siuman..

    ReplyDelete
  16. telefon ni ada stail

    ReplyDelete
  17. adala mana2 arab bodoh beli nanti

    ReplyDelete
  18. Tepon macam ni orang takkan beli kerana fungsi dia.

    Seperti mana-mana benda 'designer' pun, orang beli kerana nama dan rekaan semata-mata; untuk ditayang kepada orang, macam barang kemas dan beg kulit

    ReplyDelete
  19. yes, a real phone. finally. non of that faggoty hey i'm also a miniature pc shit.

    ReplyDelete
  20. lps beli aku gadai

    ReplyDelete
  21. lepas beli aku gadai pastu beli iphone

    ReplyDelete
  22. phone yang kua kedai, harga makin naik.. iphone,bb,pad pad all smartass phone kua kedai harga jatuh teduduk~

    ReplyDelete
  23. the good thing is, you and you and you can't afford it. it will be unique as hell .

    and the second one is, berapa harga ang buleh jual with your i phone 4 in the next 5 years ? rm100?

    this is gold . GOLD !

    ReplyDelete
  24. kaya emas kot,kalo xpakai t kene zakat.hehe

    ReplyDelete
  25. yup betul
    kalau beli ipon ke, bb ke,android ke.....tgk la lepas beli 5tahun brp harga dia?

    fon emas ni?confem makin naik harga

    ReplyDelete
  26. satu2nya henfon yg tdk akn turun harga malah makin naik..demm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails