Tuesday, 13 September 2011

Serius Cool - Nike Mag :Kasut Dari Back To The Future II Kini Realiti (11 Gambar)


Awesome!

Nike Mag ialah kasut yang dipakai Marty McFly pada tahun 2015 didalam Back to The Future II. Nike semalam mengumumpan 1500 pasang kasut ber LED ini akan dilelong bagi mengumpul dana penyelidikan penyakit Parkinson Michael J Fox. In case anda tak tahu Michael J Fox pelakon yang melakonkan watak Marty McFly kini mengidap penyakit ini. Bidaan sepasang kasut edisi terhadap ini sudahpun melangkaui USD 2500 sepasang. I admit kasut ini kelihatan huduh tapi bagi penggila sneaker edisi khas this thing is a must have. Lampu LED pada kasut ini boleh dicaj dengan charger yang disediakan sekali bila anda membelinya. Yang tak best cuma satu. Nike Mag ini tidak boleh mengikat tali kasutnya secara automatik macam dalam movie walaupun Nike ada memfailkan paten untuk peranti mengikat kasut automatik pada tahun 2009. Kalau ada duit dan memakai kasut bersaiz 10 USA silalah bida di Ebay. Doctor Bong sila beli kalau anda benar pecinta sneakers.








Laporan asal EightyVille

20 comments:

  1. first!!!and u suck!

    ReplyDelete
  2. boleh pilih dari size US 7 -13 actually... http://nikemag.ebay.com/shoes

    great shoes...hover board pasni perhaps??? :D

    ReplyDelete
  3. cool shoes. skang pun patern kasut ade rupa mcm ni skit. tapi warna lagi cemerlang

    ReplyDelete
  4. kt 9gag dh lame klua.. bosan

    ReplyDelete
  5. Orang bodoh je kumpul2 kasut ni..

    ReplyDelete
  6. cool
    now waiting for the hover board!

    ReplyDelete
  7. cam lawak pon ada..ingt kasut budak2 yg menyala2 tu

    ReplyDelete
  8. kalau syarikat kasut Aliph ada lagi, dia boleh buat macam ni.

    ReplyDelete
  9. fak beli mahal sayang nak pakai! aku bukak ebay tadi mmg usd2k ke atas!fak!!!

    ReplyDelete
  10. USD 2500.00 @ RM 7800.00 memang too much. Tak mampu weiiiiii.....Harga 1 kasut nie boleh beli -+ 39 pasang kasut berharga RM 200.00/pasang. Kalo ko banyak rezeki lebih dari iklan-iklan ko obe, sedekahkanlah sepasang kasut nie untuk aku. Wtf. LoL.

    ReplyDelete
  11. ini collected item, memang la mahal..

    kira 20 taun lagi, boleh jual dalam pawn stars..

    tapi masa kecik dlu, kasut raya aku ada lampu lip lap jugak haha..bangga giler ada

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails