Monday, 5 September 2011

Serius Cool - Perabot Kadbod Untuk Student Kolej (7 Gambar)


Good!

Zaman student.........zaman hellhole. Duduk rumah sewa perabot hand me down. Meja dah nak pecah. Almari senget..... ahh..... Dont u just hate that? Kalau beli perabot sendiri nak pindah rumah hassle pasal barang tak boleh masuk dalam KANCIL. Skang lain kot pasal student dah ramai pakai MyVi. But at the end of the day hidup sebagai student tak syiok. Oleh sebab itu Geoff Christou dan Chris Porteous mencipta Our Paper Life iaitu perabot yang diperbuat dari kadbod. Sebagai student mereka paham betapa lecehnya nak berperabot ketika masih dikolej. Perabot kadbod mereka mampu menahan berat diantara 130-160 pound (58-72 kg) dan dijual murah. Lepas dah grad boleh dihantar untur recycle. Tak payah buat garage sale tampal seluruh kolej. Perabo Our Paper life boleh dibeli dengan harga CAD 19.90 setiap satu disini





Laporan asal OurPaperLife

38 comments:

  1. FIRST!!HAHAHA~~

    ReplyDelete
  2. pertama itu bibir

    ReplyDelete
  3. neh jenis yg suke kemas boleh la kot..kalo aku..campak jek mne2..:P

    ReplyDelete
  4. memang terbaik..tapi sayang ak dah grade..

    ReplyDelete
  5. 1st..cun sial

    ReplyDelete
  6. kool n useful stuff..

    ReplyDelete
  7. ini macam sudah bagus....jimat2

    ReplyDelete
  8. haish. nice la siot. aku dah la nak pindah rumah ni. elok bonar lah tu. idea bernas.

    ReplyDelete
  9. 1st!! cooll....

    ReplyDelete
  10. water resistance?

    ReplyDelete
  11. 2 barang je ke? kalu byk lg mesti best... nk gak order.. senang nk pindah bg org yg dok flat ke apartment ke... nk lak time lift rosak... nie la lemari n meja yg sgt ringan... hahaha aku suka

    ReplyDelete
  12. bagus.. go green!!!

    -mr.john-

    ReplyDelete
  13. naharom, kadbod jnis apa ni? konkrit pnya kot.

    ReplyDelete
  14. aku memerlukan almari kadbod ini!mana boleh beli?

    ReplyDelete
  15. basah selesai

    ReplyDelete
  16. If it can handle my tons of books, then I want it!

    Buku banyak sangat, slalu lemari jadi senget pas taruk text books.

    Tak masuk lagi komik n novels :s

    ReplyDelete
  17. alaaahhh...!!
    aku dah habis belajar dah...
    konvo bulan depan...heheheh...

    xpe2...untuk master lak... :p

    ReplyDelete
  18. tips menggunakan perabot ini : jauhkan dari tingkap.

    ReplyDelete
  19. dulu time aku 3rd year kat utp tahun 2009, member aku ade buat project gune cardboard ni la utk engineering team project (ETP) dorg.mmg style.siap orang boleh berdiri kat atas meja cardboard,steady je.tp xsure plak the weight limit die.tp mmg style la.dorg buat meja,rak buku.cool~~

    ReplyDelete
  20. erm... bukan untuk student je kot...

    jenis suka pindah randah mcm aku pon orait jugak kot... minimize ruang...

    malas aku nak angkut barang banyak2 sekali pindah... dah la jenis sekali stay satu2 tempat least 4-5 bulan je...

    ReplyDelete
  21. aku nak satu...tapi bile aku nak purchase, dia ade provide shipping ke usa n canada je..syes frust...dan dammit..aku mmg nak satu!

    ReplyDelete
  22. tertumpah air, habis kne buang

    ReplyDelete
  23. @anon: maybe canadian ni ciplak idea budak utp? lolwut

    ReplyDelete
  24. wow..smart..tapi kalo kene air hancus

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails