Tuesday, 4 March 2014

Lukisan-Lukisan Konsep Filem The Martix Oleh Geof Darrow (13 Gambar)


Red Pill Blue Pill


Semalam diumumkan pasangan adik beradik Wachowski akan menghasilkan sebuah lagi trilogi filem The Matrix. Tiga buah filem baru ini dijangka menemui penonton pada tahun 2017. Pada pendapat kami tak perlu buat lagi Trilogi kerana trilogi yang sedia ada adalah sampah. The only good thing was the first movie dan lakaran konsep yang dihasilkan pelukis komik Geof Darrow. Selain melakar lukisan konsep The Matrix, Darrow juga melukis komik Big Guy And Rusty The Boy Robot. Cool stuff! 




Laporan asal Giant Freaking Robots

15 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      Ketika aku bertemu denganmu bersama bisjut & royi
      kau sedang melonjak melompat di dalam taman,
      Mengejar tikus mondok mengerbang-terbang memakan bisjut
      Memandang membelai ungka di tepi kolam
      Tegak tertegun mendengar perkataan 'Nak bisjut?'

      Oh Rozana
      Dapatkanlah BR1M
      Bantuan Bisjut Royi 1 Malaysia

      Oh Rozana
      Kutatap bibirmu pucat tak berwarna.
      Berkusip aku: “Rozana, mari kita beli bisjut & royi"
      Kulangkahkan kakiku terdengar belenggu gemerincing,
      Berkata Rozana: “Lemparkan bisjut & royimu, ia sudah basi"

      Kemana Rozana ‘kan ku membeli bisjut lagi?'
      Kemudian kamu berkata “Diamlah, janganlah ko membisjut lagi"
      Tunggu dan bersabar, bila engkau teringaktan daku,
      aku sudah memilih kekasih lain

      Nak bisjut?

      Delete
  2. fourth...!!!!

    ReplyDelete
  3. THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX THE MARTIX
    DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH DOBOH
    PHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ReplyDelete
  4. filem the matrix kau ckp sampah? so maknenye kau tak pandai dalam menilai movie..ni mesti admin suke tengok movie hantu kak limah or adnan sempit tak pun bini2 ku gangster..

    ReplyDelete
    Replies
    1. izzat4 March 2014 19:08 aku sokong ko, obe buta seni, kalu diri tu buta seni jgn nk komen pasal cerita The Matrix

      Delete
    2. admin ni suka tngok movie yg senang paham mcm Spongebob, Upin & Ipin jew...so movie2 yg high class & international bagi dia susah nk faham......admin kn IQ rendah...

      Delete
    3. Kalau kau tau menilai filem dengan baik, mesti kau tau the matrix trilogy ni adalah 'filem-filem biasa' sahaja.

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Oh Rozana

    Ketika aku bertemu denganmu bersama bisjut & royi
    kau sedang melonjak melompat di dalam taman,
    Mengejar tikus mondok mengerbang-terbang memakan bisjut
    Memandang membelai ungka di tepi kolam
    Tegak tertegun mendengar perkataan 'Nak bisjut?'

    Oh Rozana
    Dapatkanlah BR1M
    Bantuan Bisjut Royi 1 Malaysia

    Oh Rozana
    Kutatap bibirmu pucat tak berwarna.
    Berkusip aku: “Rozana, mari kita beli bisjut & royi"
    Kulangkahkan kakiku terdengar belenggu gemerincing,
    Berkata Rozana: “Lemparkan bisjut & royimu, ia sudah basi"

    Kemana Rozana ‘kan ku membeli bisjut lagi?'
    Kemudian kamu berkata “Diamlah, janganlah ko membisjut lagi"
    Tunggu dan bersabar, bila engkau teringaktan daku,
    aku sudah memilih kekasih lain

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rozana,

      Apakah kau bahagia bersama dia di gurun mojave?
      Apakah kau masih lagi bertindik di celah ketiak hitammu?
      Apakah kau masih suka royi sambil menyanyikan lagu aliff aziz?
      Ku harap ko tetap ikhlas bersama pawang sembelit itu sehingga akhir talian hayat

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails