Thursday, 20 March 2014

Serius Fakta - 6 Kemalangan Udara Di Mana Krew Dikatakan Mensabotaj Pesawat


Facts

Apabila yang dipertanggung jawabkan adalah suspek utama!


?


48 comments:

  1. FIRST!!!! YESSS

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelaq....

      Delete
    2. in seconds the kuching soil ...the capital kuching se will know what needs to be made by them ...the capital kuching never goes through the same experience ...at that time ...his eyes are not open for a few days ...but with the power of God Almighty ...with keibuaanya.si mother know segalanya-galanya ...clean up the child, breast-fed the child even protect the child from all threats. tak of bapak kuching lost ntah where ...hehehe.Fantastic Power of God Almighty.

      Delete
    3. ohh,, nanti share fakta Nota Fizikpulak..





      Delete
  2. Sejak2 ni ada saja typo dalam post2 obe.

    ReplyDelete
  3. Obe mmg typo dari dulu lagi la...

    ReplyDelete
  4. risau lak pasal mh370 nie.. bila la kesudahannya nie.. mintak2 jumpa dan selamat sume

    ReplyDelete
  5. Oh Rozana

    aku tahu waktu akan terus berdetak
    menuju ke kedai membeli bisjut& royi
    tapi kenapa bisjut & royi ini seperti tak sabar
    ingin segera bertemu bisjut & royi yang dah basi

    Oh Rozana

    adakah kau rindu padaku?
    ah, aku tak peduli
    duduk memakan bisjut saja aku sudah gembira
    meskipun kita sama-sama menyanyikan lagu luka
    diiringi petikan gitarmu

    aku tetap nak bisjut

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni bodoh la.. komen betul2 la sial..

      Delete
    2. ehh,, pelir la orang cerdik nih!!

      Delete
    3. Sehari selepas kenduri kahwin..

      Di meja makan sewaktu bersarapan dengan tiga anak perempuannya yang bernikah serentak semamalm..

      Ibu: Along kenapa masa mak lalu kat bilik ko... Mak dengar ko terkekek-kekek ketawa..

      Along: Mak. .. Kan masa kecil dulu mak pesan kalau SUKA kene ketawa..

      Ibu: Oooooo.. Lantas mengajukan soalan pada si Angah... Ko plak... Kenapa mak dengar ko nangis??

      Angah: Mak.... Kan masa kecil dulu mak pesan... Kalau SAKIT, Nangis!!

      Ibu: Oooo terlupa plak. Langsung bertanya pada si Adik... Ko plak kenapa bilik ko semalam senyap dan sunyi je.... Kak Long ko...Ketawa suke... Angah...Nangis sakit.... Ko je yang senyap...

      Adik: Makkk....... Mak dah lupake... Kan masa kecil dulu mak selalu berpesan..

      JANGAN BERCAKAP BILA MULUT PENUH....!!

      Delete
    4. Bodo punya mak.
      Kalau dengar apa-apa kt bilik pengantin, boleh pegi tanya?
      Sekali lagi, bodo punya mak.

      Delete
    5. mak ko pon bodohhh pianggg!!

      Delete
    6. mak dia ni sanggap pelir nanti aku gosok2 puki makcik sampai pancut.

      Delete
    7. OBE BLOCK LA LELAKI GUNA MUKA BANGLA NI..TAK RISAU KE.ASYIK DIA POST KOMEN LAGU ROZANA.MCM BANGANG PUN ADA.NI MESTI BUDAK LEPASAN SKOLAH TAK MATANG YANG TAKDE KERJA...ATAUPUN ORG KERJA GOVERNMENT YG MENGHADAP PC THEN LETAK BLOGSERIUS AS A BOOKMARK...TAK PON PEKERJA CC YG DUDUK MENGHADAP COMPUTER 24 JAM..DAN TAKDE KERJA LAH TU.

      Delete
    8. rimas bukan risau

      Delete
  6. Obe bodoh typo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pun sama bodoh mcm obe

      Delete
  7. adakah obe 'sengaja' buat typo supaya nampak seperti obe yg tulis semua ini sedangkan dia hanya copy paste saja? #spekulasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan spekulasi. Ni namanya konspirasi UMNO-BN untuk menjatuhka karier politik Anwar Ibrahim Anak beranak.

      Delete
    2. mungkin dia penat teman cik min kott. #bersangkabaik

      Delete
  8. https://www.kolejcyber.com/hamimi

    ReplyDelete
  9. skrg bole order pizza online, website br siap kelmarin
    http://www.pizzahut.com.my

    ReplyDelete
  10. Obe..cer cite pasal kapten bagi anak try bawak flight dan akhirnya terhempas...kejadian di russia.

    ReplyDelete
  11. [ hebat ] Rebut peluang berjumpa dengan pelumba Formula 1 terkenal Lewis Hamilton di KLCC! Menangi pas masuk dengan isian borang! ttp://bit.ly/1gKlNF0

    ReplyDelete
  12. https://www.jobdirumah.com/hamimi

    ReplyDelete
  13. Allright! Good Night!

    ReplyDelete
  14. [ SEKSI ] seorang gadis bersaiz 34D yang berjaya memikat 100000 lelaki di China hanya melalui senyumannya http://bit.ly/1gNyFtN

    ReplyDelete
  15. akiat diwajibakan kematain senari junamam keluarag suhnguhpun diberikatkan

    Sekian terima kasih

    ReplyDelete
  16. saya ada soalan...

    kenapa lps mkn tgh hari aku rasa ngantuk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer try makan tahi time lunch..

      Delete
  17. sanggup bunuh diri kerana wang.. hu3..

    jom beli perfume secara online http://aromaperfume2u.com/

    jom daftar streamyx unifi http://daftar-streamyx.com/

    ReplyDelete
  18. obe bodih typo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pon same typooo...

      Delete
  19. untung saja pesawatnya gak jatuh ya gan, thanks untuk infonya,, sangat membantu saya,,

    ReplyDelete
  20. Menarik sangat entry ni..membuka mata kita sedikit kan..rupenye banyak pesawat yg terhempas since tahun lahir saya..samada saya tak ambik port ttg berita2 tu ataupun liputan media kurang, xmacam kes mh370 ni..macamana dengan insiden tabjung kupang..ade sesiapa nak mengulas??

    Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

    ReplyDelete
  21. [serius] beberapa keping foto DS Najib menangis ketika berdoa semalam Malam Cinta Rasul http://bit.ly/1gNyFtN

    ReplyDelete
  22. http://satuhala.blogspot.com/2013/06/malaysia-selat-melaka-dan-tokong.html

    http://satuhala.blogspot.com/2014/03/setahun-sebelum-mh370.html

    http://satuhala.blogspot.com/2014/03/diego-garcia-cerita-kapal-terbang.html

    ReplyDelete
  23. Ajal dan maut ketentuan tuhan
    http://tasks4job.com/?refer=56136

    ReplyDelete
  24. kalo betul mh370 ni memang kena hijack oleh seseorang guna remote control yg diprogramkan...mematikan semua sistem....terus naik ke 45000 kaki dan slps 30 minit semua mati sbb kurang oksigen...stereng kapal dikawal sepenuhnya secara auto.....

    sila check siapa yg boleh dan ada akses yg mampu rewrite dan reprogram sesebuah kapal terbang....

    u will solve the puzzle.....




    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails