Friday, 14 March 2014

Kazuko Inoue : Nenek Berusia 42 Tahun Yang Condition Setanding Rozita Che Wan (11 Gambar)


GILF

Rozita Che Wan kini mengungguli carta wanita berumur Malaysia yang diiktiraf sebagai hot. Ini pendapat umum tetapi kami di Blogserius Vanidah Imran lebih MILF dan believe or not beliau dan Rozita dilahirkan pada tahun yang sama. Beza utama Vanidah dan Che Ta ialah Vanidah tidak memerlukan 30 lapisan mekap, 40 lapisan bulu mata dan 50 lapisan SPANX untuk kelihatan fappable. This is fact. You can't argue with this shit. Kalau artis baray pula nothing beats Mary Steenburgen dalam kategori hot walaupun sudah menopause. 

Di Jepun ada Kazuko Inoue (42) yang kini dianggap nenek paling hot Jepun. Beliau mempunyai dua orang anak perempuan dan beberapa orang cucu. Look at her. Bagi wanita berusia 42 tahun she still looks good in a bikini. Syabas!





Laporan asal Rocketnews

46 comments:

  1. Replies
    1. ....-Bagi wanita berusia 42 tahun she still looks good in a bikini. Syabas!-....

      Cibai laa lu be..cam lu penyokong "softporn" belakang tabir LGBT jer???

      pekate lu suruh opah lu pkai bikini..amcam??
      releks be,gua gurau bangsat jer dgn lu..
      hikhik..

      Delete
    2. Untuk menginap di Hotel Murah di Jakarta dan informasi mengenai penginapan dan hotel murah di Jakarta. Judul ini cocok banget buat seseorang yang ingin menginap sewaktu bepergian karena hotel murah di jakarta belum mengerti merupakan hotel murah di jakarta mari simak ulasan ini yang akan menyajikan kumpulan hotel murah di jakarta. bukan hanya hotel murah di jakarta. Kualitas seperti hotel murah di jakarta, apa memang jakarta kurang baik sehingga hotel murah di jakarta sangat luar biasa. Cara dan Tips memilih Hotel Murah Di Jakarta.Jangan hanya murah, tapi perhatikan juga hotel murah di jakarta tersebut untuk menunjang semua kegiatan Anda di Hotel Murah di Jakarta - Kami siap memberikan informasi bagaimana cara mendapatkan penginapan dan hotel murah di jakarta lengkap 2014

      Delete
  2. fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  3. wowwwowowow... more classy!!!

    ReplyDelete
  4. plastic surgery, dawg!

    ReplyDelete
  5. gambo last nampak alornya....................................... ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alor itu telah mengeluarkan dua anak yang lagi beralor alor

      Delete
    2. beranak berapa kali pun, pandai jaga tetap ketat dan padat!!!

      Delete
  6. woi obe ko dh kira menganiaya aku ni, dh la bini aku dlm pantang.....

    ReplyDelete
  7. astaghfirullah..hari jumaat penghulu segala hari ko post mcm ni obe. bertaubatlah
    aku nampak camel toe

    ReplyDelete
  8. Oh Rozana

    bisjut ini sudah basi
    ketika bayangmu
    ketika suaramu
    lebih ku fokus dari bisjut & royi

    Bisjut ini menyusahkanku
    ingat aku ketika membelai rambutmu
    ingat aku ketika menempeleng pipimu
    ingat aku ketika kau terpikat pada jejaka bangla
    dari tanganku, ko mengambil bisjut & royi

    Oh Rozana
    bisjut ini mendapat sambutan
    dan ditelan masuk ke perutmu
    kali sampai nanti
    sampai aku jumpa
    denganmu
    bersama bisjut di tanganmu,
    & seketul royi di dahimu

    nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuck u!!!!

      Delete
    2. bangsat,,, tiap post ade komen lu org cerdik. pundek lah. haha

      Delete
  9. Salam jumaat

    ReplyDelete
  10. gambar hot, pic porno japan, korean, Us and other
    ---- > http://tasks4job.com/?refer=24649

    ReplyDelete
  11. Pusat Masaj Bandar Putri puchong ade sorang MILF hot macam nie....servis pon baek punya.......slurppp....nie seme salah obe....kene la singgah jap lg

    ReplyDelete
  12. Sedap je ko ckp bini org fappable. Adakah bini hang juga perlu bermekap utk kelihatan fappable?

    ReplyDelete
  13. fapfapfapfapoyeah!!!

    ReplyDelete
  14. TUAN BLOG INI KONON NYA SGT ANTI PADA ORG2 YG MENGGUNAKAN ISLAM UNTUK MENJUAL PRODUK DORG, AKAN TETAPI TUAN BLOG INI DENGAN RASA TIDAK BERSALAH DAN ANGGAP DIE JE BETUL TU MENGGUNAKAN UNSUR2 SEKS UNTUK MELARISKAN BLOG DIE UNTUK DI TINJAU. WAIT, FIKIR JGN MELATAH DULU..FIKIR

    BUTTHURT?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haku tak sokong kot Obe ni...tapi cuba kau citer sikit, bab laris blog pakai seks tu? Memang kalau letak gambar bogel kt blog ni, tetiba laris ke? Yg tengok blog ni memang orang lain ke, tetiap kali ada entry? Kalau mu expect dia ni nak melatah pasal ni, lambat lagi kot. Dari ejen freemason, liberal, pecinta Yahudi, dah orang panggil dia dah. Hohoho kena tuduh blogger seks terus dia nak melatah? Ho-ho-ho

      Delete
    2. alamak ai.. unsur seks pon, kalau komen ko dh masuk dlm ni, ko salah sorg pelawat die jugak.. wahahahahahah! ni la akibat keyboard letak kat kpala.

      Delete
  15. ni selalu pekena bukakke ni tu pasal kekal jelita sampai mampos

    ReplyDelete
  16. [panas] gambar Rozita Che Wan berpakaian seksi ditepi pantai semasa berbulan madu! http://bit.ly/NcR8ob

    ReplyDelete
  17. bodoh btul...xde topik lain ke nk cite???

    ReplyDelete
  18. fakta yg tepat sekali dalam musim2 macam ni

    http://www.mypapan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. 自分性交行く!!

    ReplyDelete
  20. post menda yg mcmni yg aku kureng gemor ni..hmmm..bnyk keburukan dari kebaikannya..

    ReplyDelete
  21. tgk anak dye macam adiknye

    ReplyDelete
  22. Kimuchi...Kimuchi... kah kah kah

    ReplyDelete
  23. TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY TYPO BISJUT GEMUK; BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY BARAY

    ReplyDelete
  24. nie lagi mantap dari RCW woii.. RCW kendurrrr

    ReplyDelete
  25. macam makcik aku kot still hot even anak dah enam, paling tua 19 tahun... tula orang sekarang takut makan jamu

    ReplyDelete
  26. antara rozita nan kazuko nih..aku pilih kazuko..lebih mantap..rozita tu bedak je..takut nak tengok lepas bangun tidoq nanti..wahaha

    ReplyDelete
  27. Nice information. Useful and valuable post for all.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails