Monday, 17 March 2014

Serius LOL - Nama Pasukan Bolasepak Yang Paling LMAO


Kah kah kah!

Hahaha. hahaha......... hahaha............. hahaha. Ini memang nama pasukan yang bolasepak yang paling tidak komersil. Jangan fap atas padang bro!






Via @Ilyana9

35 comments:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Semen_Padang_F.C.

    ReplyDelete
  2. Oh Rozana

    sengaja aku tulis terakhir sebuah sajak penuh tangis

    sajak patah hati khusus untuk bisjut & royi

    agar kau tahu, supaya kau mengerti

    kalau aku sedang memakan bisjut

    gundah gulana bisjut & royi



    sudah aku bilang,

    dari kemarin aku tunggu untuk membeli bisjut

    satu bisjut

    dua bisjut…

    tiga bisjut…

    tiada bisjut

    nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. BODOH XDE MODAL LAIN!!! PEGI MATI DGN ROZANA KAU!!!!

      Delete
  3. Semen padang tu memang nama team tu la, team bola kebanggaan minang tu.. nub siak obe gemok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...lembap siak obe..kan ade frenly aritu dgn team ni

      Delete
  4. semen tu simen...

    ReplyDelete
  5. gemok bodo baru tau

    ReplyDelete
  6. bodo gemok baru tau

    ReplyDelete
  7. baru tau gemok bodo

    ReplyDelete
  8. nie kelab bolasepak dari perusahaan simen di padang indonesia

    ReplyDelete
  9. Dasar gemok iq rendah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun tak faham kadang2 mr.obe ni.. dia ni bodo ka pandai? munkin dia sarcasm kot tangan ke baru mata keats

      Delete
  10. obe ni tau ape. simen tu disebut semen kat sana

    ReplyDelete
  11. obe baru tau?? serius?? dah lama dah aku dengar semen padang ni....

    ReplyDelete
  12. OBE GEMOK SLOWPOKE. SELEMBAB. SELEMBU.

    ReplyDelete
  13. semen dalam istilah biologi adalah benih manusia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap jela air mani, bodo

      Delete
  14. OBE BODO HAHHAHAHA

    ReplyDelete
  15. Memang lemau la Obe. Even at 90's Perak ada pi Padang main ngan diorang

    ReplyDelete
  16. tak kelakar doh..kau je yg pk benda ni fapable obe gemok. org dah lama tau team ni, kau je lembab

    ReplyDelete
  17. [ hebat ] Gambar rumah mewah yang dimiliki Justin Bieber di Indonesia

    http://bit.ly/1deISek

    ReplyDelete
  18. -,- ...ميمڠ ادي لا ڤاسوكن ني.ڤاسوكن دري إندونيسيا

    ReplyDelete
  19. the number of people who don't get the joke is too damn high

    ReplyDelete
  20. kepada suma anon diatas kamu semua bodoh kecuali saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ats aku ni lg bodoh

      Delete
    2. ya kat atas ak ni dua dua bodoh...blog ni khas untuk orang bijak pandai cam ak dan obe..bdk2 bodoh cam korang xlayak comment kat blog ni puiii..

      Delete
  21. dh berzaman team semen padang ni. klau pegi kt airport padang siap ada signboard dia lg..

    ReplyDelete
  22. hahaha...kesian kat obe.. udah2 la tu maki obe.. ko maki obe gemuk nnti doa tu trbalik kpd diri sndiri br th.. (ak bukan obe, bukan ahli kuarga family, xkenal pun obe)

    ReplyDelete
  23. mgkin tak tau perkembangan bola sepak kot....sian Obe..Semen padang penah Friendly dgn Malaysia..Baru Masuk ker??..Vara tara bole,kici bole..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Friendly dgn malaysia? U sure dawg? Atau pun sebenarnya Negeri Sembilan dan Perak? Huh!

      Greco

      Delete
  24. Kesian Obe ni. Kelab ni namanya Semen Padang FC ditaja oleh syarikat simen tertua di Indonesia, Semen Padang. Salah satu derby dia ialah Minangkabau Derby dengan Negeri Sembilan FA. Juara liga 2 tahun lepas. Pernah friendly dengan Perak FA dan NS FA. Elie Aiboy jadi captain kelab. Ex national coach Nil Maizar adalah ex head coach dorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah..sama macam aku google tadi..

      Delete
  25. http://Youthweeklypay.com/?invite=27940

    ReplyDelete
  26. dari korang google apa tu semen padang baik korang google apa maksud semen tu dlm english.. bodoh betul..x nampak the joke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 kata ak kata mostly kt blog ni bodoh2 dia x faham joke tahap international oleh obe...#melayumalasmembaca

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails