Tuesday, 4 March 2014

Oppo Congo Style : Fashionistas Hipster Dari Republic Kongo (19 Gambar)


What?


What if Wak Doyok is from Congo? Well you get these cool dudes. Gila pimping style depa. Ini ialah ahli pergerakan La Sape (Société des Ambianceurs et des Personnes Élégantes - Persatuan Individu Elegen). Mereke mengenakan fesyen dandy yang sangat berbeza dengan masyarakat sekeliling mereka dan menerapkan kehidupan sentiasa kelihatan segak. 



Laporana sam ILTWMT


27 comments:

  1. firstttttttttttttttt,pertama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips blogger blogspot untuk menginap di Hotel Murah di Jakarta dan informasi mengenai penginapan dan hotel murah di Jakarta. Judul ini cocok banget buat seseorang yang ingin menginap sewaktu bepergian karena hotel murah di jakarta belum mengerti hotel merupakan hotel murah di jakarta mari simak ulasan ini yang akan menyajikan kumpulan daftar hotel murah jakarta hotel murah di jakarta. bukan hanya Hotel Murah di Jakarta. Kualitas seperti hotel murah di jakarta, apa memang tempatnya yang kurang baik sehingga hotel murah di jakarta sangat luar biasa. Cara dan Tips memilih Hotel Murah Di Jakarta.Jangan hanya sekedar hotel murah, tapi perhatikan juga hotel murah di jakarta tersebut untuk menunjang semua kegiatan Anda di Hotel Murah di Jakarta - Kami siap memberikan informasi bagaimana cara mendapatkan penginapan dan hotel murah di jakarta lengkap 2014.

      Delete
    2. Oh Rozana

      Ketika aku bertemu denganmu bersama bisjut & royi
      kau sedang melonjak melompat di dalam taman,
      Mengejar tikus mondok mengerbang-terbang memakan bisjut
      Memandang membelai ungka di tepi kolam
      Tegak tertegun mendengar perkataan 'Nak bisjut?'

      Oh Rozana
      Dapatkanlah BR1M
      Bantuan Bisjut Royi 1 Malaysia

      Oh Rozana
      Kutatap bibirmu pucat tak berwarna.
      Berkusip aku: “Rozana, mari kita beli bisjut & royi"
      Kulangkahkan kakiku terdengar belenggu gemerincing,
      Berkata Rozana: “Lemparkan bisjut & royimu, ia sudah basi"

      Kemana Rozana ‘kan ku membeli bisjut lagi?'
      Kemudian kamu berkata “Diamlah, janganlah ko membisjut lagi"
      Tunggu dan bersabar, bila engkau teringaktan daku,
      aku sudah memilih kekasih lain

      Delete
  2. Lan pet pet detected....LOL

    ReplyDelete
  3. tgh2 panas tu bole pakai blazer?mmg bau tungkik serupa bangla baru balik keje susun bata kat bangunan baru nk buat kat jln yap ah loy sebelah mcd tu la nigger ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpayah pakai blazer pun memang bau lahanat dah.

      Delete
    2. Wak Doyok pun tau bila masa nak pakai kot, bila masa nak pakai t-shirt.

      Delete
    3. wak doyok tu melayu faggot.

      Delete
    4. hahahahah bodoh punye orang

      Delete
  4. terok benor niggernye hipster

    ReplyDelete
  5. untuk kita..diorang nampak lucu,,tp di kongo,,mesti diorang ni cool gilerrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg kat sunway diorg pun rase coolll habis.... n perasan gadis melayu minat kat diorang..

      Delete
  6. Kongo . .

    Kesian nye diorang

    tak pasal2 jadi gile kat kongo

    ni bukan fashionista,

    ni mesti org gile kongo

    aku penah nampak org gile malaysia pkai sbijik cam diowg

    Astaga

    ReplyDelete
  7. Kat tempat aku ada jugak spesis mcm ni. Tapi ada rekod masuk wad psikiatrik la..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. bodoh...aku tak nampak pun kat mana rude boy nye..ko jangan nak this is ska sangat...aku lempang ko pakai bible 69 kang..nak..??

      Delete
  9. #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenape #wakdoyokjr #wakdoyoksr #garment #drmarten

    ReplyDelete
  10. Oh Rozana

    Ketika aku bertemu denganmu bersama bisjut & royi
    kau sedang melonjak melompat di dalam taman,
    Mengejar tikus mondok mengerbang-terbang memakan bisjut
    Memandang membelai ungka di tepi kolam
    Tegak tertegun mendengar perkataan 'Nak bisjut?'

    Oh Rozana
    Dapatkanlah BR1M
    Bantuan Bisjut Royi 1 Malaysia

    Oh Rozana
    Kutatap bibirmu pucat tak berwarna.
    Berkusip aku: “Rozana, mari kita beli bisjut & royi"
    Kulangkahkan kakiku terdengar belenggu gemerincing,
    Berkata Rozana: “Lemparkan bisjut & royimu, ia sudah basi"

    Kemana Rozana ‘kan ku membeli bisjut lagi?'
    Kemudian kamu berkata “Diamlah, janganlah ko membisjut lagi"
    Tunggu dan bersabar, bila engkau teringaktan daku,
    aku sudah memilih kekasih lain

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  11. Hi org cerdik




    <3




    ReplyDelete
  12. pundek la orang cerdik ni.komen serupa orang tak cerdik.menyemak la sial.mana2 ada je engko.

    ReplyDelete
  13. solange knowles.......

    ReplyDelete
  14. petang tadi aku baru terjumpa wak doyok . naik satria neo dengan sunglases bulat dia . dia orang kampung aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade sesapa tanye ko jumpe wak doyok x setan.... lahanat punye budak!!!

      Delete
  15. perghhh....ni da hensem tahap terakhir da ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails