Monday, 31 March 2014

Serius Cool - Free To Play : Dokumentari DOTA 2 Yang Harus Ditonton


Gamers juga manusia!

Ini ialah dokumentari yang hangat dua minggu yang lalu mengenai pemain DOTA 2 dari seluruh dunia. Anda boleh melihat pengorbanan yang mereka lakukan untuk menjadi antara gamer terbaik dunia. Cerita dari HyHy yang berasal dari Singapura sangat manlytears. Gamers juga manusia berperasaan!


13 comments:

  1. first blood!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bongok. Gamers ni semuanya takder life. Terbaik pun buat apa? Membuktikan kau penagih game tegar aje. Kalau dah berjam main sampai life pun takder, mestilah kau terer...common sense la. Orang lain buat game, fikir, pastu dpt profit, takper la jugak...ni takat penagih game aje, takder hasil.
      Aku tengok pelapis penagih baru,banyak diternak di Cyber Cafe. Peras mak atau curi duit mak pak, atau kawan...lepas tu memekak di CC. Pundek anak haram.
      Kesimpulan: Gamers are losers. Yg addict la...yg takat main buang masa sikit2 tu...lain hal. key bye. (Pundek kau reply, macam la aku nak baca)

      Delete
    2. pepek mak kau tembam eh.

      Delete
    3. nmpak sgt ko noob la sial,x reti maen game

      Delete
  2. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  3. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete
  4. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete
  5. kenali pornstar paling hot, Julia ann ! http://bit.ly/1e2Fdke

    ReplyDelete
  6. Actually shed tears at the end. Worth watching documentary :)
    I once was very skeptical about making a career out of e-gaming. This has proven me wrong.

    Perkhidmatan kereta sewa sekitar KL & Selangor.
    http://gombakrentalservices.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Cerita Danil "Dendi" Ishutin lagi manlytears

    ReplyDelete
  8. dendi lagi sedih, hyhy typical singaporean yg loser gila nak balik awek lepas kene dump. tapi no 1 kt sg men dota power gak. everyone has their flaws

    ReplyDelete
  9. doto estadio filipinas...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails