Saturday, 8 March 2014

Serius Bodoh - Apabila Bekas Menteri Besar Buat Kenyataan Facepalm Mengenal MH370


Defuq

Nasib baik bukan Menteri Besar Perak lagi. Kalu tidak malu YOBS sekalian alam! #Facepalm








Laporan asal @MBNIZAR

39 comments:

  1. Bila org politik nk perhatian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa benar bendera malaysia terbuat dari celana dalam yang ditemukan di Hotel Murah di Jakarta ??

      Delete
    2. bener donk. dah engkau pergi lah balik indonesia donk. sibuk betol duduk di malaysia donk..

      Delete
  2. dia sarcasm mcm kau la obe,..adoiyai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. that is not sarcasm! that is stupidity beyond believe!

      Delete
    2. back up bang. back up.

      Delete
    3. abang afik. xpayah nk adoiyai adoiyai butuh pak hang la.. si nizar ni memang la sarcasm. semua org tau. obe cilanat ni pun tau. tapi benda ni tak sesuai untuk sarcasm sebab orang dah mati.. cuba bayangkan mak bapak datok nenek moyang ko duk dalam kapal terbang trhempas tu, and tibe2 ada org sarcasm plak. cuba bayangkan ye abang afik. aku tau la ko orang PAS aku pun PAS jugak. tapi kalo dah ada pemimpin PAS yg x sensitif macam ni pun ko nak backup, nmpak sgt la mentaliti abang afik ni agak low standard. buat malu la haramjadah.

      Delete
    4. kau ambik berita dr mana dah mati?abah ko wartawan BH?

      Delete
  3. Don't u see word 'new' there??

    ReplyDelete
    Replies
    1. allo genius, it doesnt matter whether theres a ^"new"^ or not. his comment sgt x sensitif dlm keadaan skg.very low mentality punye sarcasm !

      Delete
  4. god forbid a politician trying to make light of a minor incident..

    ReplyDelete
  5. haha, malu la obe oii, "new bermuda triangle", dia sarcastic dlm tweet dia, tu lah niat kau tu nak merendah2kan org, klo dh dulu, kini selamanya tu, xleh buat ap dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud Obe, sarcasm tempat tak sesuai..

      Delete
  6. Kepala bapak kau Nizar... nyawa orang dalam bahaya, mak ayah nangis2 teringatkan anak diorg ko bleh wat lawak plak.

    ReplyDelete
  7. lol bodohnya obe ni org sarcasm pun x leh nak beza...facepalm over 9000

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lagi la bodo nk g sokong org yg sarcasm tak bertempat..kena kat mak kau nnti br tau

      Delete
  8. dia ni sarcasm ngok, dia perlekahkan kecanggihan pesawat MAS tu, adoiyaiiii..

    ReplyDelete
  9. Kepada semua pembaca saya ingin bertanyakan satu soalan :

    Sekiranya saya suka sebut nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

    Adakah kenyataaan saya ini cerdik atau bodoh? kerjasama pembaca amat saya hargai bersama seketul bisjut & royi

    ReplyDelete
    Replies
    1. get the fuck *ff from here lahabau abanglar!

      Delete
  10. eh bongok admin xleh tangkap sarcasm. puii lembab pickup. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau keluarga kita tak tentu mati ke hidup, kemudian dstsng malaun nak sarcasm ttg perkara tu, ko rasa awesome ke?

      Delete
    2. gile xde kena mengena langsung tweet dia ngan keselamatan penumpang. ko ingat nizar sarcasm pasal passenger punya safety ke? dia sarcasm kat MAS in reply to PiersMorgan punya tweet "Incredible in the modern age that a large hi-tech passenger plane can just 'disappear'". for a multi-million reveneu generated company (MAS) tapi fail in security measure, dia gambarkan mcm ada bermuda triangle sampai kapal terbang canggih boleh “HILANG” tiba2. Dia sikit pon x sentuh bab passenger. sbb malaysian mcm korang ni la, bila cucuk isu politik sikit, judgement dah clouded by emosi. Ataupon korang mmg x paham BI tapi nk mengamuk sana sini gak. What a bunch of bitches

      Delete
    3. benda sensitif ni nyawa org dlm bahaya boleh pulak buat main2..xkesahla isu ape pon kan tengah sensitif hormat la sket family mangsa..ade benda boleh buat gurau ade benda xboleh..pengikut ngn pemimpin puak2 ni same je la bongoknye

      Delete
    4. mak caey zen seekor bapuk cipantat...jangan marah, ni sarcasm je...

      Delete
  11. patut la jadi mb 3 bulan je.
    terbukti sebab bodo

    ReplyDelete
  12. nak kutuk pun kena ada ilmu,

    dah tak pasal pasal obe malu.

    "NEW" bermuda

    ReplyDelete
  13. x de ke orng yg nk pg tune kepala dia???......cakap2 dh x bermakna....action requred!!!!

    ReplyDelete
  14. itulah sekolah tinggi2 tahu ilmu nak kondem orang aje.

    ReplyDelete
  15. -_- ....بوليه ڤولاق ماءين-ماءين ڤاسل حال ني

    ReplyDelete
  16. asal tak letak sekali morgan nyer statement??? bodo dia sindir morgan je sebab morgan cakap da maju2 pon kapal bleh hilang.. tu dia cakap mgkin ade bermuda triangle baru kat vietnam sebab kat bermuda triangle xde electronic device yg bleh pakai termasuk GPS untuk detector... AdminBodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cai cai cai cai cai cai cai

      Delete
  17. Hahaha macai pakatan butthurt

    ReplyDelete
  18. dengar kate org suka guna SARCASM ni iq nyer tinggi, tapi terbalik pulak kepada orang yang xpaham n pff sane pff sini, sebab tu maksud iq nye rendah, dalam erti kata lain bodoh..

    ReplyDelete
  19. ruang buta seperti segi tiga bermuda ada dimana2.. dkt2 brunei,kuching pn ade sbb itu route kapal TLDM meronda seluruh negeri.., abg aq navy, die department radio dan telekomunikasi TLDM.. menteri tu je yg bodoh baru tahu... die berlagak pandai eh...

    ReplyDelete
  20. soly ak bukan nak ckp ap smlam ak x dpt nk tido dari pukul 3 pagi ke bawah ak punya unggu kuat ak rasakan ada sesuatu yg kuat mengaum , seperti singa dari jauh bwh tnah dari 3.20 itu smpai pkl 6 ak tetido, skt kpla itu bunyi mengaum , 12 blok rmh mua skit pala

    ReplyDelete
  21. malaysia... sensitif kunun, pigirah mabuk, bab agama pun tak sensitif ada hati nak sensitif pasal kapal hilang, macam sial la obe.

    ReplyDelete
  22. itu YB dia perli dalam le....dia maksudkan teknologi pon tak upaya nak kesan....

    u know wat?....i smell second 911...

    1. kemalangan dan ketentuan Allah
    2. military intel to check regional military capabilities
    3. misdirection...

    ReplyDelete
  23. die nak troll kerajaan jer tu. TROLOLOLOL!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails