Monday, 31 March 2014

Serius Kreatif - Resume Is Awesome : Resume Berkonsepkan LEGO (6 Gambar)


Kreatif!

Dunia pekerjaan semakin kompetetif dan resum PDF standard yang biasanya dihantar kepada bakal majikan tidak lagi cool beans. Mungkin anda boleh tiru idea resume LEGO di bawah. Kreatif habaq hang.




Laporan asal IMGUR

12 comments:

  1. First! Yahooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  2. kerja sekarang susah nak cari last-last jadi macai

    ReplyDelete
  3. ni iklan lego laa bkn resume bangang

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    di pagi, di malam, di kilang bisjut

    engkau semacam rasa

    takut

    untuk memakan bisjut & royi

    jadi diam, untuk menunggu bangla



    menghantar bisjut & royi

    melerai perasaan jadi gerutu



    di darat, di laut, di kilang royi

    engkau seperti rasa

    mau makan bisjut & royi

    tersua mimpi, menjadi ventilasi kilang bisjut

    lesu bisu detik pada bangla yang berlari


    Oh Rozana

    lapisan, lipatan, cinta yang suri

    bayangi seketul bisjut menempel di dahimu



    di sampiran, di isi, di bisjut & royi

    yang tumpah tiada

    berbunyi

    hanya bangla berpeluh berkata

    nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

    ReplyDelete
  5. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  6. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete
  7. [ serius ] lelaki tak berkepala! http://bit.ly/1e2Fdke

    ReplyDelete
  8. Obe, blog hang ni mmg sama ke dgn blog http://penpatah.blogspot.com/....? aku tgk ada certain post dia, sama dgn hang punya. and ayat pon sebijik2.. *just inform...*

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog pen patah tu blog copy paste. takda idea sendiri curi idea orang.

      Delete
    2. Anon bodoh. Blog copy paste dengan blog original pun tak tau beza

      Delete
    3. eh ko ni sesedap je bodohkan org. ko pandai sgt ke? at least dia cuba bg tau.

      Delete
  9. eh ko ni sesedap je bodohkan org. ko pandai sgt ke? at least dia cuba bg tau.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails