Monday, 17 March 2014

Serius Cute - Rilakkuma : Rim Kereta Paling Comel (9 Gambar)


Kawaii


Rim kereta biasanya dicipta untuk membuatkan kereta anda kelihatan agresif ataupun memberikan impression bahawa anda ialah seorang bapa ayam yang terkaya di desa. Ada rim kereta yang mempunyai spinners yang berputar walaupun tayar tidak berputar dan ada rim yang direka bagi menunjukkan caliper brek berjenama anda. Di Jepun sudah ada rim kereta yang membuatkan kereta anda kelihatan comel. Rilakkuma ialah watak beruang kartun comel yang popular di Jepun dan kini ianya menghiasi rim kereta sebesar 14 dan 15 inci. Harga sebuah rim comel ini bermula dari  Yen 16 200 (RM 528) dan sekirnya anda mahukan rim yang comel belilah dan menjadi pelopor kegilaan rim kereta comel di Malaysia. Ada rim comel lebih best dari pakai rim douchebag pada Proton Wira cabuk yang perasan ianya sebuah Evo III.



Laporan asal AutoEvo

14 comments:

  1. Sempat lagi nk ngata orang yg pakai wira berbagai.
    Insaflah Obe si Freethinker. Allah Maha Pengampun.
    Tp ko ena mintak ampun kat orang2 yg da ko sakiti hati mereka.
    Kalo x, jenuh ko nak cari diorg satu demi satu kat Padang Mahsyar nanti.
    BTW aku pakai Suprima S.
    Proud to be Malaysian

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tanye pon

      Delete
    2. wow. hebatnya.. dapt pakai Suprima S.. Like satu kali..

      Delete
    3. ini sume POYO!!! -awieeeee~

      Delete
  2. Ada rim comel lebih best dari pakai rim douchebag pada Proton Wira cabuk yang perasan ianya sebuah Evo III. hahahahahahha. terbaik admin.

    ReplyDelete
  3. this rim sucks.. org pakai wira convert evo III lg berakal dari ko admin.. ko je yg prasan tau sgt psal kete.. happrakkk

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    sengaja aku tulis terakhir sebuah sajak penuh tangis

    sajak patah hati khusus untuk bisjut & royi

    agar kau tahu, supaya kau mengerti

    kalau aku sedang memakan bisjut

    gundah gulana bisjut & royi



    sudah aku bilang,

    dari kemarin aku tunggu untuk membeli bisjut

    satu bisjut

    dua bisjut…

    tiga bisjut…

    tiada bisjut

    nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut? nak bisjut?

    ReplyDelete
  5. comelnya kalau pasang kat kelisa aku hmmm

    ReplyDelete
  6. admin pakai wira cabuk tapi perasan douchebag.

    he is dissing himself. why you all yg butthurt? korang pakai wira cabuk tapi douchebag macam evo III ke. duh

    ReplyDelete
  7. sokong obe

    ReplyDelete
  8. Kesian orang malaysia:

    Inspira tukar jadi Lancer
    Kancil tukar jadi mira
    Kelisa tukar jadi mini cooper
    Wira tukar evo III
    Perdana tuakr jadi Honda Accord
    Viva tukar jadi Mira Avy

    JDM lah sangat! Baik beli terus kereta original

    ReplyDelete
  9. oh.. sungguh terguris.. wira cabuk je mampu bro.. *sniff*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails