Thursday, 20 March 2014

Serius - Muzik Video Lagu Cinta Dengan Twist Ending Yang Nice Dari Thailand


It's a Trap!

Twist ending yang nice dari muzik video Thailand. It's a trap!




26 comments:

  1. Replies
    1. i mean...what the bisjuttttttt....

      Delete
    2. apa yg twist ending? Jantan tu terima jantan lagi satu tu? Twist ke....? Dari awal pun tahu dah shemale tu kawan childhood dia.
      Twist kalau shemale tu, jadi lelaki balik ke...atau...shemale tu, ialah yg keras, bukan yg lembut, masa kecik ke...yg tu baru twist.

      Delete
    3. itu la twist nyer labu..mamat tu terima shemale tu..mmng sape2 tgk pn akan tau shemale tu mmb childhood dier..ko nie pn satu la labu..kirenyer ko nie mmng expect dorng akan bersma la last2..ko nie bkn twist dh, twisted trus..faggot in the making nih

      Delete
  2. celaka ni gay ni...

    ReplyDelete
  3. babi sialllll aku tgk smpi abis! x twist langsung! mmg gay dari awal..cilake cilake cilake. #ambiga

    ReplyDelete
  4. royi teloQ satu!!! royi!! royi!! royi!!

    ReplyDelete
  5. elfira + jehan

    ReplyDelete
  6. Oh Rozana

    aku tahu waktu akan terus berdetak
    menuju ke kedai membeli bisjut& royi
    tapi kenapa bisjut & royi ini seperti tak sabar
    ingin segera bertemu bisjut & royi yang dah basi

    Oh Rozana

    adakah kau rindu padaku?
    ah, aku tak peduli
    duduk memakan bisjut saja aku sudah gembira
    meskipun kita sama-sama menyanyikan lagu luka
    diiringi petikan gitarmu

    aku tetap nak bisjut

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  7. Muka lawa tapi suara jantan. Lulz. Takkan tak perasan masa flirt.

    http://ajezahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. cibai!! gay dr awal smpai habis...

    ReplyDelete
  9. https://www.kolejcyber.com/hamimi

    ReplyDelete
  10. sedih crita Kappa

    ReplyDelete
  11. Muzik Pop Rock setiap perkataan adalah jelas , rasa mudah Heights Boys remix saya bercakap untuk beberapa peringkat kebangsaan sesiapa. Saya faham beberapa bunga palsu kepada mereka. Walaupun angka-angka adalah lelaki Tetapi hatinya adalah , wanita mahu cinta. Seperti yang lain, ikhlas Jantung tidak palsu

    Muzik biseksual tidak pernah menipu
    Artist : R. Siam Pacific Heights .
    Petisyen / cara : Pantai Oval Sci Yingyot Senivong Editing: yang Singkam Thailand yang dikehendaki-Nya .

    Hanya mahu untuk membiarkan orang memahami . Orang yang suka badan lelaki Tetapi minda wanita
    Girl, Saya suka ditinggalkan syurga. Maksud saya benar-benar dia membenci .

    Saya dilahirkan dan bersedia untuk menipu. Saya mempunyai malam berdiri , berayun Dengan kekecewaan
    Ladyboys terbang kembali sebelum langit subuh. Beliau menghina setiap sarang lusuh Untuk mendengar Air mata

    * Dengan hati Ia adalah seorang wanita Hanya mendapatkan separuh tanaman bunga biru.
    Sila berikan saya peluang, saya mempunyai keinginan. Meminta seseorang untuk datang mengambil saya pergi.

    Saya biseksual ** Saya tidak pernah menipu sesiapa Badan palsu hanya Tetapi tengah-tengah palsu
    Suka saya bagi saya , tetapi saya mempunyai satu palsu , bunga palsu, tetapi saya menunggu rahmat Damdm itu.

    (Ulang * / **)

    Untuk menjadi biseksual, saya tidak pernah setia. Badan palsu hanya Tetapi tengah-tengah palsu
    Suka saya bagi saya , tetapi saya mempunyai satu palsu , bunga palsu, tetapi saya menunggu rahmat Damdm itu.
    Wanita palsu palsu menunggu seseorang untuk mengasihi rahmat.

    ReplyDelete
  12. what the fuck is bisjut?
    biscuit?

    ReplyDelete
  13. Ambiga...
    Ambiga..
    Ambigaaaaaaaaa...
    Bersatu kemaluan bersatu
    Dengan batang mencocok pepeeeet
    Kita semua lgbt..m

    ReplyDelete
  14. sape yang buka ending terus kita geng doww!!!

    ReplyDelete
  15. my penis is confused

    ReplyDelete
  16. fuuuuuuuuuuuu.... confused for 10min

    ReplyDelete
  17. Muka pompuan tu mcm elfira loy..hahaha...

    ReplyDelete
  18. sape yg tengok lg bangang berganda

    ReplyDelete
  19. [HOT] 5 gambar romantis rozita che wan dan zain saidin ketika berjumpa doktor pakar bersalin http://bit.ly/1gNyFtN

    ReplyDelete
  20. Pantek ah! Batang dengan batang! Sial. Ini Ambiga punya kirjaa la ni. Kasi pukul keling busuk tu!

    ReplyDelete
  21. My genitals are so confused now..

    Perkhidmatan kereta sewa sekitar KL & Selangor.
    http://gombakrentalservices.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. mantap bro... numpang blog walking dan titip situs Download Video Lagu Mp3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails