Wednesday, 26 March 2014

Serius LOL - KPOP : Kita Semua Bersalah Kerana Biased Seperti Ini!


Hahaha

Genius! I am guilty.... 

12 comments:

  1. Oh Rozana

    Membeli bisjut di antara kehidupan berliku
    Di dalam cengkaman tangan-tangan bangla yang tanpa henti
    Merobek bisjut & royi dibeli olehku

    Melahir kan pribadi antagonis menginginkan bisjut & royi

    Seraut jiwa yang memelas mendambakan bisjut & royi
    Dari ketentraman hidup yang sederhana

    Oh Rozana

    Bukan RASA KASIHAN..
    Bukan RASA HIBA..

    Tapi rasa bisjut & royi dibeli olehmu

    Tapi rasa cinta yang tulus dari dalam jiwa..

    Di saat hati merasakan beku
    Bisjut & royi terpampang di depanku

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak faham apa motif kau post this at every entry.
      royi bisjut dah so outdated doe kau.
      cuba la bertamadun sikit.
      bajet

      Delete
    2. bagi dia kelakar kot..biasalah org akal 128mb je..mmg cam gitu

      Delete
    3. erm.... lawak la jugak. tahniah. ada bakat besar ko ni. boleh masuk MLM season depan.

      Delete
  2. #mak_kau_bukan_mak_aku26 March 2014 at 14:46

    kadang2 aku melancap sambil layan video kpop...

    ReplyDelete
  3. dapatkan kuota 1GB dengan maxis hanya RM15 sahaja! http://bit.ly/1dKttmc

    ReplyDelete
  4. mangkaq pny 2 ekor ni. dia xkacau ampa pun.

    ReplyDelete
  5. Ingin jana pendapatan cepat,mudah,lumayan??sertai tanpa modal,tiada sebarang penipuan-
    http://tasks4job.com/?refer=57311

    ReplyDelete
  6. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  7. babi nyer post, repeat2 lak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails