Wednesday, 6 November 2013

Serius Cool - Bandit9 Nero MKII : Motosikal Matte Black Yang Menarik (13 Gambar)


Do Want

China terkenal sebagai negara pengeluar barangan elektronik dunia dan juga negara asal ENGRISH. Kini China juga boleh dikatakan pengeluar motosikal custom yang tak kurang hebatnya. Bandit9 Nero MKII  ialah sebuah motoskila custom yang 100% matte. Selalunya kita nampak kemasan matte ini pada kereta dan apabila ianya dilakukan keatas sebuah motor ianya nampak just as bad ass. Sebuah motosikal Chang Jiang 750 buatan tempatan diubah suai oleh Bandit9 bagi menghasilkan Nero MKII. Jika berminat sila lakukan tempahan segera kerana hanya 9 buah motoskial ini akan dihasilkan. 



Laporan asal BanditNine

4 comments:

  1. 9 buah tu pun...mesti ada yg dah tempah kot....

    ReplyDelete
  2. mana nak cari sparepart kalo rosak ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails