Tuesday, 19 November 2013

Serius Cool - Manta Resort : Hotel Dengan Bilik Bawah Laut Di Zanzibar (10 Gambar)


Underwater!

Sebelum ini kami paparkan sebuah spa di bawah laut dan juga sebuah kelab malam bawah laut. Hari ini mari lihat sebuah resort dengan bilik bawah laut. Manta Resort di Pulau Pemba, Zanzibar mempunya sebuah kabin peribadi di tengah-tengah laut yang diberi nama Underwater Room. Anda boleh tidur 4 meter di bawah permukaan laut sambil dikelilingi hidupan laut. Harga penginapan semalam untuk dua orang ialah RM 12670. Anda perlu menempah sekurang-kurangnya lima malam di resort ini. Untunglah kalau dating anak menteri yang baik hati dan gentleman. Boleh pergi ke pulau ini. We got money, we got beautiful kids and now we can sleep with the fishes.




Laporan asal Manta Resort

14 comments:

  1. kalau lanun sampai macam mana?? malam -malam ada ikan duyung singgah ...

    ReplyDelete
  2. 1st...hahahahaha... nk bisjut... nk bisjut..... 1st...1st... nk bisjut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bisjut bapak ko..hahaha..wadapap..

      Delete
  3. so even the fish can see them humpin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko asal hotel je humpin2..otak bg cerdas sikit

      Delete
  4. lucah la obey.. kita ni islam oeby.. kenapa letak post mcm ni obey.. ini boleh menaikan syawat.. ah.. oeby.. kenapa oeby.. aku dah la iman x kuat.. walaupun aku sembahyang 5 waktu.. obey obey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaya kau tak macam orang sembahyang lima waktu pun. dah la dapat dosa menipu, dapat lagi dosa mengutuk. bertaubatlah

      Delete
  5. i rather sleep with bitches than fishes

    ReplyDelete
  6. jom melawat web nie..http://members.webs.com/s/sitebuilder/pages/320573880/

    ReplyDelete
  7. and we can smell pussy like fishy!

    ReplyDelete
  8. "Untunglah kalau dating anak menteri yang baik hati dan gentleman" "We got money, we got beautiful kids and now we can sleep with the fishes." hahahahahahahaha nice one bro :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails